Spáva veľa žien na Slovensku za peniaze?
som prekvapená …
@anonym_e29a4b klikneš na tému o sexe za peniaze a čuduješ sa, že sa dozvieš viac o téme sexu za peniaze...
@morpheuss my sa necudujeme z toho co si nam oznamil. My sa cudujeme ake "pripady" sa na MK vyskytuju (nie, nie si sam pripad, roznych pripadov je tu celkom dost, ale aspon sa od nich clovek dozvie nieco co ho sice nezaujimalo, ale obohati jeho vseobecny prehlad)
V nasom meste je dost privatov, kamosi potuzeni alkoholom sa mi priznali ze take navstevuju. Ja muza nemam, tak nemusim mat obavy. Zial dnes je taka divna doba, sex je financne dostupny, preto ked nechce dat zena doma, chlap si to vie poriesit inde.
V nasom meste je dost privatov, kamosi potuzeni alkoholom sa mi priznali ze take navstevuju. Ja muza nemam, tak nemusim mat obavy. Zial dnes je taka divna doba, sex je financne dostupny, preto ked nechce dat zena doma, chlap si to vie poriesit inde.
@anonym_419c9a ale to nie je fenomen dnesnej doby. Pani chodili do vykricanych domov odjakziva. Ked nedala zena ani sluzka, tak si isli ulavit tam. A isli si ulavit aj ked dali obidve co boli doma.
@morpheuss my sa necudujeme z toho co si nam oznamil. My sa cudujeme ake "pripady" sa na MK vyskytuju (nie, nie si sam pripad, roznych pripadov je tu celkom dost, ale aspon sa od nich clovek dozvie nieco co ho sice nezaujimalo, ale obohati jeho vseobecny prehlad)
@viestta Drahá moja, ja som prípad v tom, že otvorene priznávam veci, ktoré mnoho iných mužov síce tiež robí (alebo by robilo, keby mali možnosti), ale nepriznajú sa, lebo sa hrajú na anjelikov. Poznám kopec mužov, ktorí tiež využili erotické služby za peniaze.. Samozrejme, nikdy v živote by sa k tomu pred žiadnou ženou nepriznali - nie to ešte pred svojou. Takže áno, v tomto som rozhodne "prípad". A ver tomu, že táto moja vlastnosť sa neprejavuje len keď hovorím o sexe, masturbácii a pod... som otvorený v komunikácii s každým... a vieš čo? Ľudia to majú veľmi radi, lebo so mnou vždy vedia, na čom sú. Ak niečo urobia zle, poviem im to. Ak niečo urobia dobre, pochválim ich, atď... vždy otvorene a vždy do očí. Áno, niektorým ľuďom je zrejme moja otvorenosť nepríjemná, ale to je práve super, lebo sú to ľudia, ktorí sami nie sú úprimní a otvorení.. a takými ľuďmi sa ja obklopovať nechcem... čiže skevlý filter na to, aby som sa obklopil fajn ľuďmi.
@viestta Drahá moja, ja som prípad v tom, že otvorene priznávam veci, ktoré mnoho iných mužov síce tiež robí (alebo by robilo, keby mali možnosti), ale nepriznajú sa, lebo sa hrajú na anjelikov. Poznám kopec mužov, ktorí tiež využili erotické služby za peniaze.. Samozrejme, nikdy v živote by sa k tomu pred žiadnou ženou nepriznali - nie to ešte pred svojou. Takže áno, v tomto som rozhodne "prípad". A ver tomu, že táto moja vlastnosť sa neprejavuje len keď hovorím o sexe, masturbácii a pod... som otvorený v komunikácii s každým... a vieš čo? Ľudia to majú veľmi radi, lebo so mnou vždy vedia, na čom sú. Ak niečo urobia zle, poviem im to. Ak niečo urobia dobre, pochválim ich, atď... vždy otvorene a vždy do očí. Áno, niektorým ľuďom je zrejme moja otvorenosť nepríjemná, ale to je práve super, lebo sú to ľudia, ktorí sami nie sú úprimní a otvorení.. a takými ľuďmi sa ja obklopovať nechcem... čiže skevlý filter na to, aby som sa obklopil fajn ľuďmi.
@morpheuss neviem co sa ta tak dotklo, ja som len skonstatovala. Otvorene a bez prikras. Nic viac nic menej to nebolo. Takze sa daj do kludu.
Nie, v dnešnej dobe ,,priatelstiev s výhodami" už štetky majú smolu. Ženy sa ponúkajú chlapom zadarmo, ktorý debil, by zato platil? Mam takú v blízkej rodine. Každý deň ide k inému, je jedno či má ženu, deti. Ona si odbaví svoju potrebu a ide hrdá na seba domov. Vždy, keď ju vidím, sa mi chce 🤮.
@anonym_d5359d skor by si mala grcat z tych zenatych chlapov, ktori s nou spavaju. Nemyslis?
Pokial mlade dievca vidi vyplatu za mesiac niekde v obchode a rovnake peniaze alebo dvojnasobok ma za jednu noc,tak... Vela z nich to vyuzije. Su slobodneeeee, a uzivaju si. Mas chut ich odsudit? Tak sa treba pozriet co ste robili za slobodna. Zeny maju takmer vzdy vacsi pocet sexualnych partnetov kym idu do vazneho vztahu. Ponuky sa im hrnu denne, FB, IG, potom si vymenia cislo a ponuky chodia Whapp, signal, atd. nahe fotky posielaju vydate aj zenati, Ked zenu ktora miluje flirt uhana vela muzov iba to precedi a vyberie si. Aj tie vydate si vyberu. Aj tu je vela zien co maju take tajomstva... Zaklad je tajomstvo nevytarat a uzivat si.

@morpheuss a ze aky ty mas o tejto "socialnej" oblasti prehlad
@viestta tiež sa divím, čo to tu za čudné týpky chodia. Človek sa kadečo dozvie, nielen o značke umelého mlieka😂