Stretla som dobrého chlapca, ale moje city sú niekde inde
Stretla som asi dobrého chlapca (priam az vysnívané spravanie), ale moje city su niekde inde.
@mikadooo ja som bola raz na takom rozcesti...dlhsie som si pisala s jednym super chalanom, mali sme spolocne asi vsetko...potom sme sa stretli, ale iskra neprebehla, skor by som ho brala ako brata, najkamosa. Kamosi sme zostali a v tom case som sa dala dokopy s muzom ktory ma balil uz dlhsie. Tam som vahala ci ist do vztahu celkovo, bola som vtedy single a uzivala si to dost.
Ten s ktorym som zacala chodit je mojim manzelom, dost sme toho prezili aj vybudovali a ten kamarat je stale sam. Je to cele zaujimave...
Niekedy som tak rozmyslala ze keby som dokazala sa "donutit" do vztahu s tym nechemickym, ze ako by to dopadlo. Ale ja si to nedokazem predstavit s niekym chodit a nemat tam "to" co z kamarata robi milenca.
@babulkomale "dlhsie som si pisala s jednym super chalanom, mali sme spolocne asi vsetko...potom sme sa stretli, ale iskra neprebehla, skor by som ho brala ako brata, najkamosa"... "Ten s ktorym som zacala chodit je mojim manzelom, dost sme toho prezili aj vybudovali a ten kamarat je stale sam"
Tomuto sa hovorí: "nebol to vysoký, urastený, zlý chlapec, ktorému by som sa hneď postavila na štyri aby mi preusporiadal vnútornosti". Alebo vo vašom ženskom jazyku: "nemala som motýliky v bruchu".
Ale nebojte sa ženy, keď vám budú radiť takéto, tak určite budete dlhodobo šťastné :D
@ravador Ved tak fungujú aj muži. Práveže podľa mňa ešte viac ako ženy si muži vyberaju podla vzhľadu.

@babulkomale nuž, tak som to cítila. Že je mi s ním fajn, ale teda do kolien z neho nejdem... Presne ako autorka 🤷😁.