icon

Som žiarlivá?

1. jún 2022

Ahojte .Aký máte názor .Muž sa chodí najesť do reštaurácie počas pracovnej doby ak u nich v kuchyni vo firme si nič nevyberie .Je to veľmi spoločensky extrovert ,potrebuje stále vykecavat .Včera mi volal počas tej obednej pauzy /väčšinou mi vždy zavolá keď ide sa najesť / Chodí vždy sám .Isiel sa najesť a jeho zvyk je ,že pozná sa s každým čašníkom a vždy prehodia slova ,niekedy aj dlhšie keď je malo ľudí ..Včera tam bola čašníčka ,objednal si a vraví jej /ja som bola na telefóne /že aký šport robi keď má take pevne -vyšportované nohy .A ona ,že profi bežkyňa .Následne sa ona pýta ci to bolo myslené pozitívne alebo negatívne …a on že pozitívne .To bol koniec debaty .Podotýkam ,že aj s čašníkmi vedie takéto rozhovory .Mne to už príde ako flirt a okrem toho mna mal na telefóne .Ok mohol mi zložit keď si objednával a mal niečo v úmysle .Jeho odpoved bola ,že on to tak neberie a ci je to chlap alebo žena jemu je to jedno a neuvedomil si ,že mne to vadí …Som žiarlivá podľa Vás ?

Strana
z3
ludmilik13
1. jún 2022

ked hovoris, ze takto debati s kazdym, tak by som to asi nebrala ako flirt. on podla mna ozaj nerozlisuje, ze ci ide o zenu alebo o chlapa. proste potrebuje s niekym viest rozhovor.

viestta
1. jún 2022

Ak by ju balil, tak ti zloží hovor. Ci?

autor
1. jún 2022

@ludmilik13 Presne tak je jedno kto tam je,ci zena či muž vždy vedie rozhovory s casnikmi ,alebo aj v obchode ,hocikde sa prihovára ľuďom .Len teda má to zaskočilo ,že aj takéto veci rieši a mna má na telefóne ..

pribinak
1. jún 2022

Si. Však keby fakt balil, zloží ti mobil a ide sa s ňou vykecavat a skladať jej poklonu

sim_simonka
1. jún 2022

Možno jo proste tie nohy ozaj zaujali, ani nie sexuálne len si proste všimol že ich ma pekne/vymakané (čo ja viem aké ešte) a vôbec mu nenapadlo že by si sa mohla cítiť dotknutá. Akože ja neviem, ale tvrdíš že sa takto baví s každým tak načo nasilu hlásať problém tam kde nie je. Mne by to nevadilo

estrella5
1. jún 2022

Nemyslím si, že flirtoval alebo ju balil. Verím, že je proste len ten typ človeka čo musí s každým pokecať a nerozlišuje či žena, či muž.. Ale vadilo by také správanie aj mne.

mondolina
1. jún 2022

veď jej nekomentoval kozy🤦‍♀️

zuzana9393
1. jún 2022

Ja mam podobneho chlapa. Teda bol podobny. Ozaj velmi dlho nemal ziadny vztah. Teda, mal iba jeden jediny aj to taky detsky a to uz mal 30 rokov ked sme sa spoznali. On bol tiez taky, vela krat aj predomnou kamoskam hovoril ,, milacik" alebo ich objimal, alebo raz sme boli na navsteve a pomaly, ze sa netulil k nevlastnej sesternici 🤦‍♀️ vtedy sme sa povadili, teda ja som mala monolog 🤣 a asi pochopil. Podla mna, uz ked je vo vaznom vztahu sa to nehodi. Obzvlast pred polovickou. Ani tak neslo o nejake ziarlenie, lebo viem, ze mi povie vsetko, s kym nieco chcel mat, s kym skoto mal, s kym len jednorazovka.... Ale o ten hlupy pocit

estrella5
1. jún 2022

@mondolina no kozy možno nie, ale tak ako by mi prišlo nevhodné, aby ja nadviažem rozhovor s cudzím mužom (a ešte aj v prítomnosti vlastného muža) v zmysle "óó, aké máš pekné vyšportované ramená, robíš nejaký šport?", tak mi to príde nevhodné aj zo strany muža voči cudzej žene a jej vyšportovaným nohám 🤷‍♀️

estrella5
Autor odpoveď zmazal
simonkaa27
1. jún 2022

tak pokial taketo rozhovory vedie s kazdym tak to asi nic neznamena len to ze je extrovert a pre neho je to normalne asi aj vychadzat s ludmi 🙂

marcellka32
1. jún 2022

Mňa zaujíma: ty si bola na telefóne a on sa rozprával s čašníčkou? Veď ked mám niekoho na telefóne, tak rozprávam s tou osobou na telefóne...či ako ?

kkovacovak
1. jún 2022

Áno si žiarlivá

autor
1. jún 2022

@zuzana9393 Toto zase nastastie on nemá vo zvyku ,takéto pomenovania,,miláčik ,, a ani tulenie nemá rad .Len teda tým ,že je veľmi priatelsky prihovára sa hocikde a veľmi ľahko získava si ľudí a kde chodí už ho všetci poznajú.Väčšinou komunikuje s mužmi ,preto som ostala prekvapená .Následne sa mi ospravedlnil ,že už to viac neurobí keď sa má to dotklo .Že on to vôbec tak nebral ,že keby čašník mal vymakané nohy ,opýta sa i jeho .

jankalukasova
1. jún 2022

Toto asi nie je "na žiarlenie"... Ale je to od neho netaktné. Tzv. "Small talk" je ok a je normálny, slušný ale spadajú do neho iné témy...

h2
1. jún 2022

Jasné, že si žiarlivá. Sama píšeš, že takto rozpráva s každým. Navyše, ako už baby písali, neflirtoval by s ňou s tebou na telefóne.

autor
1. jún 2022

@marcellka32 Ona prišla ,tak objednával ,nikdy mi nezloží mobil ,objedná a rozpravame ďalej .

soldi
1. jún 2022

ja som rovnaky typ ako Tvoj muz. teda, mozno este aj horsia. 😀 ale presne ako Tvoj muz, ja absolutne nerozlisujem, ci muz alebo zena. a asi som tiez niekedy riadne netaktna.
minule sa mi stalo v rade na zmrzlinu. sedela tam ozaj krasna zena, a som na nu tak pozerala a obdivovala ju. a ona sa mna zrazu pozrela a zo mna vyletelo: prepacte, nepozname sa, len pozeram, ze aka ste krasna.
a ona: ale my sa pozname.

no trapaaas 😀 cumim po kazdom ale moja pamat na tvare je mizerna 😀

liusa82
1. jún 2022

no na tú ženskú čo minule skúmala kto je v zadu v spätnom zrkadielku ešte nemáš😀 kto si tú debatu čítal vie o čom je reč🙂

ludmilik13
1. jún 2022

@soldi 😂 😂 prepac, ale strasne ma to pobavilo :D

zdenkastanka
1. jún 2022

@liusa82 kde to najdem prosim?😂😂😂chod link🙏🙏

autor
1. jún 2022

@soldi To je super 😀😀A čo tvoj partner ,nevadí mu to keď sa cudziemu mužovi prihovoriš?Ked ste obaja rovnaké typy je ok .Len ja som introvert a pre mňa už to je cez …a nechápem celkom extrovertov tak ako oni nepochopia introverta ,že im to môže ublížiť .

ankare
1. jún 2022

Mne by to vadilo.

vikusjk
1. jún 2022

Je to tvoj manzel, tak mu povedz, ze vies co milacik, ja viem, ze tebe je to prirodzene , ale nabuduce prosim neries taketo veci, ked ma mas na telefone. Bodka. Ty respektujes aky je on (ze to ma v povahe a takto sa bavi hocikde s hocikym) a on aka si ty (ze ti to vadi, ked ide o komplimenty zenam).

zdenkastanka
1. jún 2022

@liusa82 vdaka😉

puplatko
1. jún 2022

Heh tak žiarlivá si a ešte aj ako. @liusa82 nooo a ja, že to tu žiadne z vás a nik nespomenie. Zas sa na tom musím smiať. Bože to už bol teda ale iný level

waggi
1. jún 2022

Fúha som to pozerala :D A veru to by som si asi nevšimla, to znamená že som ešte normálna asi či? :D :D

stanulienkat
1. jún 2022

Nebalil ju. Podla mna je to ale nevhodne spravanie. Takuto konverzaciu si moze dovolit s kamartkou, nie s cudzim clovekom.

julish
1. jún 2022

No nech to muž už nerobí, lebo to nie je úctivé voči pani čašníčke, komukoľvek cudziemu. Ja neznášam, keď mi niekto komentuje vzhľad, v postavení zákazník, obsluhujúci personál je to ešte horsie

autor
1. jún 2022

@stanulienkat Tak uz sa tam bol párkrát sa najesť a už ju videl 2* no nikdy ho neobsluhovala.Kamaratky on nemá .Len je priateľsky a rad sa prihovára cudzím ľuďom ..má takú vlastnosť.

Strana
z3