Som tehotná a manžel so mnou nechce spávať
Ahojte. Som na konci tretieho mesiaca a od kedy som manželovi povedala, že som tehotná zmenil sa náš sexuálny život... Dovtedy sme sa milovali ráno aj večer, kopu raz sa stalo, že aj cez deň odbehol domov a pomilovali sme sa... Odkedy vie že som tehotná utlo. Spavame spolu max dva krát do týždňa a aj to je také všelijaké iné...
Bruško ešte nemám skoro žiadne len prsia sa mi zmenili. Keď sa ho opýtam čo je za problém, resp či sa niečo deje odpovie "neviem" ďalej sa o tom baviť nechce. Nerozumiem...
Čakám ho doma v pradielku s večerou ako aj pred tým zrazu žiadna reakcia... Potom keď sa k sexu konečne dostaneme vydrží tri minúty lebo však po týždni ma asi plné gule 💁🏻♀️ takže nič z toho ....
Je mi z toho až doplacu keď neviem prečo taká zmena a nechce sa so mnou o tom rozprávať... Čo mam akože robiť?
Ako to môžem zmeniť alebo zlepšiť ja?
@karolinakr :D áno stúpila.. Podriaďujem sa mužovi celý život, tancujem ako on píska.. Ach jaj.. Mám s ním krásny vzťah a týmto sa odopinam z témy.. Niektoré ste strašne zakomplexované
@derdia dalšie krasne vyznanie ženam Podla mna su tehotne baby kočky, teraz sa pekne obliekaju nie ako kedysi vo vreci, ze som sa aj otočila za nimi a ty jej do oči povieš, že je hnusna? dalši priklad z praxe ucty k ženám
@karolinakr ja som nenapisala, ze je hnusna. Len ze je to iny stav, a podla mna muzom to nepide sexi. Co je na tom? Ved ma v maternici plod. Dieta. A proste tomu muzovi to fakt moze prist nesexi. A mnohym aj pride. Proste vtedy maju podla mna taky odstup, ze nevedia zenu tak brat ako sexualny objekt
A o hnusnosti som nepisala. Tak mi to prosim ta nepodsuvaj. Vdaka.
@derdia neviem.Možu tam byt obavy zo zdravotneho rizika.Len ked ten ma zviazany jazyk, tazko z neho niečo dostať
Možno sa bojí, že ublíži plodu... alebo sa na to proste necíti. Za tým nemusí byť nič zlé. Neviem no ťažko sa mi hodnotí, ja neodmietam nikdy :D
@derdia A co su zeny len objekt tuzby? A iba vtedy, ked vyzerame ako Barbie? Ziadny muz nepozera na zenine potreby? Sex neprinasa zene len "technicky" orgazmus, ktory si vie vybavit aj sama, ale je to aj cas, ked citi, ze sa jej muz venuje, snazi sa ju uspokojit, zalezi mu na nej, citi, ze sa mu paci a tym si potvrdzuje svoju zenskost a sebavedomie. Je to aj opacne, aj muzi stradaju, ked ich zena odmieta. Ked zena nema chut na sex, tak dostava rady, nech sa kvoli chlapovi premoze a aspon ho uspokoji rukou ci ustami 😀😀..zacnime si aj my zeny vazit same seba, hovorit otvorene o svojich tuzbach a nehanbit sa za ne..ja nehovorim, ze tehotne zeny su extra sexy, ale do toho stavu a doviedol ten muz, tak nech bojuje 😀😀..lebo to nie je len tehotenstvo, telo zeny este par mesiacov po porode nie je v povodnom stave, niektore sa tam uz ani nedostanu (prsia, strie, stehy a pod)
Velakrat som pocula, ze muzi mavaj takyto problem. Zena partnerka sa meni na matku a priamo v jej tele zije dieta. Muzi si to ani neuvedomuju nejak vedome, ale mnohi sa boja, ze ci neublizia dietatu, zene. Druha vec, pri sexe je vzdy pritomne aj dieta, to tiez muzom pripada divne. Niektori maju zrazu vacsiu uctu k zene, lebo ju nevnimaju uz len ako sexualny objekt, nedokazu si tak uvolnene uzit sex. Podla mna aj ked si to neuvedomuje, nechce tebe alebo dietau ublizit, tak si prirodzene drzi vacsi odstup. Nech si to uvedomi aj on, je to normalne, mnohi muzi tak reaguju.
Mozno naozaj Nevie... niekedy clovek vie z coho mu je "blbo" a niekedy sa len tak citi a nevie preco...a chlapi, ktori ani neskumaju pocity, o to castejsie mozno.
Mozno aj on potrebuje tvoje tehu vnutorne spracovat.
@nika11103 a ty nevieš povedať mužovi,že NECHCEŠ?
preboha tu jeden extrém cez druhý.. jedna chce 3 čo za deň a nevie sa dopracovat ani k tomu,aby jej chlap povedal iné ako 'neviem'
Ty nevládzes už celé mesiace,ale ok,on chce každý deň ,tak ideš na to?!
A napíšeš autorke -'aspon máš pokoj'
No vy máte odidve problémy v komunikácii a teda riadne( už ani nespomínam to,že chlap,keď vidí tehotnú ženu,ktorá asi každý deň nechce,nech jej dá pokoj a nemyslí len na svoje potreby!)
No vidíš asi aj muži sú taký , ja som taká bola obidva tehotenstva môj muž sa má nemohol ani dotknúť proste som to tak mala v hlave nastavené a bodka nie žeby som prestala mať muža rada a vydržal somnou oba tehotenstva 😀😀
No neviem baby, ale väčšina sa tu tvári že je to ok a že nemá tlačiť na pilu ....no zjavne to hovoria tie, ktoré nemali sex pred tehu 2x do dna minimálne... A teda autorku ani pochopiť nemôžu ... Síce u nás nemáme sex tak často 😃 ale ja autorku chápem ...že z takej frekvencie klesla na 2x za týždeň ...čiže je rozdiel keď za týždeň má človek sex 14x alebo 2x ....ale poradiť ti neviem, jedine sa ho fakt na rovinu spýtať 🤷 a trvať na odpovedi ..lebo ak sa to nezmení, môže to byť problém vo vzťahu
Určite mu príde divný klasický sex, keď si tehotná. Niektorým chlapom to proste ,,nevonia,,. Vnútorný pocit, že ublíži bábätku alebo niečo také. Treba skúsiť orál. Netlacit ho do toho, veď sa môže stať, že raz nebudeš mať chuť ani ty.
Buď vždy sama sebou a nepočúvaj niektoré negatívne komentáre ..polovica z týchto báb už nemá s x roky a to hlavne pre takéto komentáre 😂😂😂
Pre niektorých chlapov to je divne spať s tehotnou🤷♀️
Aj my máme menej sexu, ako pred tehu. Ale rovno mi povedal, že sa bojí, že niečo urobí. Že tiež by sa mu nepáčilo, keby niekto narúšal jeho domček 😂😂😂 Keby som chcela, tak sex máme, no nebudem na neho tlačiť ani navodzovať atmosféru. Keď to na neho príde, tak príde sám a ja ho neodmietnem. A zase ako dievčatá spomínajú, tak sa dá uspokojiť chlapa aj inak ako sexom. A možno to pre neho bude lakávajšie, ako tehotná žena v prádielku 😉
myslim si, ze nebol pripraveny mat rodinu a sam s tym bojuje...je medzi vami nejaky blok....urcite to nie je tym, ze by sa bal, ze ti ublizi, ved si v tretom mesiaci, este to na tebe ani nevidno...celkovo si nemyslim, ze by rozmyslal nad tym, ze ti ublizi....proste nechce, nie je ok s tym, ze cakate dieta...mozno je v strese viac nez ty...porozpravaj sa s nim narovinu a skuste s tym nieco robit,kym nie je neskoro...
@karolinakr áno vyzerá bombovo, keď na nej od rána pár hodín pracuje xy vizážistov a neviem kto každý ešte. Hlúposť ako vyšitá toto. Fotka 15x filter na filter a v skutočnosti ju stretneš niekde v obchode a musíš prejsť 6x okolo nej, lebo ani nepomyslíš, že je to vôbec Cibuľková.
@martinkatinka Pobavila si ma ,dík

@karolinakr trafeny kliniec po hlavicke!
No jak u nas🤣 prve tehotenstvo sex nic, nieze dva krat do tyzdna normalne utlo,akokolvek som sa snazila horko tazko dostal erekciu a ked uz vydrzal 2minutky🤣🤣 pri druhom detto.. ale tam este vacsi problem ze som.bola taka nadrzana ze by som.pretiahla asi aj kazdeho suseda, pritazlivy mi bol aj smetiar,islo ma porazit a moj mm nic🤣🤣 teraz sa na tom smejem, ale vtedy som bola na konci s nervami..a aby to nestacilo ked sa narodili decka jedno aj druhe tak kym som dojcila tak to pokracovalo,postupne sa priblizoval az asi po pol roku az roku sa to vratilo do normalu ako tak.. a tiez nevedel,raz mi ale len tak pri kojeni prvej dcerky povedal, ze viem ze nie sme spolu a chyba ti. Ale mam ppcit ze je to taky tvoj cas s babatkom a chcem ti nechat priestor..sice mile od neho ale ja som chcela jeho.. velmi mi chybal ako muz. Inak ako otec je skvely od prvej chvilky pomahal kupal,,vstaval k detom, zboznuje ich..ale bol jak muz v sukni🤣🤣vacsinou zeny sa tak upnu na deti a zabudaju na muzov u nas to bolo opacne.. nastastie sa mi vratil a uz reaguje aj na pradielko😆takze netlac, to sa utrasie.. ale chapem tvoje pocit viac ako si myslis..a p.s teba aspon pretiahne 2x do tyzdna😊bud rada aj za to
čo ti poviem moja sa má ani nedotkne odkedy som tehotné takže skroo 3 miesiace a to čakáme už druhé bábo. prvý syn má 5 rokov a pri ňom to bolo rovnaké. jednoducho to má v hlave a preto nechce že vie že je tam bábo. pri prvom až po polroku od pôrodu sme pokračovali ako pre tehotenstvom. takže je to normálne podľa mňa. proste niektorý chlapi to prosíte nechcú vôbec alebo málo keď je žena už tehotná hoci nemá ešte bruško.🥴🙄
Chlap odbieha z roboty aby mohol sexovať? Tak to musí byť jeho zamestnavateľ “nadšený”.. 🤣🤣🤣
@top_manazerka aj mňa to dosť pobavilo
Tak tehotná žena v sexi prádle je dosť bizár, možno aj preto ho prechádza chuť 🥴
Rano a vecer ste mali sex a obcas aj poobede? A to kazdy den? Fuuha sa cudujem se si mozes sadnut😀 my sme tak s manzelom mali spolu ked sme konecne uz boli spolu a potom som chodila jako kacer 😂 2 ci 3 krat do tyzdna je dobre, bud rada niektore zeny maju raz za mesiac ci raz za pol roka

Boze moj!!!! Ak pises pravdu, co si ja nemyslim....
Tak pred tym si pre neho bola sexica a terazsi tehotna zena... Neviem co SEXI ma byt na tehotnej zene. Asi len uchyl to berie sexi cele to okolo tehotenstva.