V akom veku ste mali prvý sex?
V akom veku ste mali prvý sex ? V akom veku je podľa vás na to neskoro?
Nikdy nie je neskoro.
a ty ??
Keď sa na to cítiš, vtedy je to správne mať.. ale v 12-13 ročne “čajky” je skoro 🙂
Cize ked ma niekto 26 tak podla teba uz si nezasluzi nikdy mat sex, lebo je “stary”? Boze moj…
Čiže keď niekto nemá sex do 25,uz ani ho mat nemá nikdy, lebo už je neskoro a je"po zenite? "
To vážne myslíš? 🙈😆😆😆
Od 15 skôr nie a neskoro na to není nikdy lebo niekto chce sex až po svadbe keď ma svadbu v 40tich tak co? Je to na každom rozhodnutie len pod 15 to je moc
A co myslis, dokedy je sex este vhodny?
Po 25-ke je najzodpovednejší....
Ja v 17 s mojim manzelom😇
Nikdy nie je neskoro. Mat sex nie je povinnost, nemat sex nie je zasluha
@sheila121 nie je divná, má takých 12 - 13 a nudí sa
A teba co trapi sexualny zivot inych ludi? Hadam kazdy sa vie rozhodnut sam. Aj o sexe. Ked ho nebude mat nikdy, je to predovsetkym jej starost, nie starost nejake akozekamaratky, ci co si vlastne. Hadam kvoli tebe a tvojmu nazoru sa neda prefiknut, len aby si ty bola spkojna
Si neodpovedala na otazku, kolko mas rokov. Ale pravdu.
Autorka sa zrazu hanbi za svoje prispevky😉
@dskjhfdlkdjhl nuz prazdna hlava, prazdne komenty : N
Nehanbím ale nemá to pre mňa zmysel keď tu väčšina ľudí píše od veci 🤣😂 ,zbohom
Mila autorka, vsak nas nechaj aspon precitat co nam pises. 🙄
Nuz od veci je hlavne to, ze sa staras do sexualneho zivota inych. Mas nejaky problem s jej hymenom?
Aký má zmysel napísať príspevok a následne ho zmazať?? To mi pripomína jednu osobu, ktora to robila pravidelne ...
Ja sa len spýtam vy mi tu niektoré začnete nadávať,a rýpať ,ja som si robila len anketu ,to nemá zmysel, choďte sa radšej venovať rodine,dovi
Tak si vytvor ananymny dotaznik a potom mozes statisticky vyhodnocovat. Co si myslis, ze ti tu niekto bude na nos vesat taketo intimnosti?