icon

Trváte pred prvým rande na výmene posteľnej bielizne?

Dnes o 17:56

Pred prvym rande, trvate vzdy na vymene postelneho pradla? Je nutne aby potencionalny adept na partnera, pripravil "pracovne prostredie" len pre vas?? 🙂 ja viem pisem to jemne vtipne, ale dobre viete ako to myslim. Dakujem za odpovede.

zuzinka888
Dnes o 17:59

Nie, nevyzadujem. Na prvom rande by som do postele s nikym nesla. Vzdy som sa stretavala na verejnom mieste.

anonym_b2782f
Dnes o 18:02

pred? to znamena,ze ho este nepoznas a nie netrvam ...neleziem k niekomu do bytu len tak "pracovne" ako ty ..

anonym_d02ef3
Dnes o 18:03

@anonym_autor tak toto som ešte nepočul 🤣🤣🤣

autor
Dnes o 18:03
@zuzinka888

Nie, nevyzadujem. Na prvom rande by som do postele s nikym nesla. Vzdy som sa stretavala na verejnom mieste.

@anonym_b2782f
@zuzinka888 ani keby viete, ze tam este tyzden dozadu lezala jeho expartnerka ci manzelka (teda buduca exmanzelka) ?

petamich
Dnes o 18:04

V inom biznise pracujem 🤷‍♀️
S niekym, kde este tyzden predo mnou expartnerka v posteli lezala, by som ja na prvom rande urcite do postele nesla.

A tiez nie s niekym komu by samemu nedoplo, ze treba vymenit pradlo fuj.

viestta
Dnes o 18:17

s takym, ktory ma este buducu exmanzelku by som nerandila. A na prvom rande som s nikym do postele neliezla, takze by mi bolo uplne jedno ci postelne nevymenil mesiac.

domkakvet
Dnes o 18:22

@anonym_autor tak on ma buducu exmanzelku, dalej ides skakat do postele s niekym kto este pred tyzdnom spal s nejakou inou a este hned na prvom rande, to vazne, ci to je nejaky vtip?

sissy27
Dnes o 18:22

@anonym_autor sex na prvom rande dajme tomu, ale preco preboha s niekym, kto este nema vyrieseny vcerajsok??

minenkaa
Dnes o 18:36

A preto netreba sexovat v posteli

anonym_0cee8c
Dnes o 18:44

Ked ti ide len o “pracovne “ ciste miesto … pozvi ho k sebe a mozes menit pradlo kazdu hodinu podla potreby a nemusis rozmyslat, ci tam spala exmanzelka alebo pes, na prvom rande neleziem nikomu do postele, nie som od fachu.

zuzinka888
Dnes o 18:45
@anonym_autor

@anonym_b2782f
@zuzinka888 ani keby viete, ze tam este tyzden dozadu lezala jeho expartnerka ci manzelka (teda buduca exmanzelka) ?

@anonym_autor na prvom rande by mi to bolo jedno. Nesla by som k nemu a nebol by sex.

cyneric
Dnes o 18:52

Ako na prvom rande zistíš či to prádlo menil včera alebo pred mesiacom, nacpeš si ho k nosu a budeš hľadať stopy avivážu? 😆

dahliaa
Dnes o 19:35

To jako že mu ještě před prvním rande řekneš, aby vyměnil povlečení, kdyby náhodou došlo na sex? 😁🤦🏻‍♀️

gribka1
Dnes o 19:36

Na prvom rande? A ešte ho dopredu informovať, že máš v pláne sex u neho?😂😂😂 Waw. No nič, vezmi ho do svojej postele a problém vyriešený.

bomba36
Dnes o 19:44

Tie periny bude hlavne meniť budúca exmanželka. Ktorá ale nevie, že je budúca exmanželka, skáče mu okolo riti lebo však domácnosť a nedajbože aj deti je jej úloha. Dobre to má ten beťár vymyslené.

anonym_b2782f
Dnes o 20:09

mu vyperes aj gasparka ked len pred tyzdnom klatil mazelku?

anonym_54e15f
Dnes o 20:22

Slapky to volaju rande?

pr85
Dnes o 20:27

@anonym_autor moje prvé rande bolo v kaviarni a do bytu ani jedného z nás by sme nikdy nešli. Návrh na sex počas prvého rande by bol pre mňa red flag a druhé rande s touto ženou by nebolo.

mandzula
Dnes o 20:31

Nie, staci, ked si umyje za predkozkou.