icon

Stratil som všetku dôveru k mojej žene

natomnezalezi
2. dec 2022

Ahojte .
Stratil som všetky dôveru k mojej žene. Za posledný mesiac som zistil že mala túžbu nájsť si milenca, začala si vypisovať s druhými mužmi a posielať im svoje fotky v spodnom prádle. Zaklincovala to aj výjazdom po baroch a diskotékach so svojím kolegom kým som bol v práci. Všetky tieto informácie som zisťoval postupne a po každom jednom odhalení som dostal odpoveď - onic nešlo, nič sa nestalo.
Včera som jej oznámil že podám žiadosť o rozvod.
Ona sa rozviesť nechce a úprimne ani ja. Mal som aj myšlienky na samovraždu, ale kvoly synovi som to zatrhol.
Neviem ako ďalej. Bojím sa či o pár dní, alebo mesiacov nezistím že ma naozaj podviedla. Už pri prvom zistení jej prešľapu som sa psychicky zrútil. Viem že problém bol aj vomne, ale to som tu už rozpísal pod manzelkyn článok. Ako ďalej? Stále ju ľúbim rovnako ako pred 14 rokmi. Bojím sa že ak jej dám sancu, znova mi ublíži.

natomnezalezi
autor
2. dec 2022

@hilda08 ďakujem za odpoveď. Tiež mi je blbé to sniekym riešiť. Len som chcel vedieť názor niekoho neznámeho. Keby som to dusil v sebe asi by som sa časom zbláznil. Ako som písal hore, prečítam si názory a mazem účet.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
777januska777
2. dec 2022

@salamistka co pre muža tazkenpochopit zenu, ja som žena a aj pre mňa je ťažké pochopiť inú zenu. Stačí ze si čítam par príspevkov tu a nechápem.

hilda08
2. dec 2022

@natomnezalezi raz som počúvala jeden podcast konkrétne o rodičovstve a uz neviem kto tam hovoril o tom, ze zena a muž maju uplne ine potreby, pre muža je prvoradé zabezpečiť tu rodinu hlavne teda financne, aby mali co potrebuju, ale mat aj svoju slobodu (tym nebolo myslené behať po krčmách) mat proste čas na seba, ci uz napr ist si zabehať alebo nieco majstrovat…zato zena ma potrebu zabezpečiť rodinu co sa týka emocionálnej stránky, preto od muža vyžaduje nech s nimi trávi čas lebo vie ze je to pre rodinu prínosom…ani jeden aj druhy sa na to nevedia pozriet z tej opačnej strany lebo je to proti ich prirodzenému zmýšľaniu…ale toto o com hovorím je vnútorná podvedoma potreba vela ludi si ju ani neuvedomuje ale ked ju nema naplnenú su nespokojní…tvoja zena nevidí ako sa ty snažíš aby mali vsetko, pre nu je potrebné su naplniť tu emocionálnu potrebu blízkosti ..ale to uz je na hlbšie poňatie vzťahu ako takeho

salamistka
2. dec 2022

@zoro9836 ženy potrebujú muža, ktorý im znesie modré z neba (samozrejme prehnané romantické očakávania :D ), neviem ako iné ženy, ale mne rozohreje srdce (aj niečo iné) keď môj muž "odtrhne" oči od telky :D a usmeje sa na mňa, alebo mi kúpi čokoládu, alebo povie, že dnes nevar dám si chlieb s nátierkou alebo jednoduchou otázkou, čo si spolu pozrieme ? nepotrebujem drahé veci, dovolenky, domy, autá, aj keď muži majú pocit, že hlavne po tomto ženy túžia (aj keď sú aj také určite).

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
vroni
2. dec 2022

@natomnezalezi, podľa mňa na to ideš zle. Pýtaš sa vždy následne, nikdy nie vopred. Ci to niečo nechce povedať. To je také (vedome ci nevedome) podsúvanie viny, čo zase "vyviedla" . Možno pochopiteľne ale rozhodne kontraproduktívne. A aj tie vaše predstavy sa dosť lisia. Ona chce vymetat bary, a ty ju pozves do cukrárne. To je toľko, ako keby, si sníval o jazde na ferari a zena by povedala, že chape a požičila pre teba susedovu skodovicu. Rozprávajte sa spolu, neved výsluch. A skus počúvať, čo ti hovorí. A kľudne sa jej pýtaj, ako to myslí. Pretože to u vás vidím hlavne na komunikačný problém. Zatiaľ.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
2. dec 2022

Nevie skĺbiť prácu a syna. Ale nájsť po baroch a hľadať "milencov" stíha? Zvláštne. Podľa vsetkehonsa nudí.
A akú radu chces? Buď sa s ňou rozved, alebo sa cez to musíš proste preniesť. Môj ex bol takýto labilny, robil cirkus ešte ja s firemného večierka kde bolo 95% žien. Zavolal kolega a už cirkus. Rýchlo bol ex. Neznasam to. Tiež ako tvoja žena vysvetľuje to flakanie je zvláštne, že nič sa nestalo nie je vysvetlenie. Dôvera môže byť naštrbená, ale nie tak aby ťa to zložilo.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
kp7333
2. dec 2022

@natomnezalezi skuste sa otvorene porozpravat o tom, co komu vo vztahu chyba. Uprimna a otvorena komunikacia je zaklad. Mozete skusit partnersku poradnu. Vygoogli si clanky o jazykoch lasky a zamyslite sa s manzelkou, ake su tie tvoje a jej. A potom sa kazdy pokuste vyjadrovat lasku jazykom svojho partnera, aby ste sa obaja citili vo vztahu naplneni. Co sa tyka dovery, ta sa tazko obnovuje. Tebe pomoze, ak ti manzelka da svoje pristupove heslo do telefonu, bude to od nej gesto, ze uz nema pred tebou tajnosti.

777januska777
2. dec 2022

@zoro9836 ono problém je, ze muži väčšinou nechcú veci riešiť a vykecat si to (ano aj ženy niekedy, ta ticha domácnosť) ale väčšinou sú to muži co neriešia a chcú mať klud a potom, žena ide na fórum.

777januska777
2. dec 2022

@zoro9836 áno môže to aj to byť, ale v manzestve sú väčšinou ludia rovnakého vierovyznania. Problem je podľa mňa to, ze ani ludia sami sebe nerozumejú. Potom sa ťažko dokážu vyjadriť svoje pocity, keď ani sami nevedia aké pocity majú.

loginexistuje
2. dec 2022

uprimne ak mas zdravotne problemy a zena ti urobi toto ona by sa mala ospravedlnovat a hladat cestu k opatovnemu zblizeniu
ja by som mozno skusila manzelsku poradnu a prejst si to vzajomne
aj ked presne toto sme zazili v rodine ze takto zena zacala nahanat v tommveku partie a priatelov a nedopadlo to uplne dobre
nech to tebe dopadne dobre a znovu obnovite svoj vztah

kp7333
2. dec 2022

@hilda08 ja by som to nezovseobecnovala na pohlavie. Su proste racionalne typy ludi, ktore v zivote riesia prioritne tie prakticke stranky (mozu to byt aj zeny). A potom su romanticke typy (aj muskeho pohlavia) , pre ktore su emocie a idealy dolezitejsie ako financie a organizacia domacnosti. Oba typy sa mozu vzajomne doplnat, dolezite je, aby chapali svoje odlisne nastavenie a potreby a snazili sa ich vzajomne naplnat.

1234321
2. dec 2022

@natomnezalezi Oh no kebyže máš byt môj muž tak ani sekundu by som ťa nechcela. Plačeš tu, labilny si, samovražedné sklony. Ženy takých nemajú vôbec rady. Tvoja žena nemá pocit, že chodí s nejakou padavkou? Namiesto toho aby si tu vypisoval tak si nájdi inú činnosť. Otras čo robíš 🥶

dadka128
2. dec 2022

@natomnezalezi nechápem ako môže, zdravý vyzretý muž pomyslieť na samovraždu skrz nevery od manželky... Jednoducho, už to čo robila by som brala ako neveru, a hneď rozvod. Určite ťa caka lepšia žena na svete, ktorá si ťa bude vážiť, ktorá nebude mať za potreby posielať fotky 😩😩😩😩 takže prajem veľa šťastia 😉✌️

katka700
2. dec 2022

@natomnezalezi Ahoj, diskusiu tvojej manželky som nečítala, takže konkrétne neporadím. Zaletnik/zaletnicka podvádzaju lebo majú čas a priestor, napríklad chlap má doma full service a nula povinnosti alebo chlap zarába aj o deti sa stará a ženská nevie čo so sebou. Takže radím z toho priestoru čo má ubrať, napríklad nemôžeš byť sám so synom len preto lebo madam sa zaziadalo do baru s kolegom. Radšej vymysli spoločné aktivity, trávte čas spolu ako rodina a partneri.
Spomenul si, že nie každý chlap je alfa samec. Poviem ti to úprimne, úfňukanka ktorý plače pri pohľade na rozkvitnutu sakuru, správa sa neisto ocení iba šibnutá radikálna feministka. Väčšina žien potrebuje psychicky silného chlapa na ktorého sa dá spoľahnúť a ktorému sa môže vyplakat na ramene. Nemusíš byť alfa samec aby si bol žene oporou.

natomnezalezi
autor
2. dec 2022

@natomnezalezi Ďakujem vám za všetky objektívne názory. Nečakal som až také reakcie. Ruším tento nick.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
1234321
2. dec 2022

@zoro9836 😂 ty si riadne prepnuty, chod otravovať inde a nie tu mamky na mk. Muž nemá čo byť babsky pupok 😉😉😉

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
katkami123
2. dec 2022

@pragmaticka
“ No sorry, ale ty si riadne labilny. Ani sa nečudujem, ze žena začala hľadať inde”….. no ja žasnem, čo tu poniektoré za totálne 💩💩💩 dokážete napísať.

Asi keby sa riadne ožral, dal jej zo dve cez hubu, vyhodil ju bez ničoho na ulicu, tak by tu poniektoré tlieskali. A nalejme si čistého vina - NIE VŽDY JE CHYBA DRUHÉHO, ZE SA PODVÁDZA. Niekedy už iba neverník nevie, čo od dobroty a prdne mu v hlave. Tiež je to o povahe, niekto k tomu má sklony.

Tam treba dotyčnej poriadne klepnúť po prstoch, nechať ju si to vyžrať, nech reálne pochopí o čo by prišla a nie tu chlapovi nadávať ako on za to môže. Mala by byť každá taká blbka, že problém rieši hneď neverou, tak tu ma každý druhy zo dve-tri pohlavne choroby. Co to je za hlupaňu, ze posiela svoje nahé fotky cudzím chlapom? Veď to robia pubertacky.

kp7333
2. dec 2022

@1234321 Preco hned utocis a zovseobecnujes? Nie je pravda, ze kazda zena tuzi mat vedla seba alfasamca. Aj muzi maju pravo na city a prave schopnost otvorene rozpravat o svojich pocitoch je najlepsia prevencia pred depresiou ci samovrazdou.

bestmate
2. dec 2022

tak jej povedz, že nech nevyhľadáva dobrodružstvo, ono, žene ani nemusí niečo chýbať vo vzťahu, jednoducho ide za vzrušom, zrejme materská a celý ten kolotoč okolo decka urobili svoje a teraz už keď je dieťa väčšie a tak dobieha zameškané, a čím staršia bude tým viac bude "vystrájať", vidím to aj u nás v širšej rodine roky v manželstve a starostlivosť o deti a teraz behá lárom fárom s chlapom, ale nie s tým so sobášneho listu.

liljana
2. dec 2022

Kazdy, koho niekto podviedol a chce hned skocit z okna, by si mal uvedomit, ze to co im partner nasadil, su parohy, nie kridla.

ahhola
2. dec 2022

@kassandra25 chceš autora diskriminovat?
Keď nieje pre chlapov modrá klysna, musíš ho strpieť tu🦄🐴🐎

katkami123
2. dec 2022

@natomnezalezi
Ja som mala takú kamošku. Chlap z nej hotový, tak jej to stúplo do hlavy, že už mala pocit ako nad ňu nie je, že asi každý sa z nej poserie ako jej partner. Tiež ho podviedla s nejakým mladým Zajacom, ktorý si chcel len zaskákať. Baba hotová, že zajac s nou chodiť nechce, že z nej nie je hotový. Tak sa z nej stala taká stíhačka a mladého tak atakovala, až jej vynadal. Jej priateľ jej to chcel odpustiť, aj keď spôsob akým mu to podala, bol katastrofálny - mešká jej menstruacia a nevie, s kým je tehotná, ale však vždy chcel mat rodinu… 😀 presne jej hovoril tie iste veci ako tu píšeš ty - či by mal ešte o niečom vedieť a tiež len dostával podpásovky. Nakoniec sa s nou rozišiel, ze on nie je žiadna druhá voľba. Potom si našiel zakazdym fakt nádherné ženy, on bol veľký športovec, baby fitnessky. Jeho už ex, každú jednu rozoberala do nitky, hľadala na nej negatíva. Z nej sa stala brutálna stíhačka, ktorá uháňala chlapov, on sa nakoniec oženil s inou. Ona nič. A len nadávala zakazdym ako si mohol nájsť druhu babu, lebo však, keď sa dozvedel o ich nevere, tak jej hovoril, ze pôjde za vojaka a už žiadnu inú nechce, bude na veky sám, tiež chcel spáchať samovraždu. No a toto potrebovala. Studenú sprchu, ze svet sa nekrúti okolo jej riti a nikto na ňu zvedavý nie je. Aj jej ex bol zrazu dobrý, aj ho po roku, dvoch naspäť chcela. Len jemu sa naštastie vyjasnilo.

liljana
2. dec 2022

@katkami123 Vela ludi si neuvedomuje, ze vsetci su nahraditelni ... Dojde im to casto, ked uz je neskoro.