icon

Stretávame sa len u mňa

31. aug 2023

Stretávame sa tri mesiace, na začiatku sme si povedali, že zatiaľ nič vážne, ak by sme si rozumeli a bolo nám spolu fajn, tak časom by sme videli či aj niečo vážne. Trikrát sme spolu boli vonku, na káve, na obed, prechádzka atď. Potom som ho pozvala k sebe. Problém je..alebo neviem či problém, skôr neviem čo si o tom myslieť je, že on ma k sebe zatiaľ nepozval. Ja už premýšľam, analyzujem čo v tom môže byť, či nemá partnerku prípadne manželku, keď sme len u mňa a ani nenavrhne stretnutie u neho.
Neviem či to má nejakú budúcnosť, ja by som chcela vzťah. Mali sme sa stretnúť teraz v sobotu, ale že dostal ponuku ísť niekde na trip, že nad tým premýšľa, ale zároveň dodal, že ale už je dohodnutý so mnou. Prišlo mi to také manipulačné...
Chcela by som len vedieť nestranné názory.
Ďakujem 🙂

autor
31. aug 2023

*nehanbím

bbshop
31. aug 2023

Chlapi inak rozmýšľajú. On sa môže hanbiť za kadečo a neprizná to, radšej sa bude tomu vyhybat

thoughtfulweirdo
31. aug 2023

Normálne by som sa spýtala, či nabudúce môžeme ísť pre zmenu k nemu a keď sa bude vykrúcať, chcela by som vedieť dôvod. Ak by sa aj tak ani nevymačkol, ani ťa k sebe nepozval, asi by to mňa už ďalej nebavilo. Škoda strácať čas s niekým uhýbavým.

kristina0909
31. aug 2023

Dobre robíš , že si podozrievavá. Dala by som si tu námahu a zistila čo je za tým . Nechcem písať katastrofalný scenár , no mám skúsenosť s mužom ktorí si našiel dievča stretávali sa v rodicovskom dome . A doma ešte stále mamželka a deti-o ktorých tvrdil že nemá. Niektorí chlapi sú hyény obzvlášť v dnešnej dobe treba byť obozretná.

momoqui
31. aug 2023

Na rovinu by som povedala ze chces ist k nemu - ze ti to posobi nedoveryhodne. Ak nieco skovava tak sa urazi a nezavola ta alebo sa bude vyhovarat na neporiadok. Budes vediet na com si

momoqui
31. aug 2023

A k vyletu - ak by chcel, zavolal by na ten vylet aj teba. Chlap, ked ma zaujem, tak stretnutie nerusi ale hlada sposob ako so zenou byt moze

kitycat
31. aug 2023

Ja nechapem preco suhlasis s "nic vazne" a pritom chces vztah s tymto konkretnym chlapom... no ako sa v tom ma vyznat?

janka_23
31. aug 2023

A odkiaľ je ten tvoj policajt milá autorka? Lebo jedného takého co baby domov nevola ale do kancelárie áno poznám 😄

maratonka
31. aug 2023

@klip0 no presne... a autorka asi ani dodnes nepozná jeho priezvisko ....

lindus_esterka
31. aug 2023

@autorka co znamená ze si na katastri nic nenasla? Ze vobec nie je vlastnik nehnutelnosti (ak nie- nie su vlastníci rodicia) alebo vlasti 100% podiel, alebo..? Kataster sa mozno nezda ale vie to byt studnica informácií 😇

pumi21
31. aug 2023

Možno bola chyba, že si ho zavolala prvá. Ale možno by bolo fajn keby si niekedy povedala, že sa k tebe ísť nedá. Že by ste museli niečo iné vymyslieť a videla by si, čo by bolo ďalej.

autor
31. aug 2023

@lindus_esterka Keď som zadala meno do katastra, tak mi nič nenašlo.

misiak7777
31. aug 2023

@bbshop no to by si sa čudovala ako zadaní muži odpisujú, keď sedia vedľa svojich žien 🙂🙂

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
bbshop
31. aug 2023

@misiak7777 bohužiaľ viem..preto píšem, že môže aj na drzovku pri nej, ale tak chcem veriť tomu, že nie

nikdenikto
31. aug 2023

Neviem, či sa pri vyhľadávaní údajov z katastra zadáva meno. Myslím že, minimálne treba vedieť kde sa ťa stavba nachádza a ísť podľa mapky gku.

autor
31. aug 2023

@nikdenikto Ja som zadala meno a okres, ale presnú adresu neviem.

misiak7777
31. aug 2023

Ale veď nebuď naivná, chlap ktorý ženu fakt chce, tak si ju zaraďuje do života

kornelies
31. aug 2023

Prepac, musim sa zasmiat. Ty si ho pozvala prva, tak to by malo platit. Niekdo.iny ho zavola na trip a on uvazuje???
Si iba jedna z moznosti, nad pozvanim.do jeho bytu by som viacej neuvazovala. Zarad spiatocku, bud ukaze svoju 13.komnatu alebo nech ti nepletie hlavu.

janka_23
31. aug 2023

Myslím ze iba stracas cas. Chlap, keď je zamilovaný a má zenu na prvom mieste tak prelezie hory, preplava oceán len aby s ňou bol co najviac. Takže nie je z teba až tak paf a nie si jeho prioritou co je dosť blbé na začiatku vzťahu

autor
31. aug 2023

@kornelies No veď toto..že nad tým vôbec uvažoval. To hovorí samo za seba.

sim_mi
31. aug 2023

Cakala som na pokracovanie toho pribehu 😁 takze uz meno vies?

maratonka
31. aug 2023

janka_23 má pravdu, chlap si nohy doláme, ale príde ku žene, o ktorú má záujem. Jemu ten záujem o Teba, žiaľ, chýba. Zamilovala si sa, on do Teba nie. Aj to sa stáva...

autor
31. aug 2023

@maratonka Potom by teda kontakt úplne prerušil. Tak ja neviem, som z toho somár.

bbshop
31. aug 2023

Autorka ty vieš vôbec kde býva?

autor
31. aug 2023

@bbshop Viem kde býva, myslím mesto kde býva, adresu nie.

janka_23
31. aug 2023

A načo by ho prerušoval? Drží si ta napr ako zadné dvierka a okrem teba môže mať rozrobenych ďalších 5 pripadne nejakú oficiálnu partnerku.
Ak si to bola ty v tej predchádzajúcej diskusii tak ten chlap sa správa maximálne podozrivo a mne by blikali všetky kontrolky. Navyše mam kopu kamarátov policajtov a ked niekto riadi križovatku, hliadkuje tak je vysoký predpoklad ze je dopravak a ešte som nestretla dopravaka co by riešil vlamacky atd. Takže klame ti urcite

bbshop
31. aug 2023

Ani približne ulicu nevieš? Veď sa 3 mesiace stretávate tak to by si mohla vedieť aj adresu

barborachors
31. aug 2023

Oj, tak toto bude veľmi pofiderny typek... dávala by si majzla. Nech to nie je predavač Nota bene... v tom lepšom prípade 🤔