Ste po styku vyčerpané?
Ahojte dievcata, take, ktore mate deti (napriklad skolopovinne), pracujete a mate aktivny zivot v meste
Ako casto mate s.x so svojimi partnermi?
My mame 1x tyzdenne, intenzivny. Ja by som zvladla aj 2-3x ale partner ze mu to staci (narocna praca a sport).
Ja som si vsak uvedomila, ze kedze je to intenzivne a nie rychlovka tak som na dalsi den vycerpana 🫣
Predtym som mala s partnerom aj 3-4x do tzydna ale boli to oproti tomuto rychlovky.
Ako to mate vy?
Pretoze kee citam MK velakrat mam dojem se vsetci maju skvelych manzelov, vela sexu, stihaju aj deti.
Este poznamka, my sme obaja eozvedeni a teda sa streravame ked nemame deti (su s deuhym rodicom) a preto aj ten nizky pocet, ajked tesa partner mi povedal, ze je spokojny s 1x tyzdenne
@dskjhfdlkdjhl ja nevravim ze som unavena hned po sexe ale na druhy den citim ze mam menej energie v praci naprijlad
Nechcem sa hadat ale praca v zahrade nie je pre mna kondicna aktivita a co teda stihas viac ako ja?
@tosomja
@ajaxik123 rozumiem. Cvicenie doma ok. Ja cvicim kondicne a mimo domu. Ja nie som unavena na dalsi sex, ale v praci citim unavu na dalsi den
V priebehu pol hodiny sa spravíš 4-5x? Jasné že to musí byť unavujuce. A zaujímavé ...
Ved ja nepisem, ze si hned unavena, nakoniec je to jedno, ci hned, ci na druhy den, podstatne je, ze si unavena. Zahrada bola len priklad. Je toho ovela viac, napr. celkom drsna turistika a rozne ine sportove aktivity.
Mozno treba doplniť vitaminy, a skusit relax. Mozno to nie je len o sexe, mozno si telo nieco pyta.
@elizita nesledujem cas, mozno je 40-50 min
@dskjhfdlkdjhl rozumiem … no hneva to aj mna ze mame malo sexu. Chlap sa vyjadril ze jemu to staci 1x - skoro som odpadla. On okrem prace a deti velmi vela sportuje tak mozno preto
Ja by som dalsi sex zvladla aj na ukor tej unavy na druhy den. Skor si myslim ze na svoj vek mam toho sexu malo a zacina ma to hnevat 🫣 ja by som zvladla aj viac aspon 2-3x tyzdnne ajkeby to nalo byt jedenkrat leb taka rychlovka ale teda ked jemu to staci
@ajaxik123 mozno … mozno je to psychicka unava ako sa tak zamyslam
@ajaxik123 neee neviem ci 4-5x … dobre tak nech neprehanam je to 4x za 40 minut
Nesledujem nikdy cas takze neviem 🤣 ale ja to tak mavam 🤷🏻♀️
@stellarstar ja ale po sexe spim ako babatko … som vycerpana potom na druhy dennv praci napriklad poobede citim ze nemam energy 🤣
Tak už nie si najmladšia 😁
@stellarstar 🤣
Som ti chcela napisat, ze ja uprednostnujem castejsie, a rychlo, nez zriedkavejsie a dlho. A ak dlho, tak od 8 vecer 😂 lebo tiez by som bola unavena. Sak to je normalne fyzicka aktivita, a cvicit od desiatej do polnoci by sa mi teda nechcelo 🤣
Ale teda ak to u vas trva pol hodinu, to nie je dlho, 50min uz trosku hej. Zacinajte skor.
Sex máme cca 2x týždenne, intenzitu neviem posúdiť, nejak to "nemeriame" 🤭🤭🤭. Prácu mám v kancelárii, takže za mňa úplne v pohode... Oveľa horšie som na tom bola, keď boli deti malé a mala som cez noc spánok 3-4-5x prerušený... Vtedy som ozaj mala dni, že som nevládala a sex raz za týždeň bol až až a na druhý deň ráno koľkokrát migréna z nedostatku spánku 😣. Teraz je to super keď deti podrástli, nemôžem sa sťažovať.
Ja vstavam milionkrat v noci k synovi, cize moja chut na sex je casto nulova. Ale ked uz je, nebyvam nijak zvlast unavena. Alebo to uz pri tej ostatnej unave nevnimam😀
Mne je smiesne ze hladas zeny v tvojom veku co maju deti pracu sport a ci su tiez unavene po pol hodinovom sexe raz za tyzden . 😂ked ine maju sex castejsie a nie su unavene tak to hnet zbagatelizujes ze na materskej si nebola unavena a zahrada nie je unavna ani vacsie deti ., vlastne nikto nic nerobi len sexuje castejsie ako ty a len ty si z tej mega dlhej pol hodky unavena 😂. To ti nijak nepomoze ze ine sexuju viac a castejsie maju orgazmus 3x denne a nie su z toho unavene. A ked najdes take co su presne ako ty a su unavene. Co ti to pomoze ? Nic ., tak sex Asi nie je nic pre teba ked ta vie tak znicit. Takze vlastne super ze ho mas len raz do tyzdna. Maj ho v piatok a v sobotu Mozes byt unavena a relaxovat .
Ja teda byvam unavena, ked odchadzam cca 3x tyzdenne v noci od milenca 😀
@elizita 4-5 krat sa zena dokaze urobit aj v priebehu 15 minut. A vyčerpávajúce to nie je.
@autorka unavena nie som. Hladna vzdy. Moj po sexe zaspi a ja otvaram chladnicku. Energeticky vydaj teda rozhodne bol. On nesportuje, je menej aktivny. Ja sportujem pravidelne a telo si asi zvyklo, ze po vydaji kcal ma miesto oddychu prijem kcal. Na druhy den ani neviem, ze sex bol. On je rozbity pravidelne, ale to prisudzujem tomu, ze nesportuje.
Ja sa priklanam k tomu ze unavu mas z tej intenzivnosti, lebo ak si aktivna/mas kondicku tak fyzicky by ta nemalo odpalit. Myslim ze je to vplyvom oxytocinu - po sexe mas uplny hype (to spanok sice potlaca ako pisu vyssie) ale od unavy zaspis s pocitom stastia a uspokojenia. Naopak ked sa rano zobudis, si out lebo oxytocin ti uz vyprchal a ide do deficitu. Takze rano sa s niekym/niecim pomojkaj (aj pes a plysak sa pocita), nadopuj sa vitaminmi a magnezkom, daj si kavu, nepresvihavaj polnoc a sexujte pred vikendom. Skuska spravnosti: ak budete takto intezivne sexovat rano, malo by ta odpalit okolo obeda
@mamamasama 4 - 5 x aj za minútu 😁
@stellarstar taky rekord nema asi nikto na svete, ale ty si ozaj myslis, ze neexistuju multiorgazmy? 😬😬😬 fuuuu...
@mamamasama ale má, ja 😁🤣
Co by iné za to dali, my máme celý život len rychlovky, síce často, ale kvantita nikdy nenahradí kvalitu, radšej by som bola druhý deň unavená.....
Veď keď máte sex len raz do týždňa a si po ňom unavená, tak si ho načasujte tak, aby ste ho mali cez víkend, keď na druhý deň máš voľno.
Ináč teda, keby som si mala vybrať, či chcem radšej sex 5x do týždňa s jedným orgazmom, alebo 1x do týždňa s 5 orgazmami, volím jednoznačne prvú možnosť. Píšeš, že partnerovi vyhovuje len raz do týždňa, hoci ty by si chcela 2-3 a že si po tom unavená... Nejako mám pocit, že s tým vašim sexuálnym životom nie si príliš spokojná. Príliš sa prispôsobuješ chlapovi a okolnostiam. Tebe sa prispôsobuje kto?
@h2 ano, mas pravdu. Nie som s tym spokojna. Nechcela
Som to riesit, lebo sa to otocilo proti mne, ze ja furt chcem a ze jemu to staci. 1x tyzdenne mi pride ubohe a vidim ze ostatne zeny podla toho co pisu maju bezne viackrat
Ta unava resp chybanie energie je asi skor sposobena niecim inym - zamyslela som sa nad celym nasim vztahom a z neho som nestastna, frustrovana a asi z toho ze vela nad tym uvazujem som vycerpana, psychicky
Mas pravdu, mne sa nik neprisposobuje
Lenze co mam akoze robit, mam ho znasilnit!?
Uvedomijem si ze potrebujem ineho chlapa, viax zameraneho na fyzicku blizkost.
Ja si myslim, podla toho co pises aj dalej, ze mozno pri inom muzovi by ti nevadilo aj 5x do tyzdna po tej polhodine a mozno by si nebola ani unavena. Tato unava je asi ineho charakteru, skor asi frustracia, ze v tom milostnom zivote nie si az tak spokojna. Drzim ti palce, aby sa to bud zlepsilo, alebo si nasla niekoho , kto ti bude vyhovovat.

Ja cvicim len doma, prechádzky denne s malou, kruzky pocas roka. Starsia ma 10, takze s tou treba tiež nieco stale robit hlavne ked su prázdniny. Obcas sa to športovaniu podoba 🤣 trampolina, bicykle, ihrisko... Vsetko absolvujeme spolu.