icon

Strata chuti na sexuálny život a partnerské problémy

22. jún 2025

Ani neviem ako by som to opísala. Mávali sme pekny dobrý vzťah,až kým neprišli partnerské nezhody kedy nalomil dôveru voči jeho osobe. Žiadna nevera len sľuby ktoré sa neplnili. Síce sa snaží ,no cítim sa tak zablokovane. Keď sme spolu aj spali bolo to skôr cez zuby,aby som mala “pokoj” ale cely ten chtic sa vytratil. Keďže je dosť aktívny v tejto oblasti neraz sa zaujímam o perspektívu tohto vzťahu…nakolko v pretvárke fungovať nechcem ani sa nútiť. Neviem ako sa dostať z tejto situácie… nakolko pre mna záujem zo strany muža znamená viac ako len strčiť ruku medzi nohy …ako to mám škaredo nazvať.
Vlastne mi ten prehnaný sexuálny život ani nejako nechýba tak neviem kde je pes zakopaný…

natalifatali
22. jún 2025

Asi viem ako sa cítiš, chýba ti taká intimita, ale nie sex, ale pocit toho že si milovaná. To isté prežívam a už mi to ide na nervy, som nešťastná. Nebaví ma dookola vysvetľovať čo chcem a aj tak nič z toho nerobí

gribka1
22. jún 2025

Ukončiť to, niekedy sa toto nedá nijako zmeniť.

autor
22. jún 2025
@natalifatali

Asi viem ako sa cítiš, chýba ti taká intimita, ale nie sex, ale pocit toho že si milovaná. To isté prežívam a už mi to ide na nervy, som nešťastná. Nebaví ma dookola vysvetľovať čo chcem a aj tak nič z toho nerobí

@natalifatali v koľko ročnom vzťahu si? Vystihla si to dokonale. Žiaľbohu. Intimita nie je len o sexe

domkakvet
22. jún 2025

Ukoncit vztah.

natalifatali
22. jún 2025

Nie v nejakom dlhom, 3,5 roka. A ty?

anonym_103e4a
17. okt 2025
@anonym_autor

@natalifatali v koľko ročnom vzťahu si? Vystihla si to dokonale. Žiaľbohu. Intimita nie je len o sexe

@anonym_autor skúšala si sa s ním porozprávať? chlapom niekedy treba viackrát dohovoriť ale ak Ťa nechce stratiť určite sa posnaží, možno Ťa už aj stratil lebo je toto staršie vlákno, ale skúste to, ak máte dlhoročný vzťah je dobré pracovať na sebe každý vzťah je o dlhoročnej práci a tak sa stáva pevným