icon

Stretla som dobrého chlapca, ale moje city sú niekde inde

29. nov 2022

Stretla som asi dobrého chlapca (priam az vysnívané spravanie), ale moje city su niekde inde.

Strana
z2
mikadooo
1. dec 2022

@babulkomale nuž, tak som to cítila. Že je mi s ním fajn, ale teda do kolien z neho nejdem... Presne ako autorka 🤷😁.

babulkomale
1. dec 2022

@mikadooo ja som bola raz na takom rozcesti...dlhsie som si pisala s jednym super chalanom, mali sme spolocne asi vsetko...potom sme sa stretli, ale iskra neprebehla, skor by som ho brala ako brata, najkamosa. Kamosi sme zostali a v tom case som sa dala dokopy s muzom ktory ma balil uz dlhsie. Tam som vahala ci ist do vztahu celkovo, bola som vtedy single a uzivala si to dost.
Ten s ktorym som zacala chodit je mojim manzelom, dost sme toho prezili aj vybudovali a ten kamarat je stale sam. Je to cele zaujimave...
Niekedy som tak rozmyslala ze keby som dokazala sa "donutit" do vztahu s tym nechemickym, ze ako by to dopadlo. Ale ja si to nedokazem predstavit s niekym chodit a nemat tam "to" co z kamarata robi milenca.

ravador
2. dec 2022

@babulkomale "dlhsie som si pisala s jednym super chalanom, mali sme spolocne asi vsetko...potom sme sa stretli, ale iskra neprebehla, skor by som ho brala ako brata, najkamosa"... "Ten s ktorym som zacala chodit je mojim manzelom, dost sme toho prezili aj vybudovali a ten kamarat je stale sam"
Tomuto sa hovorí: "nebol to vysoký, urastený, zlý chlapec, ktorému by som sa hneď postavila na štyri aby mi preusporiadal vnútornosti". Alebo vo vašom ženskom jazyku: "nemala som motýliky v bruchu".
Ale nebojte sa ženy, keď vám budú radiť takéto, tak určite budete dlhodobo šťastné :D

autor
2. dec 2022

@ravador Ved tak fungujú aj muži. Práveže podľa mňa ešte viac ako ženy si muži vyberaju podla vzhľadu.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2