Už rok som v pozícii milenky
Už rok som pozícii milenky. Moralistky typu nebuď s ním využíva tá atd nekomentujte. Ja reálne toho chlapa mám rada. On mna tiež. Spoznali sme sa ešte som bola zadaná. Aj on. On stále zadaný je. Ja už nie. Stále ho pri nej niečo drzi. Ja fakt neviem čo keďže viem že je frigidna a bordelárka. Neviem to od neho ale od jej sesternice. Áno budete mi nakladať že ho mám nechať ísť atd ale my sa naozaj mame radi. Majú dcéru a to je gro čo ho pri nej drzi. Neviem a nechcem sa ho vzdať. Ja neviem ako ďalej
Slovenský pohľad na milenky! V našej spoločnosti sú ženy, ktoré si niečo začali so ,,ženatým“ mužom označované za ,,kur-y“, v lepšom prípade za milenky.
Ako by ste nazvali ženu, ktorá od svojich 24 rokov vychovávala sama 2 deti, lebo odišla od muža-tyrana a alkoholika, ktorá 30 rokov žila len pre deti, bez partnera, len sama single, lebo jej presvedčenie bolo, že so ženatým si netreba nič nezačínať a práve len ženatí mali o ňu záujem a slobodný už veru nebol žiaden. Je podľa Vás takáto žena zavrhnutia a opovrhnutia hodná, keď sa v 54 rokoch stretla so spriaznenou dušou a postretol ju osud, keď spoznala muža, dobrého muža, ktorý už vyše 10 rokov žije v nefunčnom manželstve? Deti majú už dospelé, ktoré majú už svoje rodiny. Myslíte si, že takáto žena nemá nárok na lásku?
Veľa žien, ktoré manželia opustia kvôli ,,inej žene“ ostanú samé. A možno tiež opäť raz zatúžia po láske, po vzťahu a vtedy zistia, že všetci slobodní sa už minuli a ostali len ženatí. Koľké z Vás, ktorým ,,milenky“ odlákali manželov sa nevrhli po rokoch práve do takého vzťahu? Koľké z Vás priznajú, že im sa stalo to isté, že sa zaľúbili do ženatého a ten preto odišiel od manželky?
Ide mi len o to, že nehádžme všetky ženy do jedného vreca a ani ich neodsudzujme, nenazývajme ich ,,kurv-mi“, milenkami, lebo také ženy môže odsúdiť len ten, kto 30 rokov žil sám bez partnera. A teraz som zvedavý na Vaše názory.
@neils najprv si vyriesim, teda ukoncim jeden vztah a az potom riesim dalsi. Moja mamina zije takmer 30 rokov bez partnera a ver tomu, ze so zenatym by si nikdy nic nezacala. A vlastne uz so ziadnym by si nic nezacala ..
Mna keby namotaval zenaty, tak by som ho kopla medzi nohy za to, ze si nevie udrzat vtaka na mieste ... A aj to skusal jeden somar, ale na jeho stastie som nemohla nic urobit, len sa postazovat .. Ale zeny strieda castejsie ako ponozky a pritom doma ma milujucu manzelku s maloletymi detmi.
@neils ale no tak. toto nemyslis hadam vazne. ospravedlnovat si taketo nieco. ano takych zien ako opisujes je vela. a ano ma pravo na lasku ale jej pravo na lasku jej zaroven nedava pravo sliapat po snoch ineho cloveka. rozvratit mu zivot na ruby a sposobit to co prezivala ona sama. slusny clovek nebude inemu robit to co zlomilo jeho.
zenaty chlap nema vobec vyhladavat situacie pri ktorych sa zalubi. skutocne seriozny chlap si vysporiada najprv svoj nefunkcny vztah (pretoze vo funkcnom a milujucom vztahu sa clovek len tak nezalubi inde) a az potom zacne nadvazovat dalsie kontaky a davat priechod citom. ak ot urobi skor je to sebec a chrapun. kazdy chlap co si najde milenku ma nefunkcny vztah. ak je nefunkcny ma ho najprv seriozne ukoncit.
a tym si vlastne ta ubiedena utrapena zena co je 30 rokov sama uviaze na krk znova len cloveka bez chrbtovej kosti, rovnakeho nevernika ako mala toho co ju opustil, pretoze jeho hranice su nastavene tak ze je pre neho moralne prijatel podvadzat aj ked v nefunkcnom vztahu. (apropo to ze bol nefunkcny vies pravdepodobne od neho. ktovie ci to vedela aj jeho zena.)
stavat vztah na troskach ineho je sebadestrukcne. a nahovarat si cistu romanticku lasku od takehoto cloveka je naivne.
jasne ze vo vyssom veku uz slobodni nebudu. ak by aj boli je divne ze je v takom veku slobodni. ale moze byt rozvedeny, vdovec hocico. ale chlap co ma prebiehajuci vztah je no go. tak on namotava alebo sa da namotat ma moralne hodnoty nula. takeho takej zene netreba.
@neils tak ženatý si má najskôr spraviť poriadok doma, ak si ju našiel ženatý, to znamená, že doma asi boli nejaké problémy, tak mal riešiť naskôr tie, ak to nejde rozviesť sa a ptoom si mal hľadať ďalšiu. Najskôr si upracem 1 vzťah a potom idem do ďalšieho.
@pralinka25 ja si skor myslim, ze ten zalubeny pan z nefunkcneho manzelstva sa tu prisiel polutovat. Ked zije 10 rokov v nefunkcnom vztahu, uz davno to mohol vyriesit. Bol by slobodny ako vtak, mohol sa zalubovat do koho by len chcel. Ale zrejme mu velmi vyhovovalo ostavat aj v nefunkcnom vztahu, ono je to celkom pohodlne, c si budeme nahovarat... A zrazu sa mu zapalili lytka a teraz sa uz dovolava prava na stastie. Nuz, tu treba polutvat len tie dve zeny. Jedna nevie co ma doma, druha sa namotala na "nestastnika" neschopneho riesit svoje zalezitosti.
@viestta vzdy je to nestastnik ktory potrebuje zufalo polutovat a zachranit. nastastie vzdy sa najde superhrdinka co mu zachrani zivot. vsetky Wonder Woman, Catwoman, Harley Quinn, Lara Croft sa mozu schovat so svojimi superschopnostami proti tymto ochotnym pomocnickam 😉
@pralinka25 ja by som povedala, ze to su len nerozumne samaritanky, ked zachranuju takych nestastnikov... A vobec netusia, ze ti trtkovia zachranovat nepotrebuju, oni sa len vezu na pohodlnej vlne. Na rozchod treba odvahu, tu oni nemaju. Ale maju v hlave doslova generator vyhovoriek. Este to tento tu zaonaci, ze on je ten, ktory da tej zene novy zmysel zivota 🙄
@neils a ty si fakt myslis,zetaku zenu ako tu opisujes bude naplnat taky vztah so zenatym, ktory sa bide zakazdym poslusne vracat domov k manzelke? Pokial je dlhodobo nefunkcny vztah a deti dospele, co ho uz v tom manzelstve drzi? Ked uz sa stane, co je samozrejme mozne, ze sa zalubi, tak si moze predsa vysporiadat jeden vztah a potom sa moze naplno venovat novemu a jesen zivota stravit vo vztahu, ktory jeho aj ju naplna..
@neils tá 54-rocna žena má plné právo na spriaznenu dušu a na lásku, ale nezaslúži si, aby jej 30-rocny život bez partnera využil človek, ktorý za 10 rokov svojho nefunkčného vzťahu, nedokázal ten svoj "nefunkčný" vzťah ukončiť
z kaluže do blata, 30 rokov nechce chlapa a potom podľahne ženatému, ktorý ju chce možno pre zábavu, lebo byť 10 rokov v nefunkčnom vzťahu je dosť dlho na to, aby sa nerozviedli, ktovie či tá jeho manželka vie, že už 10 rokov žijú zle a pritom on sa ku nej vracia večer do postele akokeby sa nechumelilo, naivita niektorých žien nemá hraníc a ešte jedna vec, áno má právo na lásku, ale nech mu najprv povie, že chce od jeho manželky počuť, že spolu 10 rokov nezdieľajú jednu posteľ, keď to s ňou myslí vážne, nech s ňou zájde domov a ju predstaví rodine, prečo nie, veď 10 rokov je dlhá doba, nech sa ukáže, aspoň by hneď zistila o čo mu ide.
Ako skončil tento príbeh?

@nika185 "koľko takych je, proste im prepina a milenku ma len pre zábavu, pritom chce manželku a neopustí ju"
Tiez poznam taky pripad. On cely zivot milenka s jeho dietatom. S manzelkou 2. A vystaral sa o obe matky a deti. Obe to vedeli a respektovali 😒. Vecne odskakoval od jednej a vracal sa k druhej. Pre mna divny ukaz, ale tak kazdy ako mu vyhovuje. A teda ten chlap nevyzeral ako ultra alfa samec...Manzelka sice skoncila neskor na liekoch, ale tak nic nie ja zadarmo (o milenke vela info nemam). Deti velmi problematicke...skrachovane vlastne vztahy.
Takyto chlap ma neprekvapuje, ale toto tolerujuca zena ano.