Tipy na vzrušujúce párové erotické pomôcky
Ahojte, viete mi odporučiť nejaké erotické pomôcky ktoré by vzrušovali oboch. Ako ženských je veľa viem ale hľadám niečo také čo by sa páčilo manželovi, prípadne spoločne niečo. Nie som veľmi zbehlá čo sa týchto vecí týka. Máme vibračný krúžok ale nejako žiadna sláva, čakali sme viac od toho.
@ivapap odporúčam satisfyer elastic game veľmi dobrý aj pre môjho priatela a samozrejme vie spraviť aj ženu 🫣
Tak mam "zbierku" ale vsetko je to pre mna 🙂 teda aj ked to partner pouziva tak na mne. Neviem co je pre chlapa....
@ivapap analny kolik - teda u nas sa pouziva pre mna, ale chlap sa vtedy citi "tesnejsie", zaroven ho vzrusuje, ked mi ho zavadza a aj vizualne sa mu to paci. Pouzit moze aj chlap (samozrejme by som ale kupila kazdemu svoj - pre rypalov), ak je tomuto otvoreny, moj to zatial neskusil 😁 A potom sexy obleky, popruhy, postroje, rozne korzety, podvazky, snurky, puta - rozumiem, ze asi si sa pytala na nieco, co ho priamo fyzicky vzrusi, ale ver, ze s chlapmi tieto vizualne stimuly narobia divy, popruhy su navyse prakticke, lebo si ta za to moze pridrzat.

Pripinak pre teba. Nemas za co 🙂