Strata chuti na sex
Uz mesiac a pol nemame sex, som s priatelom 4 roky, proste vela prace ,stres , ale ked aj mame volny cas radsej sa tulime a pozerame filmy. Nemame chut. Mam 31 a on 40
@anonym_autor tiché umieranie vo vztahu
@anonym_79e6a1 co s tym
@anonym_autor my to tiez tak mame. Celkom ma to depta ked vidim ze vsade jebu ako kraliky ale nepotrebuje to tak casto. Sme presne vekovo ako vy. A viem ze nema inu ani ma nepodvadza. Od zaciatku bol taky “tichsi” v tychto veciach.
@anonym_992ff5 ale uz ani ja nemam chut, lebo on nema..proste jak seniori
@anonym_79e6a1 ale to vôbec. Keď to majú obaja rovnako tak sa to preklenúť dá.
@anonym_79e6a1 co s tym
@anonym_autor veď ale vadí vám to? O to ide ..lebo komentujúca hore tvrdí že je to v poho
@anonym_autor veď ale vadí vám to? O to ide ..lebo komentujúca hore tvrdí že je to v poho
@anonym_79e6a1 tak ja by som chcela aby sme chceli :D ale ndchce sa nam , niekedy som furt na to mala chut
@anonym_79e6a1 tak ja by som chcela aby sme chceli :D ale ndchce sa nam , niekedy som furt na to mala chut
@anonym_autor nechápem chcela by si aby ste chceli kvôli čomu?keď nemáš chut ani tvoj partner ...
@anonym_autor No a? Za mňa žiadny problém, sú také obdobie
My sme mladší omnoho mladší, ale tiež sa stane že mesiac nič. Aj teraz akurát ja mam zdravotné problémy, takže mesiac nič a už mám dostať svoje dni. Sú také obdobia kedy to človek proste nepotrebuje/nemože 🤷🏼♀️
@anonym_autor však treba možno viacej iniciatívy a pôjde to u nás je to ešte pravidelne a to sme už obaja po 50 a to tiež nie vždy chceme
No tak to by som nedal ,,neukojil som manželku iba jeden deň a bol cirkus potom ,takže každý deň a zvykol som si

@anonym_autor my to tiez tak mame. Celkom ma to depta ked vidim ze vsade jebu ako kraliky ale nepotrebuje to tak casto. Sme presne vekovo ako vy. A viem ze nema inu ani ma nepodvadza. Od zaciatku bol taky “tichsi” v tychto veciach.