icon

Už to ďalej nezvládnem, sex je čistá katastrofa

6. júl 2020

Ahojte máme s priateľom taky problém no začalo to tým že náš prvý sex dopadol katastrofou ale že úplnou.. Sme spolu už 7 mesiacov a nemali sme spolu sex nakoľko on ma strach že to dopadne zase zle ja viem není sex priorita a není všetko len o ňom ale s ex nejsom už rok a odvtedy som nespala s nikým až na neho ale to sme spolu ani nespali proste už mi to chýba bavím sa sním o tom stále ale on že vyskúšame to a príde ku mne a povie že on nevie boji sa... Skúšala som aj sexi prádlo keď prišiel a začali sme a zase to skončilo zle veď ja už neviem čo robit minule som si nechala otvorený telefón a išla sa okúpať mam to nastavene tak že keď ho ne vypnem on ostane rozsvieteny a mala som tam objednávku na vibrátor a urazil sa že to nemyslím vážne čo mám robiť som už z toho na nervy

zooeynka
6. júl 2020

Rozchod.

dollyzv
6. júl 2020

A čo za katastrofu sa stalo?

leuchtturm
6. júl 2020

Najdi si ineho.

autor
6. júl 2020

@dollyzv no hanbil sa že ho má menší a urobil divadlo

leuchtturm
6. júl 2020

na co ti je v sexe neschopny a navyse zakomplexovany chlap?

zooeynka
6. júl 2020

On ta neuspokoji a este oduva pysk ze si kupujes vibrator? Nech si chalanko najde daku frigidu a s tou mozu byt stastni navzdy. Ty si najdi zdraveho.

dollyzv
6. júl 2020

Ty si tá ktorej dal na tvár vankúš aby sa nepozerala? 🤣

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
dollyzv
6. júl 2020

@perdulka7 áno 🙈 už nadomnou pridala link..ja som ho doteraz hľadala 🤣🤣

anreana
6. júl 2020

že by ťa chcel len na niečo využiť,,,,,v skutočnosti ste sa nenašli ,,,,daj pozor,,,,nie je to normálne,,,,jedine ak má nejaký blok,,,bude v tom psychická vada....náboženstvo....alebo ho priťahuje niečo iné,,,,treba to vyriešiť a to najskôr...sexuolog,,,,no neviem nepoznám vás,,,a toto je moc ,,,nečakaj rieš,,,,lebo bude možno horšie

dollyzv
6. júl 2020

@anreana má malý pipík...tak sa hanbí..

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
lenuliatko84
6. júl 2020

A naco si s takym chlapom?jednoznacne rozchod

hopsadobrandejsa
6. júl 2020

Taky mam pocit, ze toto tu uz bolo. Zrejme sa nic nezmenilo. Chalan ma proste stale komplexy pretoze ma pocit, ze s malym sasom nevie urobit velky cirkus.

Na druhej strane, je tu susedna tema, kde sa autorka stazuje, ze ju to boli pretoze chlap to ma rad prilis drsne a mozno ma aj velkeho. Skuste zamenu partnerov, mozno to prospeje obom autorom.

dilino
6. júl 2020

že s malým šašom nevie urobiť veľky cirkus😝

retatka
6. júl 2020

@dollyzv 😆😆😆asi áno