icon

Stále mám chuť na sex

17. dec 2020

Ahojte..už ma to dlhšie trápi. Priateľa mám ale mame vzťah na dialku...(vidime sa možno 2x do tyzdna..ale to sa zmeni časom). Ale to je aj ked som s nim..proste 4 hodinky vydrzim byť normalna a potom chytim chuť. Snažim sa to kontrolovať že reku nie nie nepodlahnem..ale neda sa to. Jednoducho ma to stale chytá...a uz som z toho unavena. Lebo chcem robit vela veci a toto ma obcas neustale zdržiava..mate niektora podobne?

misha666
17. dec 2020

a preco nechces podlahnut? ved sa pomilujte a potom rob ine veci... 🙂

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
autor
17. dec 2020

Skor ze..ma to už unavuje. A hlavne ked sme bez seba to je častejšie.

marseillefan
17. dec 2020

Neboj sa, keď sa vydáš, tak ťa chuť na sex s mužom prejde :D :D :D

stella03
Autor odpoveď zmazal
queen_mary
17. dec 2020

Sa s nim vyspi a hotovo. Alebo si sprav sama dobre. Neviem teda s cim mas vlastne problem 😅 ved to je normalne, ze chces mat s frajerom sex.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
matkahelka
17. dec 2020

ako dlho ste spolu? asi nie dlho, vsak? ja som prve mesiace chodenia so svojim muzom bola taka nadrzana, ze mi stacilo, ze na mna pozrel, uz som bola vlhka. teraz, po 12 rokoch manzelstva sa chudak obcas nadrie jak kon aby som vlhka bola 😁 vela sa nasmejeme, ked mi pocas predohry povie "predstav si, ze sa pozname len mesiac" 😁 na zaciatku vztahu je totiz normalne, ze po tom cloveku extremne tuzis.

20erika07
Autor odpoveď zmazal
autor
17. dec 2020

Asi som sa zle vyjadrila alebo ste ma nepochopili🤔...Som nadrzana v tom zmysle..že na to už unavuje. Proste už nechcem byť...ale aj napriek tomu stale som. Fakt je to neprijemne keď vas to chyti 6 x do dňa a zabija to v podstate vas čas..😒

tosomja
17. dec 2020

@marseillefan to bolo hnusne 😄

abigail88
17. dec 2020

@marseillefan a hlavne, ked pridu deti a po celodennej nocnej a dennej sichte bude chciet od Teba este vecer sex 🙂

marseillefan
18. dec 2020

@abigail88 To je ako ten vtip, že muž doma na podpore, celý deń pred telkou, pivo v ruke, žena sa stará o deti, pripravuje ich do školy, chodi do práce, doma perie, varí, upratuje, učí sa s deťmi, dáva ich spať... a tak o desiatej večer si žena po ťažkom dni hovorí "Tak ja tu celý deň len varím, periem, upratujem, o deti sa starám.. zatiaľ čo môj muž leží celý ten čas s pivom ruke pred telkou... a už je 10 hodín večer a ani si chudák so mnou nezatrtkal!"

simca06022011
18. dec 2020

zabija to cas.. no neviem... ja sm takto rada zabijala cas :DD lepsie ako pred televizorom :DDD Kiez by som este mala tolko casu :DDD a chuti....

mrva
19. dec 2020

skor by bolo divne, keby to tak nebolo. Kwd sme spolu chodili, mali sme sex 2-3 x denne. Menzes nebol prekazkou 😊 A to sme spolu boli denne. Keby sme sa videli 2 x tyzdenne, nevyleziěe z postele. Netrap sa tym, uzivaj si to 😉 nebude to tak donekonecna 😊

magda15
Odpoveď bola odstránená
zoodiac
28. dec 2020

toto je skor bezny problem u muzov, ale nevztahuje sa nevyhnutne na konkretne pohlavie. Su rozne sposoby, ako na sex nemysliet, ale ten najefektivnejsi je nemat na to cas 🙂
Pomaha fyzicka aktivita (sport, nejaka praca), samozrejme mentalna aktivita (praca, skola, pripadne nieco ine); stres (neodporucam) a pomaha aj mat sex (lol). Ak ho nemozes mat s niekym inym, musis si pomoct sama - no ak ta taka alternativa nebavi, potom mas problem.
Mozem ti povedat, ze ak ta ta chut do sexu obmedzuje na zivote (niekto by povedal, ze si zavisla - kasli na nich), nebudes to vediet len tak ingorovat. A ak mate vztah na dialku, je to o to vacsi problem (ak nie si schopna/ochotna pomoct si sama, problem je takmer neriesitelny.
moja rada - ak je ta chut neznesitelna, najdi si sposob, ako mat sex (pre obe strany akceptovatelny) a potom sa pusti do toho niecoho, co chces robit a skus spravit vsetko, co si chcela - kym budes pred tym 'uspokojena', je dost velka sanca, ze ta len tak skoro ta chut nechyti - minimalne nie pocas robenia niecoho ineho, co si aj tak chcela robit a tym padom budes zit trochu efektivnejsi zivot

pati6396
Autor odpoveď zmazal
pati6396
Autor odpoveď zmazal
lili_11l
Odpoveď bola odstránená