icon

Som poblaznená do staršieho muža

amaliademi
7. apr 2022

Ahojte ...na úvod troška do obrazu...mám 35rokov môj snúbenec má 36rokov máme 5rocneho syna a stávame spolu dom ...svojpomocne...
Problém je v Tom že má začína odmietať v posteli čo sme nikdy s milovanom nemali žiadne problémi..vseliake experimenty a podobne nebol problém...je to prvý muž pri ktorom mávam orgazmus .problém nastal teda že mame sex raz za týždeň a stalo sa že aj 2tyzdne nebolo nič ..vyhováral sa že stresy so stavby a tak. únava..ako no dobre..nastúpila som do novej práci no čo som nechcela sa stalo ..veľmi ma tam vzrušuje môj nadriadeny ktorý má 55rokov..áno 55rokov..neviem prečo sa to deje ale ak sa naše pohľady stretnú tak som v siedmom nebi..nikdy som nečakala že sa mne toto stane že o 20rokov starší chlap má bude takto vzrušovať,neustále na neho pozerám a mám vseliake hriešne predstavy ..ja normálne prídem s práce a a ak na neho myslím tak fakt masturbujem...som s neho fakt paff.ako ho mám dať von s mojej hlavy.je ženatý a ja zasnúbená a mám svoje zásady..ale chemia veľmi silna....

ddaassuullaa
7. apr 2022

Ked ho nechas iba v tej hlave, tak je to v uplnom poriadku a nic sa nedeje. Predstavy sa nepovazuju za neveru, ani masturbacia, cize neporusujes ziadne zasady

7lenka11
7. apr 2022

si normálna, zdravá žena, proste priťahuje ťa iný človek.. je to o fyzične, nie o láske.. treba sa držať na uzde a nechať to len v rovine myšlienok.. zrejme je to tým, že necítiš od svojho muža dostatok pozornosti, nehy a máš túžbu si to kompenzovať inde

nwnw
7. apr 2022

@amaliademi nič. Časom vyšumí. Ešte môžte byť aj kamaráti. To sa stáva 😉

amaliademi
autor
7. apr 2022

@7lenka11 a je normálne že ma priťahuje taký veľký vek 55rocny..stále si predstavujem aky môže v Tom byť asi myslím v posteli ..

7lenka11
7. apr 2022

@amaliademi keď trpíš nejakým nedostatkom vo vzťahu, hormóny pracujú naplno a neriešiš, či má človek 30 alebo 60 rokov.. proste pracuje fyzická príťažlivosť a "nadržanosť"... daj tomu čas, prejde to... je to len o fyzickej stránke, nie o citoch

barborachors
8. apr 2022

Tak si s nim zacni. Budes dobre naladena, rozziari ta to celú a tvoj muz sa zacne možno snazit. Do manželstva vrátiš iskru. A tak mu bude treba, nema ta zanedbavat. Zijeme len raz, treba si uzivat.

jana_eyre_2
8. apr 2022

Na zaciatok, len chcem pripomenúť do diskusie - nedávno tu bola takmer rovnaká téma s tým, že autorka vyslovene povedala, že chce s tým bojovat a vie že sa o nič nebude snažiť, len ju to trápi.. a tam ju diskutujuce totálne dourazali akoby sa o niečo snažila.. tu už ženy pripúšťajú, že to je normálne.. "sranda" su tie diskusie aké rozdielne vedia byť a pritom ide úplne o to isté..

Ja si myslím že stat sa môže komukoľvek, bohužiaľ.. ale od toho sme ľudia že vieme ovládať svoje túžby a sme si vedomí ako môžeme neuváženým krokom ničiť životy.. preto poviem to čo vždy.. proste pokúšať sa ignorovať, nič nerozbiehat a časom sa to aj v tebe ukľudní.. najmä treba mať na pamäti že už máš partnera, máte spolu dieťa a ste rodina.. treba s tým proste chvíľu bojovať a potom to prejde..

A to že ťa odmieta v posteli je podľa mňa iný problém, to že ťa priťahuje iný muž nie je toho dôsledok. To treba s partnerom otvorené riešiť..
.

pinaofina
8. apr 2022

@amaliademi to, ze ta niekto pritahuje je normalne a vysumi to casom. Rozbit si rodinu, lebo muz je unaveny z prace a stavby mi normalne nepride. “Vyhovaral sa na stres zo stavby… no dobre”. Nechcem sudit a hodnotit, ale podla tvojej spravy mi pride, ze sa spravas dost sebecky. Nehovoriac o tom, ze aj kolega je zenaty a keby si to chcela posunut na inu uroven, tak nicis zivot minimalne dalsej rodine.

luccija
8. apr 2022

@amaliademi je to iba ružová predstava poflirtuj a daj si pokoj.Ano aj mne sa páčia chlapi čoraz starší až som šokovaná🙂)
Čo od toho očakávas?Max skončíte v posteli muž stavia pre váš dom a kolega sa nerozvedie v takom veku väčšinou ..všetko nové je čarovné na chvíľu...

amaliademi
autor
9. apr 2022

@luccija problém je v Tom že nikdy som na ženatého takto sa nepozerala NIKDY ..mám svoje zásady no ale chemia je veľmi silná ..chcela by som ho veľmi zažiť v posteli len následky by boli určite fatálne,určite by som sa doňho celá pobláznila a možno by som len uspokojila svoje chute..neviem ..len proste je ženatý a niesom taká nikdy som sa na ženatého ani nepozerala takou predstavov.

anitka63
9. apr 2022

Stať sa to môže, že ti niekto takto padne do oka, je to normálne, pokiaľ to bude len v tvojej hlave a nikde inde, tak je to v poriadku, neriešila by som to. Máš zásady a tých sa aj drž a bude to dobre 🙂

kittykat22
9. apr 2022

@amaliademi zamilovala si sa do kolegu a vidis chyby na snubencovi. Miesto toho aby si mu pomohla so stavbou domu chces mat sex s inym chlapom. Napadlo ta, ze asi nebudes idealna partnerka? Mozno by si viac energie mohla venovat aby si pomohla svojmu vztahu alebo svojmu synovi - pretoze ked chodis do prace tak ti na neho asi vela casu nezostava. Spravis lepsie. Mate problemy 3 tyzdne aj s cestou, a ty uz pozeras po inych muzoch.

charaka
9. apr 2022

@amaliademi V posteli moze byt dokonaly, tomu ver... tam o vek nejde. Ak je chemia obojstranna, asi skor ci neskor podlahnete. Ak je to len z tvojej strany, tak ho prosim nechaj tak, nevysielaj signaly...

xiaomi_
9. apr 2022

ma 55 ved ti je to ako tatko , fuj je mi na grc pri tej predstave