Som žiarlivá
Ahojte...
Mam.taky problém sama so sebou,som ziarliva.
Mam muza, mame dieťa. A prosté sama si uvedomujem na sebe ze som. ziarliva asi chorobne. Vo firme maju len dve mladé baby,ked mi spomenie ze s nejakou niečo riešil alebo spolu kdesi pracovne sli tak vo mne zlosť a oheň.. kedysi som robila scény a bolo dusno.. uz som si ale uvedonila,ze vlastne nemám dôvod na žiarenie.. ze je to normálne , pracujú spolu... On je inak stále len somnou a rodinou,nikam bez nás nejde.. .. ked mi spomenie staršiu ženu,je mito fuk, ale mladých sa proste bojím... som.mimo.
Ak by som to mohla analyzovať,tak v momente ako mi spomenie kolegyňu,vo mne nastane bomba.. v hlave mi idú myšlienky že spolu isto čosi malí., Ze isto ho to somnou nebaví,lebo uz som dlho na RD doma,nebavim ho, niesomy prenho fanfatal žena... Atd..
Pritom som mladá, štíhla a neprídem si škaredá. Muži po mne vzdy šli..len si prídem taká nudná pre muža, keďže som len s deťmi.
@katkazocele co sa tyka nevery, tak nemala. Ale su veci, kde som si o sebe (teraz uz viem, ze spupne) namyslala, ze u mna nehrozi. Ja budem taka a onaka a bla-bla-bla.
Ked chces Panaboha rozosmiat, povedz mu o svojich planoch. 🙂 Tak este chvilu mu rozpravaj o tom, ze ty vies, kde mas hranice. 🙂
Inak myslim, ze problem je skor tvoje sebavedomie, ktore si potrebujes zvysit. Momentalne. Mozno ist medzi ludi, mozno daka pochvala....ze dobre vyzeras, aj od cudzich ludi. Netreba sa davat dole, ze si nudna, skus sa dako socializovat, si izlovana dlho doma a hladas problemy, kde nie su
@mircalla myslím že máš pravdu..nikdy som takáto nebola az teraz,som uz 4rok doma a náozaj velmi mimo.ludi.. on je s ľuďmi v práci a ja som tu s deťmi.. nemám kamarátky,iba mamičky ako známe na ihrisku maximálne.. začínam sa tešiť do práce uz.velmi.. a este si myslím,ze teraz som taká aj skrz toto obdobie ročne..len doma sme a vyčerpáva ma to lebo u nas len prší a prší
Veru, ked zmenis trosku prostredie ta to prejde, prides na ine myslienky. Najma sa nedavaj dole, nie su nudna, len si tak pripadas, lebo si dlho doma
@mircalla Správna odpoveď často sa stane aj, že človek ktorý je proti nevere a u partnera neuznáva nič takéto a žiarli podľahne, ja som sa naučil byť realista u ľudia ľudia sú nestály a jedno je povedať a iné konať potom, keď telo hovorí inak😁. Často ľudia ani nezistia a neprídu na to tj. myslím, že je veľké množstvo ľudí čo minimalne flirtuje ak tam nie je ich partner. Druhá vec muži často majú omnoho väčšiu túžbu po iných ženách to že doma o tom nepovedia neznamená že tam nie je😁
@cippi Vsak s tym suhlasim. Dokonca aj s tym, ze nevera je casta, U muzov dokonca neprirodzena a je otazkou vole. Pisali o tom uz rozni filozofi. Nie som naivna. Tuzbu po inych zenach ma skoro kazdy muz minimalne obcas a v hlave, ale nechcela som to sem pisat, lebo teraz dostanem x reakcii, ze ten jej nie a ze sa mylim, pripadne ze mam ja take skusenosti. Akurat si netreba hladat problemy, ked zatial nemam dovod
@mircalla No no mne sa toľko žien páčilo, ale sú spoločenske normy, ktoré treba držať, keby však neboli a tie ženy by povedali chceme ťa, každá jedna nemusí byť naraz, asi by som s sa neokunal veru, ono tu vernosť držia určite spoločenské normy a ženská neprístupnosť a odolnosť, keby nebola väčšia u žien podľa mňa muži by ani vzťahy moc nejako nevyhľadávali striktne, stačilo by im kamošky a sex. Bol totiž kedysi prieskum, niekde písali, musím to nájsť, že akonáhle bolo veľa žien k dispozícii a menej mužov, tak teda dopyt po mužoch bol veľký zo strany žien, muži chceli a uprednostňovali skôr krátkodobé romániky bez záväzkov, akonáhle sa karta obrátila a žien bolo menej chceli skôr trvalejšie vzťahy. Ti prispôsobili sa správaním situácii. Nedivil by som sa keby aj teraz to tak bolo ženy sú neprístupné aspoň naoko teda dopyt po ženách je ako keby veľký muži idú do vzťahov dlhodobych aby sa dostali k sexu taktiež, čo by sa však stalo, keby ženy úplne zmenili tento prístup? A boli by prístupné ľahko? Podľa mňa by začali prevažovať práve tie romániky, čo sa už aj deje vo väčšom množstve, kedže už aj ženy zvolnuju sem tam zábrany a sú ľahšie dostupné aj na sex. Tj vzrastá počet mužov, čo si chcú užívať nezáväzne. Takže asi čosi na tom pravdy bude 😁. Preto ženy sa zlsnazia podvedome odstrihnúť mužov od iných žien, to hádam všade takmer, aj tuná bolo toľko diskusii o sledovaní mobilov, partnerov a tak, toto je skôr ženská taktika väčšinou , tj ženy sú si tohto vedome, že treba dávať pozor. Vedia na čo majú muži slabosť. Našiel som aj ten link. https://archive.unews.utah.edu/news_releases/me...
@mircalla toto snáď nemyslíš vážne?! 😨 ty že si stará??? starý človek je ten ktorý je v domove dôchodcov ty trdlo😅 Si kočka, zrelá žena! veľmi elegantná. Istotne máš nápadníkov🙏 Verím ti len to, že si momentálne vo fáze, že nechceš riešiť chlapov, to ti úplne verím, idú často na nervy 😂
@katkazocele Uz som v tej faze 8 rokov haha. Ale dakujem, si mila
@mircalla 8 rokov? niečo mi hovorí, že toto je dôsledok zlomeného srdca z minulosti😢 Ak nie si typ, ktorý by vymetal podniky s kamoškami(tam sa aj tak zvyčajne zdržujú chlapi ktorí vzťah nechcú) tak skús internetovú zoznamku. Od včera je tu živá diskusia či slobodná mamička môže nájsť dobrého chlapa, a sú tam krásne príbehy, ako sa na nete zoznámili!!! Za pokus to stojí a možno nájdeš aspoň dobrého kamaráta👏
@mircalla dufam ze je to tým.. keď niekedy mam pocit ze mi intuitícia našepkáva.. al inokedy si zas poviem, že asi preháňam a som mimo..
Ja som.ten typ,co by chcel vedieť,ak by ma muz podvádzal. Proste veľmi by ma nasralo keby mi to nikto nepovie so známych...
Je to aj v tom,ze viem ako muz velmi potrebuje sex a kadejaké prakticky sa mu páčia ktoré na nerobím. Takže potom mam.hned predstavu ake jednoduché je keby mu ta kolegyňa len fajku urobí v aute a tak.. zoziera ma to. Pretože su také svine, ktoré by stým proste problém nemali...
A mozno keby chodím často do spoločensti a do práce na to tak často nemyslím. Lenže ja mam skôr kamarátov a známych mužov..z minulosti este ked som mojho muza nemala.. ..mam rada šport a jeden z tých kamarátov ma nedávno volal zeby sme šli behať , nevideli sme sa roky a tak padol taky nápad .. a veru sla by som,no neviem si predstaviť ako by reagoval muz , povedať by som mu to povedala.. ale myslím si žeby som to mala ešte dlho na tanieri.
@autorka vitaj v klube_ aj ja by som to chcela vedieť, a to behanie s cudzími mužmi je tenký ľad, už som to písala do inej diskusie, u nás často chodili na bicykel kolega a kolegyna a hádaj čo sa stalo 🙄
@katkazocele no šak toto,mne osobné by sa to tiež nepáčilo ak by muz siel behať s kolegyňou.. proste videla by som za tým niečo iné.. ale tak ani sa mi nepáči ze isli kdesi spolu v aute aj keď nemuseli. A este ta jeho zmena správania potom... Takže ja sa držím hesla ze nerobím druhým to,co nechcem aby robili oni mne,, ale velmi sa bojím, že realita je iná... Neviem odlíšiť intuíciu od žiarlivosti
@autorka ja ti radšej nebudem radiť, lebo ja som hrozne skeptická ohľadom tohoto, ale dôveruj ale preveruj... to je asi všetko čo ti môžem poradiť zo skúsenostami tu na MK a aj z mojej práce. Sklamala ťa niekedy tvoja intuícia?
@katkazocele sak práve , realita je dosť nechutná..
V tomto smere este nie.. ale.v iných ju mám veľmi dobrú, proste aj viem ked ma.niekto klame, cítim to..
Raz ma muz oklamal , videla som ho niekde.. ( netyka sa to nevery) bol to on.. bola tam aj jeho matka. A keď som sa ho na to na druhý deň opýtala,do očí klamal že to 1000% nebol on a ze som n hlavu. ,Este mi aj poslal foto zw akurát cestoval kdesi lo diaľnici ...Pritom to bola úplná hovadina,... Ale ja VIEM ze to on bol.. rovnaké auto,jeho matka..urobil so mna kravu vtedy a nezabudnem mu to.. preto uz mu neverím tak ako predtým
@autorka 🙏 neviem koľko máte detičiek, ale pre ich dobro a pre dobro samej seba, netýraj sa takýmito čiernymi myšlienkami. Ja by som sa z toho asi zcvokla😵 Viem, čo dokáže predstavivosť narobiť, aké škody. Ja neviem čo poradiť asi len rozprávať a rozprávať a všímať si ho, kedže dokážeš vidieť keď ľudia klamú.
Alebo urob ,, hnusný krok,, pre pokoj v duši. Viem že ma tu teraz odsúdia, ale keď máš už podozrenie, tak sa pozri do jeho mobilu, buď nájdeš , alebo nie a uľaví sa ti.😎
@katkazocele
To mi u napadalo ale nieje šanca,ma to na dotykove heslo. Ale ked by bola príležitosť určite ju risknem.a nech si vraví kto chce co chce.. ak nic nenájdem budem 100% kľudná
@autorka napíš mi súkromnú správu, tam sa bude lepšie radiť než tu.
Ahoj,ja už som tiež dlho doma a aj keď mi muž stále hovorí,že aká som krásna,pre neho najkrajšia,aj tak mám sem-tam pochybnosti. Ale vtedy mi najviac pomôže šport. Telo je pevnejšie a ja sa cítim viac sexi,sebavedomejšia a ten zlý pocit ma prejde.

Chcela si napisat femme fatale. Domyslavost a ziarlivost je zabijak vztahu. Takze s tym prestan cim skor, kym sa mu neznechutis. Pripadne pokecaj so psychologom. Pretoze toto dlho nebude bavit ziadneho muza. Sice pises, ze to nevie, ale urcite nie je slepy, spravanie, zmeny nalad a nervozita ta prezradia.