icon

Stretli by ste sa s ním?

bumbac_16
16. mar 2022

Zaujímal by ma nestranný názor. Ak si žena s niekým píše na nete, vymenia si každý druhý, tretí deň niekoľko fakt dlhých správ, rozumejú si, ale muž tvrdí, že má málo času a nemôže odpisovať každý deň (čo aj dáva zmysel u dospelých zamestnaných ľudí) a potom neodpíše aj týždeň a až keď žene dôjdu nervy a napíše mu, že mohol aspoň slušne ukončiť konverzáciu, že už nemá záujem a on sa ozve do 2 dní s ospravedlnením, že má určité problémy (nebudeme konkretizovať) s pozvaním von, ako sa má chápať jeho zmýšľanie? Žena vtedy nemôže a navrhne termín o týždeň, on dá vedieť, že čítal, že keď dostal košom teraz, ide robiť niečo iné a že sa ozve, ked bude mať čas a zase sa niekoľko dní neozve až do stretka, šli by ste vôbec na to stretnutie? Alebo si myslíte aj vy, že to má na háku a vlastne ani záujem nemá? Ďakujem za názory. 🙂

alexas56
16. mar 2022

@bumbac_16 Nešla. Zrejme má priateľku a toto berie len ako také pobavenie. Určite by som sa nevtierala mužovi a je očividne, že nejaví záujem.

aeruginosa
16. mar 2022

Nema zaujem, nechaj to plavat, ani mu uz nepis. Keby ma zaujem (a, podla vsetkeho, nic netaji) spraval by sa inak.

danica2711
16. mar 2022

asi desiaty podobný príspevok za pár dní, prečítaj si odpovede predtým

veronika3110
Autor odpoveď zmazal
kitycat
16. mar 2022

@bumbac_16 si taka zufala?

luccija
16. mar 2022

@bumbac_16 aj dospelý zamestnaný človek snáď ma 10 min na odpísanie
Nie, nešla by som s ním von a ukončila konverzáciu.Chlap má uháňať ženu a nie naopak

bumbac_16
autor
16. mar 2022

ďakujem, žienky, hoci občas drsnejšou odpoveďou, ale niečo vo mne oslovujete, že to si myslím aj ja... škoda

w123
16. mar 2022

ano isla, muzi nemaju radi pisanie na nete radsej sa osobne stretnu a az potom ked sa im zena paci uvidis ten zaujem, alebo aj nezaujem

vilma7
16. mar 2022

@w123 nemusí to tak byť, záleží od jeho povahy

@bumbac_16 neviem, záležalo by aj o konverzácii akú vediete. Ale skôr by som to nebrala až tak vážne. Skôr na vyplnenie času. A chlapi prevažne idú s mobilom aj na wc, takže ak by veľmi chcel, každý deň by si určite vedel nájsť aspoň čas na pozdravenie.

bumbac_16
autor
16. mar 2022

@vilma7 konverzácia bola taká normálna, žiadne prehnane gesta, dvojzmysly, nič divne, zo všetkých ako jediný nevyzeral spôsobom prejavu ako neandertálec, ktorý myslí iba na jedno... no veď práve, v dnešnej dobe to je najmenej napísať krátku vetu

h2
16. mar 2022

Že nemá čas ani odpísať? Blbosť. Veď to sa dá hoci aj počas sedenia na záchode. 😝

bumbac_16
autor
16. mar 2022

A nebrali by ste teda do úvahy ani ten fakt, že chcel to stretko skôr ale nedalo sa vtedy. Ci je to aj tak jedno, lebo medzitým by sa proste mal ozvať... písanie si s chlapmi je tuším na dve veci...👎

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
oli2782
16. mar 2022

Ak chlap má o ženu záujem, tá nemusí písať sem.

vilma7
16. mar 2022

@bumbac_16 u mňa to bolo naopak. Ja som chcela stretnutie skôr, asi po 1-2 týždni a dostala som košom. Tak som si povedala, ok, dám tomu ešte jednu šancu. Ale poslednú.
Už sme 7 rokov manželia a máme dve detičky 🤣🤣🤣

sasitimi17
17. mar 2022

Ja ti garantujem že keby ma muž reálny záujem tak ti odpíše aj o polnoci len aby bol s tebou v kontakte..
tento tu nemá záujem a vyser sa naňho

daniela2202
17. mar 2022

@bumbac_16 ak má ozajstný záujem, tak ti napíše každý deň, aspoň v skratke

kvetinka75
17. mar 2022

mi nehovor, že ak by mal človek záujem, aj zamestnaný si nájde čas pár minút aby odpísal. TV nepozerá, neoddychuje? To je 24 hodín denne v práci? Každý si nájde 10 min. voľných. Ide o to, či chce alebo nie. A ak je náhodou ešte ženatý, tak je jasné, prečo neodpisuje.

majasalvator
17. mar 2022

@bumbac_16 Tak sa zahravaj aj ty.Ked nepôjdeš budeš si nahovárať aký je a budeš mať len nepotvrdené konšpirácie.Ked sa stretnete budeš vedieť ako sa chová a či ten mobil naozaj nemá v kuse pri sebe a budeš vedieť či mal alebo nemal čas odpísať .Či stojí zato čakať alebo zbohom klam inú.

bumbac_16
autor
22. mar 2022

Tak nakoniec sa ukázalo, ze to bol debil, ktorému šlo iba o jedno... na stretnuti zaplatil iba za seba a potom mal ešte očakávania... mali ste pravdu.

alchemilkazltozelena
22. mar 2022

@bumbac_16 preboha, riadna nula, strasneeee 🥶🥶🥶

majasalvator
22. mar 2022

@bumbac_16 nabudúce už nebudeš potrebovať poradiť.

brembo
24. mar 2022

@bumbac_16 som chcel napísať,že mu ide o s.x a nič viac.

akbara77
24. mar 2022

@bumbac_16 je ženatý...