icon

Vadí mi manželova kamarátka

4. jan 2023

Rada by som si našla kamaráta na trávenie chvíľ najlepšie ocina čo má dieťa ,nech vie aké to je keď mi to robí on tak môžem aj ja

Strana
z2
viestta
4. jan 2023

Klin sa klinom vybija?
No veľa stastia🤔

autor
4. jan 2023

@viestta prosím ťa a ako čo mám už robiť aby sa mi venoval hm

autor
4. jan 2023

Poraď prosím ťa .nič nepomáha nič . On ide von a basta

larazivago
4. jan 2023

A ty ešte chceš, aby bol doma?

beata_k
4. jan 2023

A nechces sa rozist? To bolo lepsia volba.

autor
4. jan 2023

@larazivago máme deti jedno ma ešte plienky. Aj chcem proste aby bol s nami

autor
4. jan 2023

Baby ona ho vyvoláva

tosomja
4. jan 2023

Ja by som mu dala kamarátku. Nech ide k nej. Či by aj potom chcela takého kamaráta. 🙄

tosomja
4. jan 2023

Veď jej zavolaj. Či ho máš poslať aj s deťmi nech sa postará. 😃

viestta
4. jan 2023

A ty sa naivne nazdávaš, že keď zistí, že máš kamaráta, zrazu prepne a bude s tebou častejšie?

ckocka
4. jan 2023

Ale tu sú na fóre z 99% baby, to musíš napísať inam.

gertrudaosem
4. jan 2023

Prečo má mať dieťa? Chces robiť to, čo tvoj muž robí tebe a ešte aj inej ktorá by bola toho chlapa žena?? Aaaale prosím ťa... Tebe sa to nepáči ale urobíš to pre istotu dvom ľuďom? To sa takto pekne vracia? Hmm...

autor
4. jan 2023

@viestta tak bábo raď keď poznáš lepšie

autor
4. jan 2023

@gertrudaosem to má nenapadlo ..nie nechcem

biaa
4. jan 2023

Chlap ktorému je teraz prednejšia kamaratka ako jeho rodina to nezmeni len pretože si nájdeš kamaráta bohuzial

gertrudaosem
4. jan 2023

Ty nevnímas že on si bude robiť čo chce aj keď sa na hlavu postavis? Ty nevidíš že zjavne s tebou nechce tráviť chvíle?

viestta
4. jan 2023

Keď ide von, pribal mu deti, alebo aspoň jedno. S krdlom deti na krku si budú užívať.

diewcatqoo
4. jan 2023

S tymto zmyslanim si radsej zaloz onlyfans 🙄

autor
4. jan 2023

@gertrudaosem vidím 😔prajem si aby som stretla muž ktorý si ma bude vážiť a budem na 1mieste. Ak osud dá

autor
4. jan 2023

@diewcatqoo to je čo ?

biaa
4. jan 2023

@diewcatqoo to bola trosku zbytočná poznámka. Jasne že reakcia je úplne mimo ale nieje jedina ktorú napadne v takejto situácii takéto “riesenie” led si už nevie inak rady

viestta
4. jan 2023

Druhá možnosť je pobaliť mu kufre, nech si ide za kamarátkou, keď je mu tamepsie ako pri vlastných deťoch a žene. No na čo ti je taky chlap?

autor
4. jan 2023

@viestta
Neviem možno ešte nachvíľu..

viestta
4. jan 2023

No a prečo si si spravila deti s chlapom, ktorý si ta neváži? Ci to si až po dvoch deťoch zistila?

biaa
4. jan 2023

Žiaľ ak máte spolu deti je to ťažšie. To že ti tu niekto napise že si v prvom rade s takým nemáš zakladať rodinu…. No nemala si ale ktorá z nás neurobila v živote chybu 🙂 deticky za to nemôžu.

Pokial je chlap takyto bezohľadný vysvetli mu že ti to prekáža že si to nezelas ako reaguje? Už si ho tým niekedy konfrontovala?

Ak je mu to jedno daj mu vybrat s takýmto muzom vzťah nemá cenu.

autor
4. jan 2023

Ok serem na to

biaa
4. jan 2023

@viestta joooj🤦🏼‍♀️ To že jej budeme teraz vycitat že má s ním deti jej velmi nepomoze jasne že je to celé zle. Ale to myslím autorka dama vie bez toho že jej tu teraz budeme cistit zaludok.

autor
4. jan 2023

@viestta nuž niekto príde časom na to alebo sa ukáže časom

autor
4. jan 2023

@biaa ale veď nech napíše čo si myslí ,každý má právo sú povedať no nie ?

biaa
4. jan 2023

Veď Ano. Ale riesis iný problem chceš vedieť ako manzela prinútiť aby sa Vám venoval a nie orodovat za to že s ním máš deti. To nezmeníš

Strana
z2