Stratil som všetku dôveru k mojej žene
Ahojte .
Stratil som všetky dôveru k mojej žene. Za posledný mesiac som zistil že mala túžbu nájsť si milenca, začala si vypisovať s druhými mužmi a posielať im svoje fotky v spodnom prádle. Zaklincovala to aj výjazdom po baroch a diskotékach so svojím kolegom kým som bol v práci. Všetky tieto informácie som zisťoval postupne a po každom jednom odhalení som dostal odpoveď - onic nešlo, nič sa nestalo.
Včera som jej oznámil že podám žiadosť o rozvod.
Ona sa rozviesť nechce a úprimne ani ja. Mal som aj myšlienky na samovraždu, ale kvoly synovi som to zatrhol.
Neviem ako ďalej. Bojím sa či o pár dní, alebo mesiacov nezistím že ma naozaj podviedla. Už pri prvom zistení jej prešľapu som sa psychicky zrútil. Viem že problém bol aj vomne, ale to som tu už rozpísal pod manzelkyn článok. Ako ďalej? Stále ju ľúbim rovnako ako pred 14 rokmi. Bojím sa že ak jej dám sancu, znova mi ublíži.
@pragmaticka vďaka za radu, ale nie každý je alfa samec. Ťa labilita vznikla po odhalení manzelky. Myšlienka na samovraždu bola len chvíľková a len preto že som stratil najdôležitejšiu osobu v živote.
@natomnezalezi ved by si ju nestratil. Iba by ta podviedla. Ono keď takto beha, asi jej niečo vo vzťahu chyba a iba otázkou času, kedy sa to stane.
A aj sa tak ku nej správaš ako k "najdôležitejšej osobe" v tvojom živote??
@natomnezalezi a ty si nejaka mamicka, ze sem pises na diskusne forum pre zeny? Ja bych to tu vsetko hnala tych muzov do jedneho, co tu nemaju co robit.! Tak si mozno vo svojom zivote odhalil zistenie, ze neverni su muzi i zeny. Pre teba zivotna novinka. A ano, nikto to nenosi napisane na čele.
@kassandra25 toto je diskusné fórum len pre mamicky? Čo keď možno len chcem vedieť názor žien na túto situáciu?
@natomnezalezi boze moj, v poslednej dobe co citam prispevky tak vzdy autor diskusie dostane vynadane. Zeny si tu asi kompenzujete nieco alebo nechapem. Vsetky zjedli mudrost sveta a este aj neprijemne do toho.
@autor - Napisem takto: neviem kolko mate rokov ale znamej zacalo podobne zasibavat okolo 40tky. Tiez mala 2 deti a zila v harmonickom manzelstve. Proste si uvedomila ze starne a chcela si nieco dokazovat. Nemusi to byt vzdy chyba toho partnera. A ak aj zene nieco chyba tak si nemyslim ze je v poriadku hned hladat inde. Drzim palce aby ste to zvladli. Mozno by som skusila aj manzelsku poradnu ak ti na vztahu este zalezi. Drz sa.
@perdita11 možno ta známa a moja manželka je jedna osoba.
@natomnezalezi nemyslim si lebo ona je uz rozvedena a maju 2 deti, ty si spominal 1 dieta
@natomnezalezi to mi je luto, co prezivas. Myslienky na samovrazdu niesu pre labilnych ludi - ale skor je to nestastny mentalny obraz, kedy ma clovek pocit, ze situacia nema ine vychodisko. Je fajn, ze si od toho upustil. To by aj tak nic nevyriesilo.
Kolko ma rokov syn? Ak neplanujete rozvod, mozno by vam pomohla poradna, psychologicke sedenia pre rodinu. Nemyslim si, ze existuju nutne len 2 moznosti - zostat a byt v neistote alebo odist a byt nestastny. Bud sa naucite fungovat tak, ze budete jeden druheho mat v ucte (nepodvadzat a doverovat) alebo mozete ist od seba ale vo vsetkej normalnosti.
Inak myslim si, ze by prospelo, keby si si zbalil veci a na 2 mesiace niekam odisiel. Povedal, ze potrebujes cas na seba a isiel. Zobrat si volno v praci a ist niekam do tramtarie do zahranicia. Prides na ine myslienky, ukludnis sa, naberies nove zazitky a ziskas novy nadhlad. Zena si uvedomi, ze byt sama nie je ziadna hitparada a starostlivost o dieta je lepsie v pare.
V kazdom pripade je viac moznosti ako to riesit. Skus o tom pouvazovat ako by si si to predstavoval, co by to mohlo obnasat a neboj sa vyhladat odbornu pomoc alebo spravit aspon malu zmenu v svoj prospech.
O manzelke nepisem - pretoze na jej spravanie nemas akykolvek vplyv. Bud sa dohodnete alebo si zacnes riesit veci sam a uvidis co z toho bude.
@martina1985ba tvrdí že ma ľúbi a aj ja ju ľúbim, len neviem už čo môžem odnej očakávať. Som chlap, neviem ako funguje ženský mozog. Preto som napísal sem. Nikdy som nechodil na fóra. Skúste si tu pozrieť článok Mám si nájsť milenca? To písala manželka a na konci som to skúsil trocha objasniť. Týmto príspevkom som nechcel vypisovať detaily, ale len zistiť názory iných.
@kittykat22 syn má 9. Už ma nieco podobné napadlo. Nájsť si podnájom. Žena by asi nedokázala skĺbiť prácu a syna. Ma prácu s nepravidelnymi smenami. Preto sa striedame aby vždy mal kto byť s malým. Preto sa možno ani toľko nevidíme. A nemáme na seba čas.
Toto by mali citat vsetci muzi, aby pochopili, ze problemy treba riesit, kym su male.
Zena tuzila po sexe s tebou, po tvojej pozornosti. Nie, jasne, ze jej to nedas, nie.
Zena flirtuje inde, aby dostala tu pozornost, co potrebuje, aj tak jej nedas. Stavias sa tu na zadne, ci robis kotrmelce, ci ako sa to vravi😊, aj sa radsej zasamovrazdis, ale nie, pozornost jej nedas.
Ohrej dnes vino, hod tam klinceky a pomarance a tes sa z toho, ako sa tvoja zena tesi.No a jasna vec, vela nekecat s ist na to.
A problem je vyrieseny.
Zajtra jej povedz, ze je pekna, pozajtra ju pozvi do kina, popozajtra jej dones farebne listy z vonku, potom jej kup cokoladu, ale tu si bude musiet odpracovat.
Sustred sa na malickosti, ako spravit radost zene. Teste sa, chodte na vylety.
Co tu take pochmurne, ze samovrazdy... a ze kvoli synovi nie. A kvoli manzelke? Ved aj ona ta potrebuje, chce a ma rada.
@zoro9836 nieje to pocit. Ako som napísal manželka sem tiež písala. Nepoznám žiadne fóra preto som napísal sem aj ja. Nejde mi o to aby to žena prečítala, ale aby som si vypočul názor iných.
@natomnezalezi A teda dufajme, ze si to cele nevymyslas. Ona pisala, ze mate dve deti, ty ze jedno.
Ty si pisal, ze ti nevadilo, ked chcela ist s kamosksmi v noci von, lebo ty si mal nocnu a aj tak by si s nou nebol, teraz pises, ze striedate sichty, aby niekto bol doma so synom.
@elbartoslava výmysel to neni. To že tam mám ženský nick som si ani nevšimol. Účet som založiť teraz lebo som sa sem len teraz dostal. Chcem si len prečítať pár názorov a možno rád. Možno dnes, možno zajtra tento účet aj zruším. Preto píšem ráno, pretože som hore od tretej a teraz som už v práci.
@zoro9836 to nieje pocit, ale pravda
@oliolijanka
@oliolijanka áno dieťa máme jedno. Žena napísala 2 asi aby ju vtom článku nikto nespoznal. Stymi smenami je to tak ako som napísal. Vtedy bol syn u mojich rodičov.
@natomnezalezi citala som oba prispevky. Ak ste si isti, ze sa lubite a chcete spolu ostat, dajte si sancu, najdite odbornika na tuto problematiku. Mam pocit, ze ste sa nepocuvali navzajom, ked ten druhy rozpraval. Skuste sa vcitit jeden do druheho a pochopit, ako veci vidi ten druhy. Komunikacia je zaklad. Utociace komentare, ze je to vymyslene neber vazne, to je tu tak zvykom. Som tu uz dlho a ak si pamatam dobre, konik bol stranka pre rodicov, nie iba vylucne pre matky.
@zoro9836 alebo by stačilo ženu jednoducho počúvať a platí to aj naopak....mne vtedy došlo, aké ťažké je pre muža pochopiť ženu, keď mi môj muž po XX rokoch manželstva povedal, že konečne začína chápať moje emócie, výkyvy nálad a všetko okolo toho a mne fakt odľahlo, lebo nie je to také jednoduché ani pre samotnú ženu, znášať samú seba :D
@komplikovana ďakujem. Skúšal som to x krát. Už pri prvom zistení som sa spýtal či mi nechce ešte niečo povedať, čo by som mal vedieť. Odpoveď bola že nič také není. Ukľudniť som sa že ok chápem že sme spravili obaja chybu. Zahodíme to za hlavu. Po týždni som zistil ďalšie veci. Tiež som to horko-ťažko rozdychal a zas som jej dal tú otázku, dostala sa mi tá istá odpoveď. O 3-4 dni som sa dozvedel zas niečo nové. Chcel som to napraviť. Povedal som jej že je pre mňa najdôležitejšia, vzal som ju do cukrárne, do čajovni.
Dal som jej pocítiť že mi na nej záleží. Odozva nič moc.
@zoro9836 presne tak. Ako som písal chcem vedieť názor žien. Nechodím po krčmách ani iných zariadeniach a nepotrebujem počuť poväčšine debilné mužské rady .
@natomnezalezi kebyze je to opačne, ze to co robi tvoja manzelka robi muž, bol by to sviniar, zbytocny, rozvod hned, ved naco ti je taky chlap?… niekedy je to však aj tak ako vo vašom prípade…zeny si muža proste neváži…mali sme podobne obdobie, az dokym som si neuvedomila ako to vsetko vníma moj muž a dokym on nezistil vsetko co je vo mne…. Ale my sme ani jeden nespravili take kroky, ako vypisovanie inym, bary s kolegom…to uz su take ťahy, ktoré tu priepasť velmi prehlbujú, potom sa tazko vracia spat…

Zabiť sa koli manzelkinej nevere?! No sorry, ale ty si riadne labilny. Ani sa nečudujem, ze žena začala hľadať inde. Ženy chcú mať pri sebe silného sebavedomeho chlapa!! Z tvojho príspevku usudzujem ze ani jedno a ani druhé nie si. Vzchop sa, zamakaj na sebe!!