icon

Upozornili ste svoju polovičku vopred, čo by nasledovalo po nevere?

domkakvet
14. apr 2023

Ahojte, chcem sa opytat, ci ste svoju polovicku upozornili vopred na to, ze ak by vam bol v buducnosti neverny, ze je koniec?

Strana
z2
panelacikova
14. apr 2023

@danieladeley
@maxalla áno, presne, v rámci normálnej debaty (nie formou vyhrážok a upozornení) si myslím, že je normálne si povedať: čo by sa stalo, ak...........?
tiež nechápem tie zvláštne akoby uzatvorené vzťahy, kde je táto téma absolútnym tabu, ako to vidíme v tejto diskusii.
my s mužom sa bavíme absolútne o všetkom a veľa vecí obrazne "prenesieme" na nás dvoch a diskutujeme, ako by to vyzeralo, či by sa nám to páčilo, či nie, čo by bolo potom.... a preto aj téma "nevera" bola pretriasaná. ale ako píšem, formou diskusie a rozhovoru, na úrovni. nie formou vyhrážok či upozornenia. a presne ako píšeš aj ty,
@danieladeley veľakrát, keď sme od seba, že je mimo SR, tak sa doberáme a srandujeme aj na túto tému, zasmejeme sa, zabavíme. jednoducho vieme, že si to môžeme dovoliť. žartovať na tú tému. lebo sme úprimní k sebe sme si verní.

blondiee83
14. apr 2023

@danieladeley
@panelacikova ja tu nevidim ani jeden komentar, kde by dievcata pisali, ze tema nevera je u nich vo vztahu tabu. To neviem skadial ste nabrali, ale zrejme nechapete potom vacsine komentarov.
Otazka bola, ci sme upozornili svoju polovicku a vyhrazali sa jej rozchodom. No nie, nie je male decko, aby som ho musela upozornovat alebo sa mu vyhrazat - jednak toto este nikomu v nevere nezabranilo a je vrcholne naivne si mysliet, ze to zabera. Je automaticke, ze clovek ide do manzelstva preto, aby bol verny tej svojej manzelke - co sa tam treba co vyhrazat a upozornovat. akoze vy, ak by ste svoje polovicky neupozornili, tak vas vklude podvedu? no snad nie
nemame v manzelstve ziadnu temu, ktora by bola tabu a myslim, ze to tak ma vacsina zien, ktore tu pisali. ze vy ste si to zle vysvetlili, za to my uz nemozeme

bruno1
14. apr 2023

Áno a v tedy ešte nie manželka mi povedala ,že by ma zavesila do prievanu za gu.e a potom mi ich odtrhla ,lebo to viac bolí ako keď sa odrežú .Pred dvoma rokmi sa mi priznala že ma po dvadsietych rokoch manželstva ,podľa nej šťastných,podviedla.Teraz len sedím a rozmýšľam kde má g.ue a kde je prievan.

marca12
14. apr 2023

@domkakvet hadam kazdy vie,ze bude koniec,ak sa nevera prevali. Ved preto to nevernici tutlaju do poslednej chvile. A nie,neupozornila som ho,ak sa to stane, bude vidiet dosledky. Naco dopredu upozornovat? Kazdy sudny clovek vie,ze je potom koniec vztahu

veroonr
14. apr 2023

@domkakvet tak toto mi pripomenulo jednu cast serialu The Office, kde sa Michael (hlavna postava) stazoval, ze ho Jane podviedla napriek tomu, ze ju vyslovene ziadal, aby to nerobila 🤣🤣🤣
BTW clovek moze byt verny len sam sebe ✌️

danieladeley
14. apr 2023

@blondiee83 ja teda neviem, kto nerozumie komentarom, lebo ja zas nevidim nikde, kde autorka spomima vyhrazanie ;)

maxalla
14. apr 2023

@bruno1 asi si ju dostatocne neupozornil, co sa stane, ak to urobi ona ..

Ale teraz vazne.. je to ozaj blbe, ze sa takto zachovala. O to viac po takychto reciach.

bruno1
14. apr 2023

@maxalla Máte pravdu ,no já som jej bezvýhradne veril,veď som bol ťažko zamilovaný.No žerie ma to poriadne.

panelacikova
14. apr 2023

@blondiee83 nepochopila si. zjavne sa teda o všetkom s mužom nebavíte. asi ste sa nikdy nebavili o možnosti, že jeden sa môže pokĺznuť... nikdy nehovor nikdy. a ak ste to nikdy nepreberali, tak to je už váš problém. ja som písala o tom, že sme sa o tom normálne zhovárali, je to téma ako každá iná a nemusím tu vypisovať o tom, ako mu dôverujem a nebudem mu robiť stíhačku. veď to je predsa samozrejmé, inak by nebol mojím manželom, lebo stíhačka by ho nebavila. takže áno, dôverujeme si, ale túto tému sme otvorili viackrát v rámci rôznych debát. nevidím na tom nič zlé. takže ak to aj autorka otvorila takto, OK. ak to otvorila vyhrážaním sa a ultimátami, tak to ok nie je.
ale aby som sa o tejto téme nebavila vôbec, lebo veď "ja svojmu manželovi/priateľovi dôverujem"... nechápem. normálna téma na normálny rozhovor dospelých ľudí.

babulkomale
15. apr 2023

@domkakvet nasla som si manzela rovnakych zasad takze myslim ze vobec sme si to nemuseli hovorit. Myslim ze on by so mnou nedokazal dalej zit a ja s nim tiez nie. A hlavne si neviem predstavit ze by sa to stalo kedze nie sme "tie typy" ludi.

Strana
z2