Stretávame sa potajomky a mne to nerobí dobre na psychiku
Ahojte, zvyknem čítať rôzne diskusie tu a aj názory, odpovede. Chcela by som sa na jednej strane tiež vyrozprávať a aj sa poradiť. Niektoré ma istotne aj odsúdia ale sme ľudia,sto ľudí, sto chutí...
Som slobodná (rozvedená) a už dosť dlhú dobu sa stretávam s jedným mužom (rozvedený) ktorý oficiálne však so mnou nechce byť,iba potajomky sa stretávame čo mi už asi nerobí dobre hlavne psychicky. Sex medzi nami funguje úžasne ale asi to je všetko a čím ďalej tým viac mám pocit, že by som to mala asi ukončiť. Sú aj týždne, keď sa mi vôbec neozve, potom zrazu vtedy keď si samozrejme chce užiť a vždy vyhrá on, nakoľko vie, že mám pre neho slabosť. Musím dodať, že žije stále s bývalou. Ukončiť, neukončit? Neviem si to predstaviť, že by sa ma už nikdy viac nedotkol,nepobozkal avšak na druhej strane táto radosť trvá pár hodín,potom opäť ticho a prázdnota v mojom živote a tiež by som niekedy túžila po tom aby som sa mala s kým vonku prechádzat, či si dať niekde kávu,kino...
Kde berieš stále tú istotu že je to jeho bývala a nie aktuálna? Ja si inak neviem predstaviť byť rozvedený a stále bývať spolu 🤔
Robis mu matrac, rohozku.. nema ta za nic len na vyprazdnenie gul. To ti stale nestaci aby si ho poslala do .....?
Ci je rozvedeny alebo nie, ty mu ukaz prostrednik ked nabuduce bude chciet sex
Prepac ze takto narovinu ale maj hrdost, on za to nestoji
@rillwen viem,ver mi. A inak súhlasím s tebou. Tiež si to neviem predstaviť aby som žila s bývalým. Tak potom načo sa rozvádzat?!
@monikkatt 🙂 ďakujem. Skúsim. Poznám ho,bude hneď hnusný na mňa a ako vždy bude mi vypisovať že nech si rozkladajú nohy komukoľvek
Rozkladám... Preklep
Bože, ako zúfalá obmedzená žena musí byť, aby verila tomu, že chlap je rozvedený, ale že kvôli deťom neodíde od bývalej, že sa nemôže s tebou stretávať vonku a môže chodiť len zapichať si. Prosím ťa, ak raz plánuješ deti, tam snáď z nich vychováš múdrejších ľudí s hrdosťou, lebo ty ju nemáš.
Tak ho ty zoznam so svojimi rodicmi, surodencami. Doved ho k vam domov, predstav ho, zavolaj aj kamosky, znamych.
@melanta nehnevaj sa ale ja už mám deti a mám aj svoj vek.zufala kvôli tomu nie som,lebo viem, že je rozvedený, žijeme v jednej obci.vyhrazky s deťmi tiež potvrdím, nakoľko som tie správy v telefóne videla aj ja
@zmrzlinka2021 poznajú ho. Ja sa za neho nehanbím
Autorka,
tak trvaj na tom, aby ste boli oficialni frajeri. Stoj za tym - proste buduca nedela obed u jeho rodicov, alebo koncis.
@zuza265 viem, som strašne bambava a hlúpa... Písal oveľa horšie a vulgárne veci a vždy som mu to prepáčila
Ach draha autorka.Narazila si na typického pána bajkara,ktorý dokáže tak presvedčivo narozpravat,že ako by mu žena ublížila,ako ubližuje,štve deti a pod.A pritom pravda je aká? No taká,že je to obyčajný posero a vypočítavý jedinec.Vsak načo by niečo menil? S ex má full servis,deti a stavím sa,že aj sex a s tebou si vrzne,keď sa začne nudiť.Take je to jednoduché
@zmrzlinka2021 tak si vyberie koniec ver tomu ale ja skôr ako vidím
Ano, vyberie si koniec, ale ty zaroven budes mat istotu, ze o teba nemal zaujem a sexualne ta vyuzival.
Naco ostat vo vztahu, kde nie si milovana?
Uz si rozvedena, nechces mat po boku partnera, pre ktoreho budes jedinecna? Ktory si ta bude vazit? Bude ti najlepsim praitelom? Ktory si ta mozno raz vezme aj za zenu a prezije s tebou cely zivot?
Stracas cas 🤷🏻♀️chodi sa k tebe len vyventilovat … Mozno byvala lutuje teba… ma ho doma… vyplata, cas atd a k tebe sa vytrasie a dojde domov vysmiaty a da pokoj. Mozno ona robi full service a mozno je on podpantoflak… kto vie. Vas sex nevedie nikam okrem do postele, vztah ani nejak nemate
No asi tak uplne dilino nebude, ked pred exkou usi sklopene, ale tebe nema problem nadavat a spravat sa ako k handre… pekny manipulator, len co je pravda…
Ale ako si zariadis, tak budes mat.
Ukončiť,... Ma ta len na sex... To o ex mi príde len ako výhovorky.
Máš deti. Ešte horšie. To už by si mohla mať rozum. Tak skús sa zamyslieť, čo by si povedala na toto svojej dcére. Keby si z nej niekto robil privátnu k****. Lebo to presne pre neho si, iba niekto na sex keď on potrebuje.
Mà ta len na sex . Dojde k tebe len sa fyzicky odbavit. A ty si namotana paci sa ti chces ho. On na teba kasle totalne. Jemu to takto vyhovuje. Hladaj nieco lepsie . Normalny vztah muza co nema doma zenu ci ex zenu. Co ta zoberie von s ktorym budes mat ozajstny vztah aj mimo postel . Nie je jediny posledny chlap na svete. Dopraj si nieco lepsie .
Keď sa takto správa, že sa s ním ani nedá chodiť na verejnosť a ešte aj nadáva vulgárne, tak takých mužov len na sex nájde dosť, aj lepších, s týmto je škoda strácať čas.
@miadi
@petronelag ďakujem,ja to ukončím,aj keď to pre mňa nebude ľahké ale máte úplnú pravdu
@petronelag Hej ked uz chlapa len na sex tak takeho co pribehne ked ona zapiska. 😃
ma ta len na pichacku. tebe to nevadi? urcite si najdes dakoho kto bude chciet s tebou aj nieco viac.
to fakt rozmýšľaš, či pokračovať s takým debilom? Kde je tvoja sebaúcta?
Ukonči to podľa mňa nie je rozvedený ak je ešte z bývalou. Ak mám muža idem sa rozviesť príklad tak musím rátať že aj bývanie si budem musieť vyriešiť. Neukazuje sa s tebou nikde asi prečo lebo ťa podľa mňa oklamal že nie je rozvedený ale ženatý .A maj svoju hrdosť ukonči to .Budeš chcieť mať deti čo potom. Vykašli sa naňho nemáš aj tak nič s toho .Ak sa dvaja rozvedú niekde chyba bola a idu od seba a ON s ňou býva no lebo sú vzatý a nie rozvedený.
tak ten sa prechádzať s tebou ozaj nebude... vykašli sa na neho a hľadaj muža ktorý sa s tebou prechádzať bude...
vieš isto že je rozvedený a nikoho nemá? takto sa predsa nechovajú muži čo nemajú nikoho...

@mimikarol
@lindous
@zuza265 ďakujem. Urobím to. Musím byť silná lebo toto fakt nevedie nikam. Keď mu to aj poviem, vždy to hodí na mňa a vraví že čo vyskakuje veď aj ja chcem mať s ním sex. Ľutujem iba jeho bývalú, že jej dodnes klame