icon

Vadilo by vám, ak muž hodnotí vzhľad dám v reality šou?

Dnes o 10:30

Je ok ak zadany muz sleduje show ruza pre nevestu a s kamaratmi hodnoti damy co su tam? Hlavne urcite vyzor. Prekazalo by vam to?

Strana
z2
anonym_2c0d5a
Dnes o 11:12

@autor ano, mne by to vadilo. NEviem si ani predstavit taketo ponizenie. Vsetky tieto reality shows su pre mna uplne primitivne, a hodnotenie zien podla vyzoru je este o level nizsie...je mi to luto ze si tymto musis prechadzat

unicornlady
Dnes o 11:16

Čiže on to nielen pozerá.
On to komentuje pred tebou (a nielen výzor, ale aj ktorú by "dal"), a potom si ich vyhľadáva na internete.

Takže áno, vadilo. Nie je to už niečo ako citová nevera? Lebo sa do toho angažuje.

ivik4
Dnes o 11:19

Velka zufalka by som musela byt aby mi to vadilo 😀. Vsak ak len pozera show a komentuje tak v pohode

anonym_38716a
Dnes o 11:22
@anonym_autor

@anonym_38716a hodnoti pred vami ktora sa mu paci, ktoru by dal dole a podobne? Pozera si ich potom nasledne aj na instagrame?

@anonym_autor nie, hodnotíme, ako vyzerajú, prečo majú plastiku, prečo sa zhadzujú takýmito programami Nemá inst, nemá kde sledovať. A áno, povie, ktorá sa mu páči , ja tiež zhodnotím chlapa aj pred ním. Na tom nie je nič zlé. Je to normálny chlap. horšie by bolo, keby sa mu začali páčiť muži. 🙂 Ale nevyhľadáva ich na internete. Pozreli sme len kúsok tej šou, za nás je to slepačinec.

minenkaa
Dnes o 11:23

@anonym_autor Ty máš šťastie,že nemáš môjho muza ,tomu sa aj chlapi páčia

anonym_db27e2
Dnes o 11:30

My sme manzelia a chudak to musi so mnou pozerat, vcera pri tom zaspal, hodnotili sme spolu, velmi tam na vyber nemas, nie nevadilo by mi to

anonym_db27e2
Dnes o 11:33
@anonym_autor

@crazy_cat_lady tak ked budem mat sebavedomie do nebies, mi nebude prekazat keď bude muz pozerat taketo programy a potom si tie slecny este hladat na instagramikoch? Ja sa budem venovat detom a on si bude pozerat 20 rocne slecny a bude to vec mojho sebavedomia ?

@anonym_autor cim skor zistis sko funguje muzsky mozog tym skor sa vysporiadas so zivotnym sklamanim

malalienka85
Dnes o 11:40

nevadilo 🙂

anonym_52e869
Dnes o 11:46

Toto nepozeráme ale hodnotíme bežne zeny aj muzov, v pohode pred ním a on predo mnou.Ale vieš mame zdravé sebavedomie.Musela by som byt veľmi zufala ak by mi vadilo, že muz pozrie na inú zenu a zhodnotí.Zdravy muz pozrie a ak nemá hysterku doma dovolí si ju aj zhodnotiť tak ako aj auto, motorku, dom, oblecko.

brrunetkaa
Dnes o 11:54

My s priateľom tiež pozeráme a hodnotíme spolu. Keď je pekná, šikovná, mudra (ak náhodou sa taká nájde), tak si ju vyhľadame niekedy aj ba IG. Normálne sa pobavíme a aj sa ho spýtam, že ktorú by si vybral on, ktorú by som si vybrala ja keby som chlap alebo či sa mi páči ženích 😆 žiadna drama

anonym_3b7a52
Dnes o 11:57

@anonym_autor vadilo, ale môj chlap takú primitívnu zábavu nemá.

anonym_d78801
Dnes o 12:14

@anonym_autor mne by celkovo vadilo, keby take pozeral, mojmu sa z takychto relacii dviha zaludok a nepozeram to ani ja.

sense
Dnes o 12:18

Mne by prišlo akurát tak divne , že to v mojom okolí niekto sleduje... Aj keď ako čítam niektoré tvoje ďalšie príspevky,problém nie je ani to že sleduje takúto reláciu ale to že ich obkukava aj na sociálnych sieťach

krasneleto
Dnes o 12:19

@anonym_autor nevadilo...

anonym_e9f404
Dnes o 12:21
@anonym_5d7a49

nevadilo by mi, že hodnotí ženy, robíme to všetci aj keď nie nahlas. Ale vadilo by mi ak chlap pozerá Ružu pre nevestu alebo podobné hlúpe programy.

@anonym_5d7a49 presne, divné by mi to bolo, moj by to nepozeral, ani keď by som mu čokoľvek slúbila, radšej rozbije televízor🤣
Nepozerám tiež, ake urobila som si prehľad kto tam je a to mi stačí

anonym_3378d4
Dnes o 12:38

my sa na tom zabávame spolu so synom - dosp.
ale väčšinou pozeráme len tú úvodnú časť, aby sme vedeli kto je kto - aspoň približne.
Ostatné časti bežne vynechávame. stačí pozerať aj každú 3-4 časť.
k tvojej otázke - nie , nevadilo.

anonym_dad66e
Dnes o 13:12

Áno vadilo a nemá to nič so sebavedomím. Proste sa mi hnusí taky typ chlapov

anonym_5cb913
Dnes o 13:21
@anonym_autor

@anonym_fcc7e8 to netvrdim. Len ja s kamaratkami nesledujem programy, kde hodnotime muzske tela, ani take nič nevyhladavam. Tak len preto

@anonym_autor ja teda neviem,ale vo filmoch muži nie sú oblečení do vriec od zemiakov,ani nemajú zahalené tváre...

anonym_5cb913
Dnes o 13:22
@anonym_autor

@crazy_cat_lady tak ked budem mat sebavedomie do nebies, mi nebude prekazat keď bude muz pozerat taketo programy a potom si tie slecny este hladat na instagramikoch? Ja sa budem venovat detom a on si bude pozerat 20 rocne slecny a bude to vec mojho sebavedomia ?

@anonym_autor ahaaaa,tak o toto tu ide 😂😂😂

anonym_fcd9e9
Dnes o 13:36

Je rozdiel si pozrieť takúto reality show a okomentovať ženy v nej a je iné, ak muž nad nimi slintá a pozerá ich na sieťach. My ich komentujeme spolu, no mm sleduje na sietiach len veci týkajúce sa jeho koníčku. Kvôli tomu si ho aj zakladal. Tá druhá možnosť čo som napísala by mi vadila. To nieje len o sebavedomí ženy, ale, aj uctve voči nej. Zadaný muž síce není slepý. No už by sa mal trochu vedieť chovať, ako muž a nie ako pubertiak.

abbey1
Dnes o 13:53

@anonym_autor Mne by skôr vadilo, že to pozerá. To nikto príčetný dobrovoľne pozerať nebude.

Strana
z2