icon

Spýtal sa ma, či budeme spolu chodiť. Na mňa je to skoro

7. jún 2023

Ahojte,v pondelok som bola na prvom rande s mužom s ktorým si veľmi rozumieme,no spýtal sa ma ci spolu budeme chodit…je to podľa mna skoro,aký je vás nazor?

Strana
z2
amelia1234
Odpoveď bola odstránená
viestta
7. jún 2023

Pre niekoho je to v poriadku, pre niekoho nie. Riad sa tym ako to ty citis. Randit mozte, nemusite mat hned "vazny" vztah. Do "chodenia" sa zvycajne par casom dopracuje.

lenka7477
7. jún 2023

Chodenie neznamená hneď svadbu 🙂 Kľudne choď do toho ak si veľmi rozumiete

jj298
7. jún 2023

Jeeej to je take mile. Ked si dvaja musia povedat ze tak spolu chodime od teeee raz. Ak budes suhlasit nezabudni aktualizovat status na fb

zuzubb007
7. jún 2023

Ake skoro, vsak je to super a este ked sa to chlap spyta by som sa roztopila, ale ak k nemu necitis nic tak mu to rovno povedz, podla mna musis hned vediet ci to bude laska alebo nic

marca12
7. jún 2023

Mozno nechce,aby si popri nom randila s dalsimi,tak sa to opytal.

cyberk
7. jún 2023

keby to bol ten pravy, tak by si skakala o 106, ze sa ta take nieco spytal... ocividne vie, co chce, ale ty asi nie

zuzana76
7. jún 2023

@autor ak nasleduje viacero schodzok za sebou, tak to je chodenie. Vacsina sa to asi nepyta, ale nejako to vyplynie, ze je to vztah. Neviem, kolko mate rokov, ale asi nejaky mladsi rocnik. Ved randit sa zacina hned, nechcel, aby si sa s nim vyspala, len ta planuje pozyvat castejsie von. Ved je to mile a najma ak sa s nim citis dobre.

nikijezikova
7. jún 2023

Podľa mňa je po prvom rande urcite skoro

julovka8
Autor odpoveď zmazal
moonlight1210
7. jún 2023

Tak mu povedz: Co keby sme najprv chvilu len stretavali a spoznavali, nez si povieme nieco zavazne.

Lebo aj chodit oficialne s niekym je istym sposobom zavazok. Sice najrychlejsie a najlahsie rozpustitelny, ale aj tak sa clovek uz prezentuje pred ludmi, ze k niekomu patri. Nie kazdy to hned takto zavazne chce, skor ako toho druheho aspon trochu blizsie spozna. A na to je jedno rande malo.

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
solange7
7. jún 2023

Podla mna je strasne smiesne, ked sa dospely muz pyta zeny, ci spolu budu chodit. Ved zakladna forma vztahu dvoch ludi - ak to nieje vopred vedome konkretne upravene je monogamny vztah. Cize naco sa o tom este vopred uistovat?

moonlight1210
7. jún 2023

@solange7 mozno chce predist nedorozumeniu, ze on to bude povazovat za vztah a ona za nezavazne stretavanie sa. Teda on sa bude do toho citovo investovat a ona mu potom povie sorry, nepochopili sme sa.

solange7
7. jún 2023

@moonlight1210 to sa ale moze stat aj po pol roku "chodenia".

pralinka25
7. jún 2023

ved ale rande ako take je uz chodenie. co si predstavujes pod pojmom chodit? kolko mate rokov?
ved chodenie nie je svadba. je prave na to aby ste sa spoznali. nemusite od tej sekundy dokonca spolu ani spat. ale ked chcete spolu randit tak to je chodenie ci? ja tymto dnesnym veciam asi nerozumiem. chces s nim spat, chodit na vecere, do kina, drzat sa za ruky a budete to volat kamaratstvo ci? ved to pribliz trochu. preco sa chodenia bojis? aky vztah s nim chces. byt iba kamosi bez vyhod pus a dotykov?

mirkava
7. jún 2023

Kolko máš rokov?

marca12
7. jún 2023

@cyberk Uprimne,mna by odplasil chalan,ktory sa vie tak rychlo zapozerat uz po jednom stretnuti. Nie kazdy dokaze hned vhupnut do vztahu.

monikkatt
7. jún 2023

To sa este dnes pyta? 🙊 tipujem ze mate okolo 15 lebo keby sa mna dospely chlap spytal ci s nim budem chodit tam kukam jak puk😀

mamickalisticka
7. jún 2023

Tak ja som sa s mužom spoznala v piatok a v utorok sme už spolu chodili 🤪 a už to bude sedem rokov o mesiac a 3roky od svadby a aj deti už máme 😂

cyberk
7. jún 2023

@marca12 tak ja npr som nechodila na rande s random chalanmi, bud tam boli sympatie uz predtym alebo nie

zmrzlinka2021
7. jún 2023

Skoro, je to v podstate cudzí človek. Najprv sa treba spoznať, zistiť či si rozumiete a ak príde láska, až potom spolu chodiť.

zuzana76
7. jún 2023

@zmrzlinka2021 laska pride az po obdobi zamilovanosti, ktore trva 6-mesiacov az 2 roky

zmrzlinka2021
7. jún 2023

@zuzana76 tak aspoň ťa zamilovanosť, lebo začať chodiť s niekým, koho vidím prvýkrát je podľa mňa hlúposť.

zuzana76
7. jún 2023

@zmrzlinka2021 neviem no, existuje laska na prvy pohlad, ja som s muzom od prveho dna, co sme sa stretli

zmrzlinka2021
7. jún 2023

@zuzana76 a predtým ste vôbec žiadnym spôsobom nekomunikovali?

zuzana76
7. jún 2023

@zmrzlinka2021 pol roka predtym nas predstavila kamaratka na ulici a nic viac, len zoznamenie, potom sme sa vidavali na ulici, asi 3x sme sa videli, ale nepozdravili, lebo on si myslel, ze si ho uz nepamatam a ja som si povedala, ze zena nema zdravit prva. Az sme sa stretli v autobuse, ja som ho skoro napichla dazdnikom a odvtedy sme spolu

zmrzlinka2021
7. jún 2023

@zuzana76 ale spolu ako frajeri?

zuzana76
7. jún 2023

@zmrzlinka2021 ano, pusa bola na tretie stretnutie, ale v ten den, ked sme sa stretli v buse, som isla na prednasku do skoly, uz som nedorazila, ale skoncili sme v univerzitnom bufete na caji, potom sme sa stretli obdeň a potom po vikende. Myslim, ze hned v prvy den ma aj pobozkal na lice, aj druhe stretnutie a tretie uz riadne na usta.

zuzana76
7. jún 2023

@zmrzlinka2021 a ine zalezitosti ovela ovela neskor, kedze je to moja prva naozajstna laska

Strana
z2