icon

Som zbytočne nahnevaná na priateľa?

10. okt 2023

Ahojte mám 19 rokov som na intraku a priateľ mi začal písať ze ked pridem domov tak si dáme sex a že budem uzsia lebo som ho teraz dlhsie nemala a že ani jeden prst do mňa nedá tak lahko čo si o tom myslite nastvalo má to. Čo si mysli ze sa zomna stala panna je hlúpi alebo som bola zbytocne naštvaná?

hipuska
10. okt 2023

Napíš mu, že keď chce úzky otvor, nech si ho strčí do z...u. A napíš mu, že budes mať krámy. Kašli naňho. Si na intraku, začína sa ti krásne obdobie,.určite nájdeš lepšieho

2006_1211
10. okt 2023

Prečo si bola naštvaná? Myslím ze jeden prst by sa do ženy zmestil aj keby sex nemá niekoľko rokov. On nevie jak funguje zenske telo a ty si z toho nič nerob co hovorí

lindous
10. okt 2023

Podľa mňa sa proste snaží o sexy dirty talk 😅 možno úplne nevyšlo, ale naštvaná by som nebola…

vanilkovazmrzka
10. okt 2023

Nehnevaj sa ale neverim ze mate viac ako 15 rokov.

janai1
10. okt 2023

Nemám problém, urobím si problém

stanulienkat
10. okt 2023

Uz su prazdniny???????😁

jj298
Odpoveď bola odstránená
ivik4
10. okt 2023

Si to uplne zle pochopila
Na toto nastvana ?

autor
10. okt 2023

@ivik4 ako zle

bessie12
10. okt 2023

Chcela by som mať len takéto "problémy " 🙈😁😁

januska12323
10. okt 2023

Na čo si naštvaná? Skúsil ťa nažhaviť a nevyšlo, to je celé.

goodidea
10. okt 2023

Rozvod

rebrambora
10. okt 2023

Neviem co si mysli, ja si ale myslim, ze by si mal nastudovat biologiu.

bronkax
10. okt 2023

Ja by som sa naštvala sama na seba že som vo vzťahu s takým tupelom 🤌 zasunúť by chcel ale o ženskom tele vie hovno 🤷🏻‍♀️

bublinka1426
10. okt 2023

tak neviem, mna by tento styl skor odradil. velmi hlupo napisane

mk22
12. okt 2023

Priateľ má koľko rokov?
On si možno mysli, že ešte sa ti otvor dokáže zrast úplne?
Co tie tehotné ženy, ktoré 9mes plus čas po pôrode nemôžu mať pohl styk, stanú sa z nich panny?

h2
12. okt 2023

Nedávno tu písala dievčina, že po prvom sexe ju jej úplne prvý sexuálny partner nechal, lebo je vraj taká rozťahaná, že už určite musela mať aspoň piatich. Ona už je dávno šťastne vydatá za iného, ale tento pako jej vyrobil traumu do konca života. Tak aby toto nebol podobný prípad a ak nebudeš dostatočne úzka, bude ťa podozrievať z nevery. 🤦🏻‍♀️

breznica
12. okt 2023

Pochybujem, že máš 19 rokov a študuješ na vysokej škole, ak áno, tak to sme v riadnej riti,keď môžu na výške študovať ľudia, ktorí neovládajú gramatiku