Stretávame sa len u mňa
Stretávame sa tri mesiace, na začiatku sme si povedali, že zatiaľ nič vážne, ak by sme si rozumeli a bolo nám spolu fajn, tak časom by sme videli či aj niečo vážne. Trikrát sme spolu boli vonku, na káve, na obed, prechádzka atď. Potom som ho pozvala k sebe. Problém je..alebo neviem či problém, skôr neviem čo si o tom myslieť je, že on ma k sebe zatiaľ nepozval. Ja už premýšľam, analyzujem čo v tom môže byť, či nemá partnerku prípadne manželku, keď sme len u mňa a ani nenavrhne stretnutie u neho.
Neviem či to má nejakú budúcnosť, ja by som chcela vzťah. Mali sme sa stretnúť teraz v sobotu, ale že dostal ponuku ísť niekde na trip, že nad tým premýšľa, ale zároveň dodal, že ale už je dohodnutý so mnou. Prišlo mi to také manipulačné...
Chcela by som len vedieť nestranné názory.
Ďakujem 🙂
@h2 sú dva katastre kapor.sk a zbgis a na kapor.sk je tak že zadáš mesto a meno a priezvisko a ukáže TI.
@alickapusinka zbgis by bol super truper keby vedela adresu ale pisala ze vie len mesto :/

@maratonka myslím ze indícií ma od začiatku viac než dosť a zatvára pred nimi oči. Ale tak jej vec..pýtala sa na názor tak ho dostala. Očividne jej stačia omrvinky co jej hadze