Stretli by ste sa s ním?
Zaujímal by ma nestranný názor. Ak si žena s niekým píše na nete, vymenia si každý druhý, tretí deň niekoľko fakt dlhých správ, rozumejú si, ale muž tvrdí, že má málo času a nemôže odpisovať každý deň (čo aj dáva zmysel u dospelých zamestnaných ľudí) a potom neodpíše aj týždeň a až keď žene dôjdu nervy a napíše mu, že mohol aspoň slušne ukončiť konverzáciu, že už nemá záujem a on sa ozve do 2 dní s ospravedlnením, že má určité problémy (nebudeme konkretizovať) s pozvaním von, ako sa má chápať jeho zmýšľanie? Žena vtedy nemôže a navrhne termín o týždeň, on dá vedieť, že čítal, že keď dostal košom teraz, ide robiť niečo iné a že sa ozve, ked bude mať čas a zase sa niekoľko dní neozve až do stretka, šli by ste vôbec na to stretnutie? Alebo si myslíte aj vy, že to má na háku a vlastne ani záujem nemá? Ďakujem za názory. 🙂
Nema zaujem, nechaj to plavat, ani mu uz nepis. Keby ma zaujem (a, podla vsetkeho, nic netaji) spraval by sa inak.
asi desiaty podobný príspevok za pár dní, prečítaj si odpovede predtým
ďakujem, žienky, hoci občas drsnejšou odpoveďou, ale niečo vo mne oslovujete, že to si myslím aj ja... škoda
ano isla, muzi nemaju radi pisanie na nete radsej sa osobne stretnu a az potom ked sa im zena paci uvidis ten zaujem, alebo aj nezaujem
Že nemá čas ani odpísať? Blbosť. Veď to sa dá hoci aj počas sedenia na záchode. 😝
A nebrali by ste teda do úvahy ani ten fakt, že chcel to stretko skôr ale nedalo sa vtedy. Ci je to aj tak jedno, lebo medzitým by sa proste mal ozvať... písanie si s chlapmi je tuším na dve veci...👎
Ak chlap má o ženu záujem, tá nemusí písať sem.
Ja ti garantujem že keby ma muž reálny záujem tak ti odpíše aj o polnoci len aby bol s tebou v kontakte..
tento tu nemá záujem a vyser sa naňho
@bumbac_16 ak má ozajstný záujem, tak ti napíše každý deň, aspoň v skratke
mi nehovor, že ak by mal človek záujem, aj zamestnaný si nájde čas pár minút aby odpísal. TV nepozerá, neoddychuje? To je 24 hodín denne v práci? Každý si nájde 10 min. voľných. Ide o to, či chce alebo nie. A ak je náhodou ešte ženatý, tak je jasné, prečo neodpisuje.
@bumbac_16 Tak sa zahravaj aj ty.Ked nepôjdeš budeš si nahovárať aký je a budeš mať len nepotvrdené konšpirácie.Ked sa stretnete budeš vedieť ako sa chová a či ten mobil naozaj nemá v kuse pri sebe a budeš vedieť či mal alebo nemal čas odpísať .Či stojí zato čakať alebo zbohom klam inú.
Tak nakoniec sa ukázalo, ze to bol debil, ktorému šlo iba o jedno... na stretnuti zaplatil iba za seba a potom mal ešte očakávania... mali ste pravdu.
@bumbac_16 preboha, riadna nula, strasneeee 🥶🥶🥶
@bumbac_16 nabudúce už nebudeš potrebovať poradiť.

@bumbac_16 Nešla. Zrejme má priateľku a toto berie len ako také pobavenie. Určite by som sa nevtierala mužovi a je očividne, že nejaví záujem.