icon

Stratila som chuť na sex

30. máj 2023

Neviem ani ako zacat,ani co od tohto ocakavam,ale asi iba vypisat sa z toho.
Asi tak mesiac nemam skoro vobec chut na sex. Je to totiz komplikovane,lebo mame 8rocne dieta,manzel chodi na 3smeny do roboty a potom nam aj malo casu zostava. Teraz cez vikend som aj chcela,ale cely viked som nakoniec prelezala v horuckach. Co ma hneva je,ze neviem preco som stratila chut na sex. Muza lubim,mam rada sex s nim.
Mozno to ale suvisi s robotou,lebo citim ze aj toho je na mna vela a nedokazem to zmenit,chodim s nechutou do roboty. Pridem z roboty a zase ten isty kolotoc,upratovanie,varenie,ulohy a nemozem to nespravit. Dcera vystraja v poslednej dobe take hluposti,ze ani ako 3 rocna to nerobila.
Rozpravala som sa o tom aj s muzom,lebo on potrebuje sex a nedokaze ma pochopit ako to ze nemam chut a uz ma upodozrieva z nevery. Ja viem,ze si to moze mysliet,ale neviem co mam s tym robit? Teraz napriklad aj mam chut,ale je v robote. Neveri mi ze uz je to lepsie,mysli si,ze to iba predtieram,mysli si ze je to nenormalne a na jednej strane mi povie ze nechce na mna tlacit a na druhej strane na mna tlaci,lebo ze to je nenormalne??
Nebavi ma uz zivot,neviem ako sa mam nastartovat k zivotu

Strana
z2
viestta
31. máj 2023

@asod ja so sexom problem nemam

sergejj
31. máj 2023

Tak si predstav ze takto budes pokracovat a on bude prasit nejaku zabedbanu susedu. Ako sa citis pri tej predstave? Vyhovuje? Ak ano win win situacia. Ak sa pri tej predstave citis zle, tak sa spamataj lebo to tak dopadne. Vysetrenie u doktora, zdrava strava, psychohygiena, nieco na povzbudenie chute.

viestta
31. máj 2023

@sergejj na povzbudenie chute na sex je hlavne odpocinuta manzelka. Takze, nie nie je chyba len na strane zadavatelky, ale aj pan manzel by sa mal snazit aby nepadala kazdy den do postele utahana ako mulica.

sergejj
31. máj 2023

@viestta isteze to musi byt vzajomne. 😉🙂

caroline_
31. máj 2023

@sergejj nesranduj 🤣🤣🤣

Strana
z2