Vadí mu môj zadok a brucho

jennyfer654
20. jún 2023

Ahojte. Mám taký problém, vždy som mala nižšie sebavedomie nech dom vyzerala akokoľvek. Moj už teraz manžel s ktorým spolu žijeme 8 rokov a máme 1 syna 8 mesiacov a syna môjho s predošlého vzťahu 10rokov. Takže vlastne som otehotnela a pribrala neskutocnich 28kg malý mal skoro 5 kil keď sa narodil dovtedy som nevyzerala ako modelka ale bola som taká podľa jeho slov normálna. A teraz mu vadí moje brucho môj zadok asi moja cela existencia mám pocit. No najhoršie je na tom že robí týždňovky takže som stále sama s deťmi s domom a zo psom vidíme sa cez víkend a to je celé. Snažím sa to zhodiť dole už mi ostalo len 9kg navyše ale nepridáva mi to sebavedmi ked ma stále zhadzuje. Samozrejme keď príde domov ma upratane navarene oprate aj intímny život je ok len keď príde táto téma tak to vždy dopadne že sa potajomky idem vyplakat zo psom von a vždy si vravím čo robím zle. Povedala som ze ani on nevyzerá tak ako pred 8 rokmi keď som ho spoznala vraj on sa nezmenil. Ja neviem dievcata mám pocit že Nikdy Nebudem vyhovovat jeho ideálom

anita6666
20. jún 2023

Robíš zle to,že celý život podriadujes svoj život nejakému chlapovi a deťom. Najskôr si ty a tvoj život,až potom zbytok. A keď už nevieš dať na piedestál seba,ok,tak deti a čau. Ries seba! Nie ďalšie dospelé decko.

martinmmartin
20. jún 2023

Tiez chod k doktorovi . Ak si schudla rychlo mohla ti ostat zbytocna koza ktoru neschudnes ani keby co bolo ta sa musi ostranovat chirurgicky a tiez je to par kg.

januska12323
20. jún 2023

Asi mu až tak nevadíš keď ťa v posteli znesie vyzlečenu. Len chce rýpať a ty namiesto hádky reveš do vankúša.

olimuc
20. jún 2023

Robis full service a este ta aj dava dole, naco … vykasli sa na to, urob, co potrebujes a uznas za vhodne. Predtym si mala dieta kt bolo iba tvoje a obcas mozno navstivilo otca, Teraz ma dieta zodpovednost a financne naklady .. takze jemu asi toho vadi viac a prerastlo mu to cez hlav, ale miesto aby otvoril usta a povedal, co ma na srdci, teba da dole, urobi dobre sebe. Nie on sa nezmenil, blbec blbcom ostane… takze ma pravdu, to mu mozes potvrdit. Ty si uzivaj deti a ked chces zhodit tak v tvojom rytme pre seba.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martul
20. jún 2023

@jennyfer654 tak ja nebudem písať dlhé príspevky, načo. Skrátim to: debil!

barborachors
20. jún 2023

@jennyfer654 začneš vyhovovať jeho ideálom, ked ho budes mat totalne na saláme. Znie to ako na hlavu, ale chlapi su taki, ze ak im das vsetko, tak ti srrrru na hlavu s prepáčením. Prestaň mu robit full servis a chod si do fitka, cvic, aby ti bolo dobre, a nie aby si sa jemu páčila. A pochybujem ze bol iny, musis vediet s kym zijes, takému bulovi by som decko nerodila, ako prepac. Na rukách by ta mal nosiť aj s tvojim 9 kg navyse a rad, a nie ze ta zosmiešňuje. Robi to preto, lebo on sam je zakomplexovaný, tak rype do teba. Uz mu nehovor o postave, je to voda na jeho mlyn, manipuluje tebou lebo vie ze mas nízke sebavedomie. Ma ta v hrsti a ty este vyplakávas, ze ako sa mu zavďačiť? Sa divím ze ti este nelezie na nervy… u mna by nemal šancu.

dusankomoj
20. jún 2023

Mne 1x muž povedal,že by sme mali OBAJA trošku schudnúť a ja som mu vysvetlila,že pokiaľ mi neurobil dieťa,tak som to nepotrebovala. Takže na vine je ON!🤣 a ešte sme sa strašne smiali v posteli,že pokiaľ niesme,ako páriace sa tulene,tak je to OK. Tvoj muž,autorka je debil!

lolita555
20. jún 2023

Ja keby aj schudnem tak už by som takého chlapa nechcela len toľko k tomu

ckocka
20. jún 2023

Zle robíš to že sa snažíš vyhovieť niekoho ideálom.

jesenzima
20. jún 2023

Ďalší "pán dokonalý", ktorý namiesto vďaky, že má opraté trenky a teplú večeru, bude mindžovať na ženu. Obyčajný chudák, chrapuň. Povedz mu, nech sa strčí do zadku, a tebe držím palce, aby si nabrala sebavedomie, ak budeš hrdá sama na seba, nebude si k tebe dovoľovať....

konikmodry111
20. jún 2023

A on vyzerá ako ? Ideálna výška, váha? Kockate brucho ? 🙈

kitycat
20. jún 2023

@jennyfer654 takze, pokial sa mu postavi aj napriek vsetkym tym kecom tak ho
a) stale vzrusujes
b) je mu jedno kde omoci
Ani jedno nie je vyhra, ze..

Mozno by si sa mala vykaslat na ten full servis okolo neho, hlavne na tie radovanky, ci po sexe ides tiez vyvencit a poplakat si?

Toto treba povedat jemu! A ak vam obom tie kila vadia, tak nech ti da 50€ navyse, za ktore zaplatis daky babysitting a pojdes si od deti na 4 h prec, 2 hodinky behu, hodina v teplej vani a hodinka na relax potom mozno tie kila pojdu ...

No ale problem tu je tvoje ritilezectvo tomuto super manzelovi

toskanka
20. jún 2023

Prepáč, ale máš muža burana. Lebo len buran dokáže byť takto netaktny k svojej žene. Tu pomôže len prepnúť na salámizmus a ochutiť mu to stylom: aky požičaj, taký vráť. Možno mu to potom konečne dôjde. Predpokladám, že máš po 30 a je najvyšší čas zmeniť myslenie, omg... snažiť sa vyhovieť ideálom muža 🙄.

vanilkovazmrzka
20. jún 2023

Neplac potajomky, ale rovno mu povedz, ze ti vadi, ze ta ponizuje a ze ta to zranuje.

lasona
21. jún 2023

On vyzerá ako Brad Pitt?

gomak
21. jún 2023

Kebyže s ním len chodíš tak by som ti povedala: kašli naňho a choď kade ľahšie...

katkami123
21. jún 2023

Tvoj manžel je len obyčajný sedlák bez spravania, ktorému trčí slama z topánok. IQ tykve.

sergejj
22. jún 2023

@anita6666 to je teda egoizmus. Daj na piedestal seba. Ja ja ja jenom ja. 🤢

wildria
22. jún 2023

@jennyfer654 ono je podla mna normálne druhemu partnerovy povedat ze sa mu mozno nieco prestalo pacit..ale slusne! Ale ak ta takto zhadzuje tak si dupni a vynadaj mu. Chapem ze chodit plakat inde, mna by to tiez takto ranilo. Ale pekne mu daj najavo ze sa to to nepáči. Je to tvoj partner a takto sa sprava... Chllapy by mali dom najradsej zenu ako svoju matku, upratovacku, otroka, poskoka, sluzku, milenku a este aj modelku v jednom. Mna by to teda pekne nasralo a povedala by som si svoje..este duplom ked ty chuda sa tak snazis ze chudnes robis so sebou nieco a on stale toto..ved ti uplne sebavedomie podkope .... A predpokladam ze tvoj muz tiez neni vymakany prenadherny dokonaly model, samy sval a slacha 🤔 mu povec nech ide s tebou cvicit lebo ani tebe sa nepaci na nom... Dopln si co uz chces 😃 chlapy su ozaj idioti niekedy .