Vadilo by vám, ak muž hodnotí vzhľad dám v reality šou?
Je ok ak zadany muz sleduje show ruza pre nevestu a s kamaratmi hodnoti damy co su tam? Hlavne urcite vyzor. Prekazalo by vam to?
Tu asi nejde oto, že chlap sa pozrie, nech pozerá … vadilo by mi však jeho sedlacke správanie ktoré opisuješ … takéto výroky zo 4.cenovej sú pre mňa znakom jeho jednoduchosti, nie mojej žiarlivosti …
A čo je dovod ze ich musi nasledne vyhladavat na IG?
Moj nastastie take kraviny nepozera.
A to ešte nevieš čo chlapi bežne hovoria na ženy, nielen v reality show, že tu by som pretiahol a podobné rečičky, ja to považujem u mužov za normálne , tak isto, že idú po meste a pozerajú na riť druhej proste sú to chlapi, takže komentovanie v telke je najmenej 🤣🙈, ja sa tiež pozriem aj na iných chlapov, nato máme predsa oči či nie?
Slečny v Ruži pre nevestu dokonca hodnotíme spolu. Aj sa ho pýtam, ktorá sa mu páči viac, ktorá menej, aj vzhľadom na ich povahu, vždy z toho máme zaujímavú debatu o ľuďoch. Ale ja som si úplne istá v tom, že za žiadnu z týchto by ma nevymenil, a ani to nie sú komentáre typu "keby som ťa nemal tak túto by som hneď ohol" a podobne, čiže podľa mňa veľmi záleží aj na forme, v akej to podáva.
@anonym_autor Takú kraviny by som ani nesledoval. Veď kde by som si potom vedel nájsť čas na MK?
@anonym_autor záleží ako to máte vo vzťahu nastavené, aké máte hodnoty. Muž ktorý má rešpekt k svojej žene, by nemal komentovať a vyhladávať iné ženy. Ale dnes je šialená doba ako vidíš, ženy ti radšej napíšu, že ty máš problém so sebavedomím 😁 no možno je to naopak.. keď im nevadí, že ich muž k nim nemá rešpekt.. uhol pohľadu 🤷🏻♀️🙂
Otázka témy bola jasná....a tu sa začne hned splietat respekt voci žene a podobne. Ved to je zas niečo ine, samozrejme muz, ktorý nevhodne komentuje iné ženy v prítomnosti vlastnej...je netaktny buran.
Ale dámy, veriť tomu ze chlapi nereflektuju aj na iné ženy, ale no....zobudme sa z tej rozprávky, robia to a robit budú. Aj moj manžel, aj ten vas, aj sused, aj kolega... aj ten trtko co býva na treťom 😉
A to budme radi, ze tie reči nepočujeme. By nas prešli aj posledné ilúzie 😀

@anonym_38716a hodnoti pred vami ktora sa mu paci, ktoru by dal dole a podobne? Pozera si ich potom nasledne aj na instagrame?
@anonym_autor ano toto by mi vadilo. Ale nie pre to ,že sa pozera ale pre tie blbe a neuctive vyroky pred Tebou. Takže kľudne nech si pozrie, okomentuje ale sledovanie na insta a reči aku by dal ktoru dole ....ale to už viac hovori o jeho inteligencii ako o tvojom sebavedomi. Ale z tvojho prveho prispevku nebolo jasne preco Ti to tak vadi ,až ked si napisala viac. Za mňa je to pochopiteľne. Ja by som mu to minimalne vratila ked uvidim nejakeho chrumkaveho v tv. Ale vačšia pravdepodobnost je,že by som s ním ani nebola.