Vadí mi manželova kamarátka
Rada by som si našla kamaráta na trávenie chvíľ najlepšie ocina čo má dieťa ,nech vie aké to je keď mi to robí on tak môžem aj ja
Nechápem prečo jej nezavoláš. Veď asi aj muž vie, že o Tom vieš, a aj ona zjavne vie, že je ženatý a má deti. Tak jej zavolaj, či jej nie je trápne ho ťahať od rodiny a či je pripravená sa starať aj o cudzie deti a mužovi prať trenky. Asi už taká nadšená z kamaráta nebude.
Tak mi doprajte toho kamaráta a nech je slobodný aby som ja zas nebola tá čo robí zle jeho žene ..a sio nič iné nechcem . Kamoša a hotovo nič žiadny milenec len kamoš má von
S kým sa zasmejem aspoň a nebudem vadit
@biaa áno, nepomôže, ale toto sa zrazu nestalo. Za nulu ju mal od začiatku, len ona to až teraz zistila. Nájsť si kamaráta vec nevyrieši. Veľa možností už teraz nemá.
Skúsiť s nim hodiť rec, bez výčitiek a kriku mu vysvetliť ak sa cíti a skúsiť nájsť riešenie aby rodina ostala pokope a každý v nej si našiel priestor byt spolu, byt sam.
Poslat ho do múky
Cakat na zazrak a držať pusu
Cakat na zázrak a po rokoch ho aj tak poslať do muky
Tak mu nabuduce povedz, ze idete aj vy s nim. Ze by si sa rada stretla s jeho kamoskou, lebo si mate co povedat.
Len aby si nakoniec ty nebola dôvodom na rozvod. Venuj sa deťom. Choď s nimi von, dá sa užívať aj s deťmi. Ale keď chces muža silou mocou...tak nechaj deti mužovi, nech s nimi ide ku kamoške a ty choď na lov. 😃
@viestta Myslim, ze chlapec este nedozrel na rodicovstvo a zodpovednost. Uteka od rodinneho stereotypu a starosti za kamoskou, ktora nanho nema ziadne naroky, je mu s nou prijemne, lebo mu masiruje ego. Kym doma ho cakaju povinnosti a dusna atmosfera (ktoru vytvoril sam svojim spravanim, ale to si neuvedomuje, resp. je mu to momentalne jedno). Autorka ma len 2 moznosti: a) necha to plynut, on od nej casom odide ku kamoske neuvedomujuc si, ze nic nevyhral b) radikalne zakroci a nastavi im obom hranice.
@kp7333 a však nechám to tak ..ja niesom až tak blba ..vravela som že ho bude volať? Ešte predtým som mu povedala ..a on že nie a je to tu ..ešte nech ho zavolá k sebe domov veď starý jej chodí von a už je to hotovo
@tosomja a čo robím ? 🤗Venujem chodím von veď klasika čo ti poviem . Snažím sa teším sa ale príde mňa chvíľa keď som aj nedocenená a ani pomoc ani pochvala a toto do toho
ona je zadana? tak potom s jej starym hod rec.
@kp7333 ja neviem čo to je zač
A prečo teda nejdeš za ňou aj ty? Tak potom neplač že ti muž uteká, keď ho necháš a namiesto toho hľadáš aj ty
to je jedno. vycihaj si ho a pohovor s nim. som zvedava, ci aj potom budu holubkovia nad vecou.
Tak nebudúce keď sa začne obliekat zober deti a choďte von všetci traja, však hin se ukáže, kde končí zábava.
Chodte všetci spolu
Stačí keď si bude myslieť ze ideš za kamaratom 😄
Nechaj mu deti, uprav sa a povedz ze ideš za kamaratom a pritom chod si niekde sadnúť na kávu. A nech sa stará.
Koľko máte rokov? Ako dlho ste spolu? Kamarátku poznal skôr ako teba? Povedala si mu, že s ním chceš tráviť viac času, že chceš aby sa venoval aj deťom? Ako si mu to povedala? Ako reagoval? Spýtala si sa, či ťa s ňou nezoznámi? Alebo čo spolu riešia?
Nerob druhému to, čo nechceš aby robili tebe - opýtaj sa ho, či by sa mu páčilo, keby aj ty viac času tráviš s kamarátom ako s ním. Alebo, ako niektoré radili, keď pôjde za ňou, pribal mu aj deti. Alebo mu ich nechaj doma, vyfinti sa a choď sa na 2-3 hodinky túlať po meste. Tiež máš možnosť kontaktovať jej "starého", či o tom vie a čo si o tom myslí.
@kp7333 pomoc 😂
sa smejes, ale to bude najrychlejsie riesenie. daj stretko s jej starym, povedz mu, co je vo veci a nechaj ho, nech si to poriesi s tvojim ako chlap s chlapom.
Aj keby si 10 kamarátov nasla, tak s nim to nehne..len budeš robiť rovnakú volovinu, ako on Ja skôr nechápem, prečo zadaný chlap vôbec ma potrebu mat "kamarátky". Na kieho vola mu to je?
Co s nou rozoberá akože? Co jedol, alebo ako boli spolu pred 10 rokmi na zurke? Alebo sa sťažuje, ako má furiu doma a ona mu hladká dušičku? 🙈
Neverím na také kamarátstva a už vôbec, ak je to na úkor rodiny. Takže bud si pánko pôjde natrvalo za tou lejdy, (len ci by dlho už to bola aj potom kamarátka) alebo by pánko dostal jednu, dve poza uši a možno by sa spamätal.
A to co spolu robia? Myslis ze len tak idu von? No ja by som bola hned v tom ze spolu spia 😬 to si este dobra ze si to nemyslis
Je to kamarátka alebo milenka? Myslím, že ak by bola len kamoška, nemal by problém vás zoznámiť, zavolať ju k vám na kávu a podobne. Ja by som to urobila ako baby radia, nabal mu dieťa na rande a ty tiež choď sama von. Snažila by som sa nebyť doma keď príde z práce či bude javiť záujem kde si, s kým si ty. Kľudne s deťmi niekam do herne
Chod s nim za tou kamaratkou, ste rodina tak pekne spolu. A stale, zakazdym "Ides vonku? Ideme aj my." A hybaj za nim.
A ked nie taky curbes by som urobila ze by sa este zo spanku strhaval. Bud sa spamata alebo ideme od seba a deti na striedavku.
tu ich vela asi nenájdeš. A velmy pochzbujem,že ked to urobíš,tak sa niečo zmení.
a to si taka hrdinka, ze si nevies doma chlapa dat do poriadku? by som mu dala kamaratku😃😃😃 kks zeny vam niet pomoci ked je toto vobec pravda, lebo mi to pride ako decko na pieskovisku😁🤭
ako si ťa má vážiť nejaký chlap, keď si zjavne nevážiš sama seba? toto asi nikdy nepochopím, doprosovať sa nejakému chlapovi.

@biaa už som to vravela pomohlo iná chvíľu