Som zbytočne nahnevaná na priateľa?
Ahojte mám 19 rokov som na intraku a priateľ mi začal písať ze ked pridem domov tak si dáme sex a že budem uzsia lebo som ho teraz dlhsie nemala a že ani jeden prst do mňa nedá tak lahko čo si o tom myslite nastvalo má to. Čo si mysli ze sa zomna stala panna je hlúpi alebo som bola zbytocne naštvaná?
Prečo si bola naštvaná? Myslím ze jeden prst by sa do ženy zmestil aj keby sex nemá niekoľko rokov. On nevie jak funguje zenske telo a ty si z toho nič nerob co hovorí
Podľa mňa sa proste snaží o sexy dirty talk 😅 možno úplne nevyšlo, ale naštvaná by som nebola…
Nehnevaj sa ale neverim ze mate viac ako 15 rokov.
Nemám problém, urobím si problém
Uz su prazdniny???????😁
Si to uplne zle pochopila
Na toto nastvana ?
@ivik4 ako zle
Chcela by som mať len takéto "problémy " 🙈😁😁
Na čo si naštvaná? Skúsil ťa nažhaviť a nevyšlo, to je celé.
Rozvod
Neviem co si mysli, ja si ale myslim, ze by si mal nastudovat biologiu.
Ja by som sa naštvala sama na seba že som vo vzťahu s takým tupelom 🤌 zasunúť by chcel ale o ženskom tele vie hovno 🤷🏻♀️
tak neviem, mna by tento styl skor odradil. velmi hlupo napisane
Priateľ má koľko rokov?
On si možno mysli, že ešte sa ti otvor dokáže zrast úplne?
Co tie tehotné ženy, ktoré 9mes plus čas po pôrode nemôžu mať pohl styk, stanú sa z nich panny?
Nedávno tu písala dievčina, že po prvom sexe ju jej úplne prvý sexuálny partner nechal, lebo je vraj taká rozťahaná, že už určite musela mať aspoň piatich. Ona už je dávno šťastne vydatá za iného, ale tento pako jej vyrobil traumu do konca života. Tak aby toto nebol podobný prípad a ak nebudeš dostatočne úzka, bude ťa podozrievať z nevery. 🤦🏻♀️
Pochybujem, že máš 19 rokov a študuješ na vysokej škole, ak áno, tak to sme v riadnej riti,keď môžu na výške študovať ľudia, ktorí neovládajú gramatiku

Napíš mu, že keď chce úzky otvor, nech si ho strčí do z...u. A napíš mu, že budes mať krámy. Kašli naňho. Si na intraku, začína sa ti krásne obdobie,.určite nájdeš lepšieho