Upozornili ste svoju polovičku vopred, čo by nasledovalo po nevere?
Ahojte, chcem sa opytat, ci ste svoju polovicku upozornili vopred na to, ze ak by vam bol v buducnosti neverny, ze je koniec?
@danieladeley
@panelacikova ja tu nevidim ani jeden komentar, kde by dievcata pisali, ze tema nevera je u nich vo vztahu tabu. To neviem skadial ste nabrali, ale zrejme nechapete potom vacsine komentarov.
Otazka bola, ci sme upozornili svoju polovicku a vyhrazali sa jej rozchodom. No nie, nie je male decko, aby som ho musela upozornovat alebo sa mu vyhrazat - jednak toto este nikomu v nevere nezabranilo a je vrcholne naivne si mysliet, ze to zabera. Je automaticke, ze clovek ide do manzelstva preto, aby bol verny tej svojej manzelke - co sa tam treba co vyhrazat a upozornovat. akoze vy, ak by ste svoje polovicky neupozornili, tak vas vklude podvedu? no snad nie
nemame v manzelstve ziadnu temu, ktora by bola tabu a myslim, ze to tak ma vacsina zien, ktore tu pisali. ze vy ste si to zle vysvetlili, za to my uz nemozeme
Áno a v tedy ešte nie manželka mi povedala ,že by ma zavesila do prievanu za gu.e a potom mi ich odtrhla ,lebo to viac bolí ako keď sa odrežú .Pred dvoma rokmi sa mi priznala že ma po dvadsietych rokoch manželstva ,podľa nej šťastných,podviedla.Teraz len sedím a rozmýšľam kde má g.ue a kde je prievan.
@blondiee83 ja teda neviem, kto nerozumie komentarom, lebo ja zas nevidim nikde, kde autorka spomima vyhrazanie ;)
@blondiee83 nepochopila si. zjavne sa teda o všetkom s mužom nebavíte. asi ste sa nikdy nebavili o možnosti, že jeden sa môže pokĺznuť... nikdy nehovor nikdy. a ak ste to nikdy nepreberali, tak to je už váš problém. ja som písala o tom, že sme sa o tom normálne zhovárali, je to téma ako každá iná a nemusím tu vypisovať o tom, ako mu dôverujem a nebudem mu robiť stíhačku. veď to je predsa samozrejmé, inak by nebol mojím manželom, lebo stíhačka by ho nebavila. takže áno, dôverujeme si, ale túto tému sme otvorili viackrát v rámci rôznych debát. nevidím na tom nič zlé. takže ak to aj autorka otvorila takto, OK. ak to otvorila vyhrážaním sa a ultimátami, tak to ok nie je.
ale aby som sa o tejto téme nebavila vôbec, lebo veď "ja svojmu manželovi/priateľovi dôverujem"... nechápem. normálna téma na normálny rozhovor dospelých ľudí.
@domkakvet nasla som si manzela rovnakych zasad takze myslim ze vobec sme si to nemuseli hovorit. Myslim ze on by so mnou nedokazal dalej zit a ja s nim tiez nie. A hlavne si neviem predstavit ze by sa to stalo kedze nie sme "tie typy" ludi.

@danieladeley
@maxalla áno, presne, v rámci normálnej debaty (nie formou vyhrážok a upozornení) si myslím, že je normálne si povedať: čo by sa stalo, ak...........?
tiež nechápem tie zvláštne akoby uzatvorené vzťahy, kde je táto téma absolútnym tabu, ako to vidíme v tejto diskusii.
my s mužom sa bavíme absolútne o všetkom a veľa vecí obrazne "prenesieme" na nás dvoch a diskutujeme, ako by to vyzeralo, či by sa nám to páčilo, či nie, čo by bolo potom.... a preto aj téma "nevera" bola pretriasaná. ale ako píšem, formou diskusie a rozhovoru, na úrovni. nie formou vyhrážok či upozornenia. a presne ako píšeš aj ty,
@danieladeley veľakrát, keď sme od seba, že je mimo SR, tak sa doberáme a srandujeme aj na túto tému, zasmejeme sa, zabavíme. jednoducho vieme, že si to môžeme dovoliť. žartovať na tú tému. lebo sme úprimní k sebe sme si verní.