icon

V akom veku ste mali prvý sex?

26. júl 2023

V akom veku ste mali prvý sex ? V akom veku je podľa vás na to neskoro?

Strana
z2
dskjhfdlkdjhl
26. júl 2023

Anketu? Hmm, to bude isto na vedecke ucely😉

domak2
26. júl 2023

Podla mňa to fakt minimum je 16, maximum neexistuje

bessie12
26. júl 2023

@sheila121 však anonymne na koni je to lepsie predsa, nie? Ale aj tak nevyšlo 😁😁
@viestta nikdy nevies 😂 narazala som len na to mazanie komentárov. Robil to takmer so železnou pravidelnosťou podobne ako autorka v tejto téme 😀

viestta
26. júl 2023

@bessie12 mozno dava sukromne hodiny ako "diskutovat" na MK 😀

bessie12
26. júl 2023

@viestta snáď len to nie 😂😂

sheila121
Odpoveď bola odstránená
bessie12
26. júl 2023

@sheila121 anooo, naseho "milovaneho" pomstitela 😂

bluka2
26. júl 2023

@sheila121 ja som tiež raz stretla takého, čo prvý krát v 30tke. Len jemu to ani o par rokov nefungovalo, bohuzial. Celkovo súhlasím, že radšej neskôr ako nikdy, ale myslím, že mladší pripadne zlyhania a pod. rýchlejšie spracuje a premení na uspechy 😀 za mladi sa všetko ľahšie učí, nie len matematika

stellarstar
26. júl 2023

A ty? Prečo si anonym?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
anketkarka
26. júl 2023

Ja by som skôr povedala, že čas nie je dôlezitý, ale skôr partner. Ak máš partnera s ktorým si vieš predstaviť mať dieťa ak by sa teda ,,zadarilo", tak je to ten správny. Ak si nevieš predstaviť, že by to s ním mohlo byť v pohode, ak by sa niečo pritrafilo, tak radšej do toho nechoď.

autor
26. júl 2023

@anketkarka Ďakujem veľmi pekne za radu 🙏

karolinakr
27. júl 2023

@viestta 🤣 mysliš, že niekto za to zaplatí?

karolinakr
27. júl 2023

@viestta založil si živnosť a dava lekcie 30e/hod Ako diskutovat na MK, Ako dostat diskutujuce do uzkych, za priplatok 50e/hod dá aj názornu ukážku

viestta
27. júl 2023

@karolinakr no co ti ja viem... Iste je, ze biznis plan s pereckami z Ciny mu na MK nevysiel, tak urcite bude zhanat dalsi prijem aby zene mohol kupit vysavac. Teda kupi jej ho ked si ho ona zasluzi.

mikadooo
27. júl 2023

Ja tuším 22. Teraz mám vyše 40, sex mám rada, takže ani teraz by to asi pre mňa nebolo neskoro 😄. Akurát vhodného chlapa treba nájsť, nie nejakého sebca, ktorý sa vyprázdni a viac ho nezaujíma. To je podľa mňa o dosť dôležitejšie ako vek.

Strana
z2