Strata intímnej blízkosti
Dievčence mám snúbenca sme dlho spolu. Sex s ním je a vždy bol úžasný no odkedy máme dom nemá naň čas ( jeho slová) podľa mňa sú to však výhovorky. Už vyše razy som mu dala podnety. Na Valentína som dúfala,že konečne po dvoch mesiacoch sa zobudí a poriadne má ,,pretiahne" lenže zas nic. Keď som mu už vykročila,že sa cítim ako nadržaná stepna koža, bol prekvapený,že som nadržaná. Je mi z toho do placu. Už som normálne zúfalá. Už fakt neviem ako mu naznačiť,že haló máš doma ženu a potrebuje aj sex. Inú nemá lebo by nemal na ňu čas. Začínam premýšľať,že zrušíme svadbu lebo ja bez sexu odmietam ísť do manželstva aj keď on tvrdí,že to bude iné ale ja som mu jasné povedala,že lepšie to nebude.
@zmrzlinka2021 lebo už som to mu aj napísala s ním sa nedá o Tom hovoriť lebo on takéto rozhovory nemá rad
Neviete sa rozprávať? Nič nenaznačuj, rovno povedz aký máš problém.
No ak neviete komunikovať, určite žiadne záväzky ako manželstvo, deti.
Radšej ist z kratsej cesty. Komunikácia je základ fungovania manželov.
@januska12323 ja som mu už povedľa ale on nič. Žiadna zmena
Inú nemá lebo nemá na ňu čas? Ty si s ním Non stop?
@joannita my sme stále spolu. Druhu nemá veď keď nem čas na mňa akoby stíhal aj ju?
Stále spolu znamená čo? Vy spolu pracujete?
No keď nič tak nič. A keď začneš ty nepridá sa?
@joannita nie ale chodíme jedným autom
@januska12323 ja už ani nemám chuť lebo stále chodím len ja
No tak mieste stále spolu. Veď celú pracovnú dobu je v práci a to je veľký rozdiel. Fakt tá nenapadlo, že môže mať milenku?
Odporucam rozist sa. Nemyslim, ze sa to zlepsi. A ty budes viac a viac frustrovana, sebavedomie pojde ta het a vlastne aj vztah, lebo naozaj po rokoch ta to s nim prestane bavit ked ta bude mat cely cas na haku.
@joannita prosím ťa robí za pásom kde by tam ženskú trtkal nevieš? Keď ide z práce ide rovno pre mňa takže aj keby nejakú mal nestíhal by chodiť presne
No keď myslíš..
tak keby to bolo po 30 rocnom manzelstve zacnem sypat rady co s tym. tu je len jedna nevydavaj sa.
Dva mesiace nič a nechýba mu to? A ešte sa aj čuduje, prečo ti to chýba? Môže mať zdravotné problémy,lebo toto u mladého človeka normálne nie je. Veď narovinu sa treba porozprávať,inak to nemáš ako zmeniť. Ak sa o tom baviť nechce, tak sa zariad podľa seba
@7miriam77 už som mu povedala aj o odklade svadby a on,že nech nedramatizujem
@majo111222 ja mám pred 40 a on ma 36
Nie odklad svadby, ale úplný odchod z tohto vzťahu.
Vzdy sa zabavam, ked si je clovek isty, ze druhy mu je urcite verny, lebo nema cas. Ver tomu, ze keby chcel, cas si najde. Alebo sa vyplieska niekde na nete.
Už teraz ťa má na háku, je to samoľúby sebec, nerešpektuje tvoje pocity a to ste ešte neni svoji.Len si ho neber lebo budeš trpieť, frustrovaná a nervózna a zničiš si život.Manželstvo zahŕňa aj intimitu-sex keď chýba je to dôvod na rozvod.A nikdy sa nespoliehaj na to, že chlap nemá kedy podviezsť, ten kto chce podvedie, spôsob a čas si nájde.Už bolo takých žien, čo by ruku do ohňa za chlapa dávali a nakoniec zistili , že ich roky podvádza .A aj keby ťa ešte nepodvádzal pre mňa by bol dostatočný dôvod na rozvod-rozchod , že o mňa môj vlastný muž nemá záujem a tento problém odmieta riešiť, tam by nebolo o čom, život máme len jeden a určite sa nájde muž pre ktorého budeš stredobod vesmíru.Ale tento je egoista, proste ho nezaujímaš a ani tvoje pocity a určite sa to prejavuje aj v iných oblastiach vášho vzťahu.Normálny muž ktorý by ťa miloval a si ťa vážil by sa snažil problém riešiť lebo by chcel aby si bola šťastná.
Keby chcel tak podvedie a ani o tom nebudeš vedieť.
A co sa svadbou podla neho zmeni? Tvoje meno? Budete zit tak ako doteraz. Hlavne ak ste v dlhodobom vztahu, tak tam velka zmena nenastane.
@majo111222 tak to musi riesit on. ale on sa o tom ani bavit nechce. ked je takyto pred svadbou po nej to bude 100x horsie.
ano po svadbe sa to zmeni ale len k horsiemu
Nadrzana 40tka do vztahu, to je moj sen 😃

Prečo mu chces niečo naznačovať? Veď normalne si snom sadni a vydiskutujte si to.