icon

Stretávanie s mužom, ktorý praktizoval trojku: Čo robiť?

valentina225
Dnes o 08:43

Ahojte, idem si opät pre radu na MK, lebo tu sa vzdy vyjadria inteligentne zienky. Som vo faze randenia s muzom, s ktorym si velmi rozumiem, mame spolocne konicky, chova sa ku mne pekne. Avsak priznal sa mi s niecim, cez co sa nedokazem preniest a chcela by som vediet, ako by ste to vnimali Vy, ci som prilis puritanska? Povedal mi, ze v predoslom vztahu si ku sexu zhanali dievcata do 3ky. Ze jeho priatelku to vzrusovalo, ked sa na nich pozerala (ako on pretahuje inu pred jej ocami), a ze jemu to vlastne nevadilo, ze on s tym problem nemal. Ze vlastne ake super, ze tej jeho priatelke sa to pacilo a sama to vyzadovala, ze vlastne on len jej chcel vyhoviet 🙂 Ja neviem, ci som precitlivela, ale vo mne sa nieco strasne zlomilo. Som taka povaha, staci mi malickost. No ja si zakladam na exkluzivite a intimite len medzi dvomi ludmi. Chapem, ze to je moj problem, ze som ina ako on. Nechcem ho odsudzovat ani posudzovat. ako by ste reagovali Vy? Tvrdi mi, ze mu staci jedna zena pri sexe. Ale mne sa zhnusil, uz len tym, ze taketo nieco praktizoval. Neverim, ze ked mu to zachutilo v nedavnej minulosti, ze nebude mat ten chtic opät. Nechcem sa zamilovat do cloveka, ktory by nemal problem predo mnou pretiahnut inu zenu. Ja by som to proste nedala. Myslite, ze to randenie mam ukoncit? Nebude to odo mna detinske? Dakujem pekne za Vase nazory. P.S: este sa ma pytal, ci ma vzrusuje byt pri sexe neslusna, ci sa mi paci nadavat. To je uz uplny red flag pre mna. Aby som sa vzrusila, ja potrebujem od muza nezne slova a romantiku. Povedala som mu, ze my dvaja asi nebudeme kompatibilni, a on tvrdi, ze hned vsetko zahodim, a ze sa na tom da pracovat a ze aj on sa moze zmenit. Hm, ale ja tu nechcem byt od toho, aby som ja niekoho menila.

Strana
z2
huxy
Dnes o 11:57
@arek00

@valentina225 este dodam...ze vela zien ta nabada ukoncit to a asi to aj ukoncis. Ale sance treba davat, obzvlast ked lubis a milujes.

@arek00 mnohé sme šance dávali, rôznym "prehreškom" a často nám zostali oči pre plač, zostali sme ublížnené a len sa potvrdilo, že muž sa nezmení len tak. A práve chceme autorku ochrániť pred zamilovaním sa do neho, neskôr by jej pravdepodobne veľmi ublížil.

arek00
Dnes o 12:23
@huxy

@arek00 mnohé sme šance dávali, rôznym "prehreškom" a často nám zostali oči pre plač, zostali sme ublížnené a len sa potvrdilo, že muž sa nezmení len tak. A práve chceme autorku ochrániť pred zamilovaním sa do neho, neskôr by jej pravdepodobne veľmi ublížil.

@huxy ja tomu rozumiem, ze jej radite zo skusenosti. Len mi to pride trochu zvlastne, ze niekto dokaze cloveka odstrelit kôli jeho minulosti. Autorka o nom hovori pekne a minulost sa jej netyka. Tak ako zena aj chlap sa dokaze zmenit. Mne to pride tak, ze autorka je este mlada a chce sa ho zbavit tak ci tak a hlada dôvod.

anonym_e024e9
Dnes o 12:29

júj tak tohto týpka ozaj nie.
Mne by to vadilo.
Načo to trepal, načo sa s tým chválil. chcel na seba upozorniť, alebo ťa rovno upozorniť že aha, " tohto som schopný", takýto som ja kanec.

anonym_e024e9
Dnes o 12:30
@arek00

@huxy ja tomu rozumiem, ze jej radite zo skusenosti. Len mi to pride trochu zvlastne, ze niekto dokaze cloveka odstrelit kôli jeho minulosti. Autorka o nom hovori pekne a minulost sa jej netyka. Tak ako zena aj chlap sa dokaze zmenit. Mne to pride tak, ze autorka je este mlada a chce sa ho zbavit tak ci tak a hlada dôvod.

@arek00 nikto sa nedokáže zmeniť.
Alebo ak tak na krátke obdobie, ale potom zas a znova ide v starých šľapajách

anonym_63e9b4
Dnes o 12:37

@valentina225 no ja som kedysi mala zopar razy sex v trojke, ci uz 2 baby a jeden chlap, lesbicky sex, aj 2. chlapi a jedna baba a co? momentalne uz 20 rokov nato ani nepomýlim a som verna a zijem s muzom

arek00
Dnes o 12:38
@anonym_e024e9

@arek00 nikto sa nedokáže zmeniť.
Alebo ak tak na krátke obdobie, ale potom zas a znova ide v starých šľapajách

@anonym_e024e9 toto je na velmi zaujimavu debatu. Zaujima ma to, lebo sam osobne som presiel takou premenou a stale prebieha...vlastne sa bude diat stale. Padol som na uplne dno. Rozpad rodiny... to bola pricina mojej zmeny. Moja zmena je viditelna aj z okolia, lebo dostavam zo vsade kladne externe odozvy hlavne od zenskeho pokolenia co ma dlhodobo pozna. Sam som vedel ze to tak nepôjde dalej a jedina moznost bola zmena, zmena vsetkeho od zakladu. Vystup z kmfortnej zony a sebapoznanie.

anonym_6a7aff
Dnes o 12:43

Ja puritánka určite nie som, dokonca môjho muža nakladám straponom do riti ale toto teda nie :D

gribka1
Dnes o 12:49
@anonym_63e9b4

@valentina225 no ja som kedysi mala zopar razy sex v trojke, ci uz 2 baby a jeden chlap, lesbicky sex, aj 2. chlapi a jedna baba a co? momentalne uz 20 rokov nato ani nepomýlim a som verna a zijem s muzom

@anonym_63e9b4 No len to je tak, že niekomu to vadí, inému nie. Každý si môže skúšať, čo chce, hranice sú nekonečné. Treba rešpektovať jedných aj druhých, ale kompatibilita je fajn.

valentina225
autor
Dnes o 13:46
@arek00

@arek00 keby som sa ho chcela zbavit, tak ho nejako odfajcim a nezakladam tu diskusiu a nepytam si rady. Prave preto, ze sa choval ku mne pekne, zaujima sa o mna, venuje sa mi, to nie je pre mna lahke. Je pravda, ze som mladsia, ja mam 29 a on 44. Myslela som, ze zrelsi muz uz to ma natolko usporiadane v hlave, aby mi nehovoril taketo detaily. Ale vlastne je lepsie, ze som sa to dozvedela takto zavcasu, nez keby sa ma opytal neskôr pocas vztahu, ci si nezavolame nejaku slecnu.

gribka1
Dnes o 13:55
@valentina225

@arek00 keby som sa ho chcela zbavit, tak ho nejako odfajcim a nezakladam tu diskusiu a nepytam si rady. Prave preto, ze sa choval ku mne pekne, zaujima sa o mna, venuje sa mi, to nie je pre mna lahke. Je pravda, ze som mladsia, ja mam 29 a on 44. Myslela som, ze zrelsi muz uz to ma natolko usporiadane v hlave, aby mi nehovoril taketo detaily. Ale vlastne je lepsie, ze som sa to dozvedela takto zavcasu, nez keby sa ma opytal neskôr pocas vztahu, ci si nezavolame nejaku slecnu.

@valentina225 No keď ste sa tak pekne porozprávali o sexe, ako ďalšie veci, rodina, deti? To na napadlo ohľadom vášho vekového rozdielu.

huxy
Dnes o 14:10
@arek00

@arek00 tak autorka o tej jeho skúsenosti píše: jemu to nevadilo, nemal s tým problém. Tak sa nevyjadrí človek, ktorý by sa chcel zmeniť a vlastne ak by sa zmeniť chcel, tak by jej to nepovedal a pracoval na svojej zmene, keďže je to minulosť. Skôr mám z neho pocit, že sa mu to páčilo a chcel by to znovu.
A inak, na to, aby s ním nebola (ak by sa ho chcela zbaviť), nepotrebuje žiadny dôvod.

anonym_7d80f2
Dnes o 14:21
@valentina225

@arek00 nebolo to pred 10 rokmi. Pisala som, ze nedavna minulost. Jasne, ze clovek v mladosti moze vyskusat kade-co. Ale jedna sa o zreleho muza. A povedal mi, ze to nevyzaduje, ale “neprekaza” mu to.. Dakujem pekne za nazory a ako ste pisali vyssie, mame uplne ine moralne zasady a nemozem ist sama proti sebe. Je to pre mna hnus. Ktovie, do kolkych takto namocil, ci si aj nejake stetky nevolali. Pre mna je moje trlo ako moj chram a tuzim po laske a vernosti. Vztah s nim by mi privolal psychicke a mozno aj zdravotne problemy. Urcite by mi verny nebol. Kaslem na to. Mali sme spolocne konicky a choval sa ku mne pekne, ale mat rozdielny nazor v tak zasadnej veci je pre mna neprijatelne.

@valentina225 dobre robis, skvele, ze si zachytila jeden z najvačších red flegov hned na zaciatku

Strana
z2