icon

Tipy na overené afrodiziakum pre ženy

15. dec 2025

Dobrý deň , odporúčate mi nejaké afrodiziakum nejaky parfum pre ženy z ktorého bude môj muž posadnutý a nedá mi pokoj celú noc ;) ….Ale prosím odporúčate len tie ktoré naozaj fungujú a máte odskúšané dakujem. 🙂)

anonym_a87008
15. dec 2025

@anonym_autor

sticker
sara07
15. dec 2025
sticker
anonym_031427
15. dec 2025

Vieš, niektorým ženám nepomôže ani čarovná palička, ani zaklínadlo...keď raz ju muž nechce, môže aj šuchať po aladinovi, aj aladinovi 😀

anonym_c2c01a
15. dec 2025

Niektoré ženy sa prejdú aj v teplákoch len do obchodu a majú sexepíl a niektoré sedia od rána do večera u kaderníčky, kozmetičky, plastiky od hlavy po päty a chlap by o ňu ani bicykel neoprel.

morpheuss
Včera o 09:28

fitko

anonym_510bec
Včera o 10:53

@anonym_autor ja keď si len sadnem vedľa muža už mu stojí, tak ak chces, sadnem si k tvojmu a môžte ísť na to

lentakyterapeut
Včera o 11:07

@anonym_autor jedine co ti poradim je nevyhadzuj peniaze na sprostosti. Este by som skusil ist k vestkyni.
Ale k veci muz bude po tebe tuzit ak mu budes rovnocenna a jeho oporou. Staci byt iba sama sebou byt spontanna a ked sa dvaja nehadaju rozumeju si to je cesta do postele

ivanztt
Včera o 11:09

No to asi na kazdu inak. U nas staci ked zo zadu chytim za krk a plesknut po zadku...

stanislavicenka
Včera o 11:14
@lentakyterapeut

@anonym_autor jedine co ti poradim je nevyhadzuj peniaze na sprostosti. Este by som skusil ist k vestkyni.
Ale k veci muz bude po tebe tuzit ak mu budes rovnocenna a jeho oporou. Staci byt iba sama sebou byt spontanna a ked sa dvaja nehadaju rozumeju si to je cesta do postele

@lentakyterapeut to je pekne🙂

anonym_9f676d
Včera o 14:09

@anonym_autor su volno dostupne vyzivove doplnky zvycajne zalozene na: zensen, kotvicnik, atd. Odskusane a funguje to, idealne brat dlhodobo a davka hodinu pred sexom.