Som pripravená na prvý sex s frajerom
S frajerom sme už 1 rok ako sme spolu ešte sme nemali spolu sex ja som ešte panna a on už nie ale vie že som nato pripravená
S mojim prvym priatelom sme spolu boli rok a pol, kym sme mali sex.
Veď už ste sa raz rozišli nie? bývala si s ním a to ťa ani raz nepretiahol?
no na to ze ste sex planovali v augiste minuly rok a stale nic .. byvate spolu ale on sa nechce viazat - holka si si ista,ze ste vo vztahu?
A co my s tym? Ak mu to mame oznamit si zabudla pridat nejake jeho kontakte udaje.
@kajka229 no hlavne že to vie on😅 ak ešte nemáš 15 tak pripravená nie si...ak máš už po 15 tak by si mala byť dosť rozumovo vybavená aby si vedela ty sama či si na sex pripravená alebo nie.....ale ďakujeme ti že nám to tu oznamuješ....pozdravuj priateľa😂 a ešte si zaobstaraj tabletky od bolesti keby ťa to bolelo, či už rozmýšlanie alebo sex
😀
@kajka229 keby toto píše moja dcéra...poviem jej aby si rozmyslela s kým bude spať či je ten pravý ...či keby otehotnie neopustil by ju...hrozne ked teraz pocuvame ze 25 ročnaa baba sa pochvali ze spala s tolkymj ze ich nevie zpocitat .Tiez popremyslaj o antikoncepcii a nespoliehaj sa na mladeho
@kajka229 Plánujete svadbu? Bolo by super, ak by si svoje panenstvo mohla dať tvojmu budúcemu mužovi, ako dar do manželstva.
@pr85 dar do manzelstva? A on jej da vazu, kedze uz mal sex pred nou? Kludne nech pocka, ale do svadby by som jej to neradila. Dnes uz ani svadby nie su in. Mam vela zien v okoli co svadbu ani neplanuje.

Daj to vediet jemu, nie nam