Vadí mi manželova kamarátka
Rada by som si našla kamaráta na trávenie chvíľ najlepšie ocina čo má dieťa ,nech vie aké to je keď mi to robí on tak môžem aj ja
@viestta prosím ťa a ako čo mám už robiť aby sa mi venoval hm
Poraď prosím ťa .nič nepomáha nič . On ide von a basta
A ty ešte chceš, aby bol doma?
A nechces sa rozist? To bolo lepsia volba.
@larazivago máme deti jedno ma ešte plienky. Aj chcem proste aby bol s nami
Baby ona ho vyvoláva
Ja by som mu dala kamarátku. Nech ide k nej. Či by aj potom chcela takého kamaráta. 🙄
Veď jej zavolaj. Či ho máš poslať aj s deťmi nech sa postará. 😃
A ty sa naivne nazdávaš, že keď zistí, že máš kamaráta, zrazu prepne a bude s tebou častejšie?
Ale tu sú na fóre z 99% baby, to musíš napísať inam.
Prečo má mať dieťa? Chces robiť to, čo tvoj muž robí tebe a ešte aj inej ktorá by bola toho chlapa žena?? Aaaale prosím ťa... Tebe sa to nepáči ale urobíš to pre istotu dvom ľuďom? To sa takto pekne vracia? Hmm...
@viestta tak bábo raď keď poznáš lepšie
@gertrudaosem to má nenapadlo ..nie nechcem
Chlap ktorému je teraz prednejšia kamaratka ako jeho rodina to nezmeni len pretože si nájdeš kamaráta bohuzial
Ty nevnímas že on si bude robiť čo chce aj keď sa na hlavu postavis? Ty nevidíš že zjavne s tebou nechce tráviť chvíle?
Keď ide von, pribal mu deti, alebo aspoň jedno. S krdlom deti na krku si budú užívať.
S tymto zmyslanim si radsej zaloz onlyfans 🙄
@gertrudaosem vidím 😔prajem si aby som stretla muž ktorý si ma bude vážiť a budem na 1mieste. Ak osud dá
@diewcatqoo to je čo ?
@diewcatqoo to bola trosku zbytočná poznámka. Jasne že reakcia je úplne mimo ale nieje jedina ktorú napadne v takejto situácii takéto “riesenie” led si už nevie inak rady
Druhá možnosť je pobaliť mu kufre, nech si ide za kamarátkou, keď je mu tamepsie ako pri vlastných deťoch a žene. No na čo ti je taky chlap?
@viestta
Neviem možno ešte nachvíľu..
No a prečo si si spravila deti s chlapom, ktorý si ta neváži? Ci to si až po dvoch deťoch zistila?
Žiaľ ak máte spolu deti je to ťažšie. To že ti tu niekto napise že si v prvom rade s takým nemáš zakladať rodinu…. No nemala si ale ktorá z nás neurobila v živote chybu 🙂 deticky za to nemôžu.
Pokial je chlap takyto bezohľadný vysvetli mu že ti to prekáža že si to nezelas ako reaguje? Už si ho tým niekedy konfrontovala?
Ak je mu to jedno daj mu vybrat s takýmto muzom vzťah nemá cenu.
Ok serem na to
@viestta nuž niekto príde časom na to alebo sa ukáže časom
@biaa ale veď nech napíše čo si myslí ,každý má právo sú povedať no nie ?
Veď Ano. Ale riesis iný problem chceš vedieť ako manzela prinútiť aby sa Vám venoval a nie orodovat za to že s ním máš deti. To nezmeníš

Klin sa klinom vybija?
No veľa stastia🤔