icon

Tie bezdetné hlavne, máte to tak aj vy?

sunshine_18
14. júl 2022

Bojíte sa aj vy po menšej hádke alebo výmene názorov, že prídete o partnera, že si proste už povie dost a odíde? Já si vždy všetko vycitam aj keď nie vždy to je len moja chyba..

Strana
z2
17alexis
15. júl 2022

@elizabet173 pacia sa mi rady "starej korcule". 😏Samozrejme, myslim to vzajomne. Ako sme sa vzali, tak aj muz vravi, ze je to taky iny vztah. Vacsia zodpovednost voci sebe navzajom...

liusa82
15. júl 2022

@sunshine_18 no to určite že neodide 😀 deti nie sú v dnešnej dobe žiadna poistka.Inak by tu nepribúdali každý boži deň témy opúšťa ma alebo chce sa rozviesť a ostávam sama s 2,3 deťmi.Volakedy to bola hanba opustiť ženskú s deťmi aj dnes je podla mňa ale dnešní chlapi na to akurát tak kakajú a to som ešte pekne napísala.Ak mu rupne v bedni okašle aj s 10 deťmi.A to je jeden z dôvodov prečo do dnešného sveta tie deti nechcem.Nijaká zodpovednosť nič

svetlonos
15. júl 2022

@sunshine_18 tak to sa mylis ze by koli detom neodisiel. A zostavat v nefungujucom vztahu len koli detom je v 90% x krat horsie - deti to citia, ziskavaju zle vzory spravania pre svoj zivot, je toho viac. A ver never, mnoho krat su same deti radsej, ked idu rodicia radsej od seba a je klud ako staly neklud v rodine.

Strana
z2