Už asi mesiac manžel spáva mimo
Ahojte máme ročného syna . Doteraz manžel spával s nami a akoby sa odstrihol od nás ,už mesiac spáva mimo. 😐Nejdem za tým hľadať nič zle ale myslíte že je to normálne?
Moj tiez spava obcas mimo. Strasne chrape a ja sa pri nom nevyspim. Nezakladam si vztah na spolocnom spani. Spolocne spanie nema nic spolocne s kvalitou alebo harmoniou vztahu. A my teda mame ovela lepsi vztah,ked sa dobre vyspime. Ako ked sa rano zobudim nasrata po jeho chrapajucom nocnom vystupeni. Ved aj tak v spanku spis a je to len pocit,ze ste spolu. Pytala si sa ho,preco spi inde? Je unaveny,chce sa vyspat? Ine zmeny v spravani si si nevsimla?
Moj muz spi roky oddelene kvoli detom a vyhovuje nam to. Kazdy vecer od cca 20:30 mame pre seba, sexu az az, porozumenie cez den, komunikaciu, rešpekt.. Mame taky pekny vztah, ze sa nemusíme obavat, ze by nas oddelene spanie mohlo rozdelit, tak na tom netrvame, ze muz patri do spalne a ina moznost je nepripustna 😉.
Autorka: skor sa mi zda, ze nefunguju aj ine veci medzi vami. Mat male babatko je narocne a dolezite je rozpravat sa otvorene, ale s kludom o svojich pocitoch. Velmi drzim palce!
Ak máte malé dieťa, je to normálne, ale žite a bavte sa normálne. Treba byť flexibilní, hlavne aby sa každý dobre vyspal. Niet nad dobrý spánok! 🙂
No ved ak ho dieta budi,musi fungovat v praci. Ja som prave chcela,nech spi vedla a on nic. Ked spi ale pri synovi a treba v noci, tak príde za mnou pomoct.
Nečudujem sa, ja by som išla s ním do druhej izby, keby sa mi dieťa budí každú polhodinu
Inak prečo sa budí v takých intervaloch? Hladné asi nebude či?
Ma inú????

Spolocne spanie ma len maloco dohromady s tym, ci je vztah harmonicky alebo nie. Ja napriklad dufam, ze aj ked deti odrastu, budeme ho vykonavat😀ja uz nemam na to chrapanie nervy