V akom veku ste mali prvý sex?
V akom veku ste mali prvý sex ? V akom veku je podľa vás na to neskoro?
Podla mňa to fakt minimum je 16, maximum neexistuje
@sheila121 ja som tiež raz stretla takého, čo prvý krát v 30tke. Len jemu to ani o par rokov nefungovalo, bohuzial. Celkovo súhlasím, že radšej neskôr ako nikdy, ale myslím, že mladší pripadne zlyhania a pod. rýchlejšie spracuje a premení na uspechy 😀 za mladi sa všetko ľahšie učí, nie len matematika
A ty? Prečo si anonym?
Ja by som skôr povedala, že čas nie je dôlezitý, ale skôr partner. Ak máš partnera s ktorým si vieš predstaviť mať dieťa ak by sa teda ,,zadarilo", tak je to ten správny. Ak si nevieš predstaviť, že by to s ním mohlo byť v pohode, ak by sa niečo pritrafilo, tak radšej do toho nechoď.
@anketkarka Ďakujem veľmi pekne za radu 🙏
@viestta 🤣 mysliš, že niekto za to zaplatí?
@viestta založil si živnosť a dava lekcie 30e/hod Ako diskutovat na MK, Ako dostat diskutujuce do uzkych, za priplatok 50e/hod dá aj názornu ukážku
@karolinakr no co ti ja viem... Iste je, ze biznis plan s pereckami z Ciny mu na MK nevysiel, tak urcite bude zhanat dalsi prijem aby zene mohol kupit vysavac. Teda kupi jej ho ked si ho ona zasluzi.
Ja tuším 22. Teraz mám vyše 40, sex mám rada, takže ani teraz by to asi pre mňa nebolo neskoro 😄. Akurát vhodného chlapa treba nájsť, nie nejakého sebca, ktorý sa vyprázdni a viac ho nezaujíma. To je podľa mňa o dosť dôležitejšie ako vek.

Anketu? Hmm, to bude isto na vedecke ucely😉