Strata dôvery voči partnerovi pre finančné obavy
S partnerom sme mali krásny vzťah, tešili sme sa na založenie rodiny lenže mala som zdravotné problémy a musela som sa dať dokopy. Priateľ mi rozprával ako veľmi chce dieťa. Keď som sa konečne dala zdravotné dokopy a už môžeme začať pracovať na dieťatku zrazu začal hľadať výhovorky. Mám menší úvěr ktorý splácam poctivo. Finančné to ani nepociťujeme lebo obaja dobre zarábame no začal mi to vyhadzovať na oči,že čo keď mam tých dlhov viac a prenesú sa na naše dieťa alebo na neho alebo prídeme kvôli tomu o bývanie. Absolútne nechapem kde takúto sprostosť nabral. Úver som mala ešte pred tým ako sme sa spoznali. Strašne sme sa pohádali. Neskutočne ma sklamal a stratila som všetku dôveru voči nemu. On má síce presviedča,že dieťa chce ale ja mu už neverím ani slovo. Čo by ste robili na mojom mieste?
Na tvojom mieste by som nikdy nekupila byt s partnerom, rozisla sa s nim, vyplatila ho z bytu a dufala ze stretnem niekoho kto tiez bude chciet mat rodinu a nie len to slubovat.
Stale si neodpovedala, ste na LV 50/50? Bohuzial, mozno posledne plodne roky si zabila s niekym, kto dieta nechce
Stale si neodpovedala, ste na LV 50/50? Bohuzial, mozno posledne plodne roky si zabila s niekym, kto dieta nechce
@sisa_s veď práve to že mala som poslednú šancu mať dieťa a on mi ju vzal a som mu povedala že toto mu nikdy neodpustim
takže ak nechce dieťa - to už ani nesexujete? alebo len s gumou? alebo ako?
@biba_18 sexovali sme s gumou lebo som nesmela otehotnieť lenže odkedy zrušil svadbu sme od nového roka do teraz mali sex iba dva krát a odkedy zistil že už môžeme ísť do dieťaťa nespí somnou vobec
takže čo by si akože mala robiť??
porozmýšľaj nad tým ako ho vyplatíš z bytu a ako sa necháš nabuchať ak to dieťa veľmi chceš.
ASAP
No dolezite je, ako ste vedeni na liste vlastnictva. Ak pol na pol a Ty chces ostat byvat v byte, tak ho musis vyplatit a je to na dohode, mali by ste mat niekde, kto kolko do bytu penazi dal. Ak to nemate, tak bohuzial, mas smolu a pojdete podla znaleckeho podla mna, ak sa nedohodnete ako normalni ludia, co sa asi nedohodnete, kedze sa nechcete rozpravat ako normalni ludia.
Moja znama sa presne pre toto rozisla s frajerom, byt mali spolocny pol na pol, predali ho, peniaze si rozdelili, ona odisla byvat k rodicom, nasla si pracu tam v uplne inom meste, on sa zariadil podla seba. Do pol roka si nasla dalsieho chlapa, vzali sa, poatavili krasny dom, mala tam po starkych pozemky, tak si to vybavili, a uz maju aj 2 deti. Vy sa mozete takto nejak dohodnut alebo sa natahovat, prieky si robit...je to na Tebe.
Na tvojom mieste by som ho slušne požiadala, aby sme si spolu v kľude sadli za stôl a vyložili karty na stôl. Jedná sa o budúcnosť vás dvoch, obaja ste už dosť dospelí na to, aby ste vedeli čo vlastne chcete!!! Ty mu povedz svoju predstavu a on nech povie tu svoju...no pravdivo. No podľa môjho názoru, on už dieťa z nejakého dôvodu neplánuje.....Byt buď predáte a podelíte peniaze, alebo sa vzájomne vyplatite..... Nemyslím, že dieťa by ale zachránilo váš vzťah...kde už nie je dôvera, tak to ide z kopca. Prišlo by zasa niečo iné časom, iný problém
Kde si vzala peniaze na byt, bez hypo? 🤔 Lebo ak mám peniaze na byt bez hypo, tak mám peniaze aj na splatenie úveru, ja nechápem čo tu ty píšeš. Nevymýšľaš si tak trochu? Alebo trochu viac.
@anonym_dfa086 lenže on kvôli tomu somnou prestal aj späť len aby som neotěhotněla hlavne že používame kondóm od prvej chvile
@anonym_autor prídi, ja ti urobím decko
Kde si vzala peniaze na byt, bez hypo? 🤔 Lebo ak mám peniaze na byt bez hypo, tak mám peniaze aj na splatenie úveru, ja nechápem čo tu ty píšeš. Nevymýšľaš si tak trochu? Alebo trochu viac.
@anonym_8482b6 čo je teba do toho ako som prišla k peniazom. Jednoducho som vzala úver na auto lebo je to spotrebná věc a navyše nemá v budúcnosti žiadnu hodnotu
@anonym_8482b6 čo je teba do toho ako som prišla k peniazom. Jednoducho som vzala úver na auto lebo je to spotrebná věc a navyše nemá v budúcnosti žiadnu hodnotu
@anonym_autor Nič ma do toho nie je, len nechápem logiku, ak si vedela už predtým, že dlh je problém, tak keď mám peniaze, ten dlh vyplatím a potom by si sa čudovala, s akým zase problémom by prišiel.
A vieš čo? ani sa nečudujem, že s tebou to dieťa nechce a ani svadbu, keď sa takto správaš k nemu, k jeho rodičom a k ľuďom okolo teba, tak buď sama, lebo z toho, čo tu vypisuješ, nevyznieš ako super osoba do života.
@anonym_autor ak tak velmi chces dieta, najdi si rychlo niekoho ineho, s kym ho len splodis, bez toho, ze si budes robit narok na jeho alimenty, tohto posli k vode, vezmi uver a vyplat ho z bytu a maj to dieta teda sama. Tento ho nechce s tebou a tebe uz piska vlak na stanici, co sa veku tyka.
@anonym_autor Nič ma do toho nie je, len nechápem logiku, ak si vedela už predtým, že dlh je problém, tak keď mám peniaze, ten dlh vyplatím a potom by si sa čudovala, s akým zase problémom by prišiel.
A vieš čo? ani sa nečudujem, že s tebou to dieťa nechce a ani svadbu, keď sa takto správaš k nemu, k jeho rodičom a k ľuďom okolo teba, tak buď sama, lebo z toho, čo tu vypisuješ, nevyznieš ako super osoba do života.
@anonym_8482b6 môžeš mi povedať ako sa k nim správam? Ja som mu dlh netajila vedel o ňom odkedy sme spolu začali chodiť vedel aj koľko to je aj koľko je splátka a akceptoval tom a on ma požiadal o ruku on plánoval svadbu. Lenže sa potom do toho začali montovať jeho rodičia a zrazu to bol problém. Keby mu nepoviem ani slovo a takom to nepoviem ani slovo a on básnil o svadbe a dieťati oni balamutil hlavu
@anonym_8482b6 môžeš mi povedať ako sa k nim správam? Ja som mu dlh netajila vedel o ňom odkedy sme spolu začali chodiť vedel aj koľko to je aj koľko je splátka a akceptoval tom a on ma požiadal o ruku on plánoval svadbu. Lenže sa potom do toho začali montovať jeho rodičia a zrazu to bol problém. Keby mu nepoviem ani slovo a takom to nepoviem ani slovo a on básnil o svadbe a dieťati oni balamutil hlavu
@anonym_autor A prečo si nevyplatila ten úver, keď to začal byť akože problém? podľa toho, čo píšeš, peniaze si mala, keď si byt za hotové kúpila. Mala si najprv vyplatiť úver a potom by si videla, akú výhovorku by si vymyslel.

@anonym_autor mali ste spoločný byt a on býva u rodičov???? Akože z akého dovodu???.
@anonym_fc3c67 nie bývame spolu stále ale je to také že sa teraz len obchádzanie ani sa spolu už nerozpravame