Strácam chuť na sex
Ahojte v poslednom období strácam chuť na sex a tak ma napadlo,kde a ako ju nabrať? Trochu som sa zamyslela aj čítala nejaké staršie diskusie na podobné témy a ako ste tu chuť čerpali napr tie ženy,ktoré si napr. užívajú iba nezáväzný sex? v takom vzťahu tí muži asi neprejavujú city ani vám nehovoria sladké reči a predsa sú ženy,ktoré na sex s nimi majú chuť. Ako nabrať takú živočíšnu chuť alebo čo vás motivuje mať sex s taký muzom,ktorý vám neprejavuje city ani obdiv ani nič iné?
no bud je to tym co pise vyssie ale mozu to byt aj hormony, obcas to byva sprievodny jak pri problemoch s endokrinnymi zlazami ktore neprodukuju hormony ako by mali
tak to bude tym vztahom nevztahom, najcastejsie nas na tom druhom pritahuje prave ten cit
Myslim ze sisi začala pripustat že to je ako to je a on tá ma len na sex a tebe to už nie je jedno potrebovala by si počuť prečítať od neho nieco pekne aby tá to znova naštartovalo.... keď už je ten sex len o sexe žiadny cit sa ti nečudujem že už nemáš chuť každá žena potrebuje byť milovana
Nemoze to byt tym, ze si to uz zacala zle? Vztah o sexe, ma byt o sexe a vsetko ostatne je iba bonus. No ty si to rovno zacala s tym, ze ten bonus je standard. Povedat mu to, ze musi sa snazit aj inac, ked ste uz raz tak zacali. Alebo si to v hlave usporiadas a zacnes odznova a nebudes riesit “recicky”. Alebo pojdes do klasickeho romantizujuceho vztahu.
@cocolino234 hehe, ja po alkohole spím 🙂 stačí si dať dva poháre vína a chce sa mi spať 🙂 zabije to vo mne všetku chuť na sex 🙂 ešte, že nepotrebujem takéto podpory 🙂
Nie každá žena má sex bez vzťahu pretože jej sex chýba.Niektoré len dúfajú, že z toho bude vzťah a ten človek ich priťahuje.Dnešní muži sú viac na nezáveznosť než vzťah tak niektoré sú rady, že majú aspoň niekoho.Tu túžbu v nich zbudzuje nádej nie samotný sex. 🤷
@littlebubble veľmi dobre napísané... 👍
Som chlap s pomerne vysokym libidom. Mal som vsak aj obdobia, kedy som sex doslova nepotreboval. Netrvali dlho ale ovplyvnit to moze zivotna situacia, hormony, choroba, zivotny styl a pod. Dokonca aj stravovanie. Ak to fakt netrva uz prilis dlho tak skus nejaku sportovu aktivitu. Daj si turu v lese kde sa fyzicky vystastavis, po navrate domov si daj horucu vanu a pohar vina a pod. snaz sa zdravo jest a hlavne sa tes zo zivota. Mne najviac zabija libido ak ma nieco trapi dlhsiu dobu (problemy vo firme, vela prace a atd). Treba si len vycistit hlavu a ono to pride. Zivotny entuziazmus a dobre mentalne rozpolozenie idu ruka v ruke s libidom.
@deti95060810 Bohužiaľ je to tak.Každý si myslí, že ženy striedajú chlapov kvôli sexu.Ony len vždy prídu na to, že im chýba láska ktorú dnešní muži dávať nechcú.Máloktorej ide len o sex.Keď žena cíti, že nie je šanca posunúť to ďalej tak odchádza aj tá nádej pretože sa cíti byť využívaná a tak klesá aj chuť.
@littlebubble Veru, zena potrebuje perspektivu.
@coronaut a čo v prípade že ju potrebuje muž?
@coronaut Len tá perspektíva sa dnes hľadá ťažšie než ihla v kope sena.

Mozno by bolo fajn si najst staleho chlapa, s ktorym si sex budes uzivat a potom uvidis, ze aj ta chut pride.