icon

Stretávame sa potajomky a mne to nerobí dobre na psychiku

3. sep 2023

Ahojte, zvyknem čítať rôzne diskusie tu a aj názory, odpovede. Chcela by som sa na jednej strane tiež vyrozprávať a aj sa poradiť. Niektoré ma istotne aj odsúdia ale sme ľudia,sto ľudí, sto chutí...
Som slobodná (rozvedená) a už dosť dlhú dobu sa stretávam s jedným mužom (rozvedený) ktorý oficiálne však so mnou nechce byť,iba potajomky sa stretávame čo mi už asi nerobí dobre hlavne psychicky. Sex medzi nami funguje úžasne ale asi to je všetko a čím ďalej tým viac mám pocit, že by som to mala asi ukončiť. Sú aj týždne, keď sa mi vôbec neozve, potom zrazu vtedy keď si samozrejme chce užiť a vždy vyhrá on, nakoľko vie, že mám pre neho slabosť. Musím dodať, že žije stále s bývalou. Ukončiť, neukončit? Neviem si to predstaviť, že by sa ma už nikdy viac nedotkol,nepobozkal avšak na druhej strane táto radosť trvá pár hodín,potom opäť ticho a prázdnota v mojom živote a tiež by som niekedy túžila po tom aby som sa mala s kým vonku prechádzat, či si dať niekde kávu,kino...

Strana
z6
lonely66
Odpoveď bola odstránená
zuza265
3. sep 2023

Ukoncit🙏🏼♥️ mat hrdost, caka ta nieco lepsie 🤗

pribinak
3. sep 2023

Ma Ťa len na sex, toto nie je vzťah. Toto je len kamarátstvo s výhodami

gejb
Autor odpoveď zmazal
heleninamama
3. sep 2023

@pribinak Hej, hej a podľa popisu tých výhod je tam pre ňu požehnane. 🤣🤣🤣🤣🤣

pribinak
3. sep 2023

@heleninamama pre ňu trosku menej, ale pre neho je ich až až 😁😁😁

jenny224
3. sep 2023

Ukončiť, strata tvojho času. Radšej sama ako robiť niekomu matrac, keď si spomenie

martul
3. sep 2023

no a ty sa necítiš ako posledná handra? Poviem to kruto, ale štetka si to dá aspoň zaplatiť, ty ani to, príde kedy chce on, vrzne si kedy chce on, nemá ťa absolútne za nič. Doma sa hrá za úžasného manžela a asi keď má jeho žena menzes, vtedy si odbehne tebe vyprázdniť.

januska12323
3. sep 2023

Si si istá, že je rozvedený?

melanta
3. sep 2023
ckocka
3. sep 2023

Ak chceš všetko to čo si vymenovala tak sama vieš že tento nie je pre teba vhodný.

melanta
3. sep 2023

Žije s "bývalou", stretávate sa iba u teba a iba keď on môže a keď on chce, vonku sa ukazovať nemôžete. Fakt veríš jeho báchorkám? 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

viestta
3. sep 2023

precitaj si to co si napisala este raz a potom budes mat odpoved

sissy27
3. sep 2023

Jasne, rozvedeny 😂 len ci by to iste tvrdila aj udajna exka s ktorou stale zije a kvoli ktorej sa s tebou stretava tajne…
Ved nikde ta nemusi predstavovat ako buducu manzelku, mozete ist spolu na verejnost ako kamarati, kolegovia atd. Len to by musel byt na 100% single, co podla mna vobec nie je.

autor
3. sep 2023

@januska12323 áno. Som,viem to

autor
3. sep 2023

@sissy27 je rozvedený a keď mu to aj ja vyčítam, vždy je ticho,lebo sa bojí, že by nás niekto uvidel a už by mal doma opäť alebo väčšie peklo

simca06022011
3. sep 2023

no, tak ja by som si hlavne nebola ista, ze nie si len bokovka. Ukoncila by som to davno. Chlap sa ti ozve len ked chce sex, lebo dostane, zije vraj s byvalou... nemusi mat doma opat alebo vacsie peklo=Moze byt chlap a tak aj tak byvat. . ako rozvedeny.

martul
3. sep 2023

On tie je rozvedený!!!
Keby bol tak by nebýval s ňou, a keby aj čo to znamená, že by mal doma peklo?! To sa má akože bývalej ženy báť?! Prečo?!
Oni sú proste šťastná rodinka a teba má ako bokovku.

autor
3. sep 2023

@martul Vystihla si to. Bojí sa jej,lebo sa mu vyhráža s deťmi

januska12323
3. sep 2023

Navrhni mu nech sa presťahuje k tebe a uvidíš ako rýchlo zmizne z radaru.

martul
3. sep 2023

trošku pozbieraj zbytky svojej sebaúcty a pošli ho do prdele.

zuza265
3. sep 2023

@autorka ale ved uz kazdy snad vie, ze vyhrazky nefunguju. Ze sud normalne nestranne urci ako treba… ale zas uprimne - do tohto ich vztahu by som sa neplietla. Ocividne aj ked rozvedeni, nemaju to ukoncene. Ruky prec🙌🏼 netrp to dalej a daj si sancu na stastie. Toto stastie nie je

autor
3. sep 2023

@januska12323 stalo sa ale "nemôže" lebo by jeho ex vraj robila iba zlé nám dvom,to bola jeho odpoveď

sissy27
3. sep 2023

A coho sa boji ako slobodny muz? Exmanzelky? Tak to o com bol rozvod ked s nou stale zije a skace ako ona piska?
Dievca zlate, na 99% nie je rozvedeny a ani o tom neuvazuje. Ak nahodou je, tak je uplny dilino. S ani jednym by som si susku nedrala. Pardon, nestracala cas 😅

autor
3. sep 2023

@zuza265 ďakujem

autor
3. sep 2023

@sissy27 to druhé.je dilino...

simca06022011
3. sep 2023

dostala si sa proste do trojuholnika a chlapovi to vyhovuje.. on nebude nic menit, ak chces byt bokovka tak nech sa paci ;)

mimikarol
3. sep 2023

Preboha zablokuj ho, keď ho stretneš tak sa rob že neexistuje. Nerob zo seba handru. To fakt potrebuješ niekoho komu si dobrá len na to aby si zat.tkal????

lindous
3. sep 2023

Povedz mu, že toto ti nevyhovuje, ubližuje ti to a dospela si do bodu, že buď alebo, všetko alebo nič.. a drž sa toho, ak nebude ochotný to zmeniť, ukonči to úplne, nenechaj sa zlákať na kopu výhovoriek a kalerábov... iba ťa to brzdí v tom, aby si našla skutočné šťastie 🙂 prajem veľa síl

zuza265
3. sep 2023

Chapem, ze je to tazke🙏🏼 drzim ti palce!

Strana
z6