Vadilo by vám, ak muž hodnotí vzhľad dám v reality šou?
Je ok ak zadany muz sleduje show ruza pre nevestu a s kamaratmi hodnoti damy co su tam? Hlavne urcite vyzor. Prekazalo by vam to?
Vsak toto robi s kamaratmi ked ide na pivo, na bicykel, v robote cez prestavku alebo aj ked cestuje v autobuse. Zadany chlap predsa nie je slepy ani nepodstupil lobotomiu. Vidi, zhodnoti a okomentuje. Babu, auto, dom...
@anonym_autor nie nevadilo by mi to, lebo sú tam hlupe tupelá, ktoré mi nesahajú ani po členky
Prišlo by mi to strašne vtipné, keby sa dozviem, že toto môj muž robí s kamošmi 😀 ale viem, že veľa ľudí to pozerá ako komediálny seriál a my vlastne tiež máme svoje gulity pleasures... nevidím to ako dôvod na to, aby bolo doma dusno
@anonym_autor samozrejme. Zadany chlap si ma predsa oči vypichnúť a už v živote sa nebaviť s kamarátmi o iných ženách. Najmä pri show pre jednoduchších v ktorej o nič iné nejde 🙂
@anonym_fcc7e8 to netvrdim. Len ja s kamaratkami nesledujem programy, kde hodnotime muzske tela, ani take nič nevyhladavam. Tak len preto
@anonym_autor nie nevadilo by mi to, lebo sú tam hlupe tupelá, ktoré mi nesahajú ani po členky
@anonym_43996f mozno nie, ale slintat tam nad ich vyzorom mi nie je prijemna predstava. Oni povedia, ze by take ženy nechceli ale velmi radi sa na take pozru
@anonym_fcc7e8 to netvrdim. Len ja s kamaratkami nesledujem programy, kde hodnotime muzske tela, ani take nič nevyhladavam. Tak len preto
@anonym_autor kolko mas rokov? Neverim, ze sa toto pyta dospela zena. Ak by moj muz nemal vlastny nazor na cokolvek, aj na tie sliepky v nejakej trapnej show, uz sa rozvediem. Ano chlap sa rad pozrie, ak je zdravy, a zdrava zena tomu rozumie.
@anonym_autor pozri sa, ci to vadi nam je pre teba nepodstatne. Vadi to tebe, takze ty sa musis zariadit. Vysvetlili sme ti ako to je, zvysok je uz tvoja kapusta.
@anonym_43996f mozno nie, ale slintat tam nad ich vyzorom mi nie je prijemna predstava. Oni povedia, ze by take ženy nechceli ale velmi radi sa na take pozru
@anonym_autor neprehanas? Preco by sa nemohol pozriet?
Samozrejme,tie kacice sa inak hodnotit nedaju,od sexi zien maju velmi daleko.
a co je akoze na tom? 😀 ved je to show, na ktoru sa pozera. to, ze ich len hodnoti, je podla mna uplne ok. keby si vedela, o com vsetkom sa my s kamoskami bavime. ty neriesis nikdy vyzor nejakeho chlapa? nikdy si sa za ziadnym neobzerala, na ineho ani nepozrela?
Prišlo by mi to strašne vtipné, keby sa dozviem, že toto môj muž robí s kamošmi 😀 ale viem, že veľa ľudí to pozerá ako komediálny seriál a my vlastne tiež máme svoje gulity pleasures... nevidím to ako dôvod na to, aby bolo doma dusno
@anonym_86a8c8 ja som mu na to nic nepovedala. Nemam problem si pozriet aj spolocne. Ale ani ja sama to nepozeram .
nevadilo by mi, že hodnotí ženy, robíme to všetci aj keď nie nahlas. Ale vadilo by mi ak chlap pozerá Ružu pre nevestu alebo podobné hlúpe programy.
@anonym_autor a veď nech sa pozrú 😃 pekné sú poniektoré, ale to je tak všetko, vieš z peknej misy sa nenaješ keď je prázdna
a co je akoze na tom? 😀 ved je to show, na ktoru sa pozera. to, ze ich len hodnoti, je podla mna uplne ok. keby si vedela, o com vsetkom sa my s kamoskami bavime. ty neriesis nikdy vyzor nejakeho chlapa? nikdy si sa za ziadnym neobzerala, na ineho ani nepozrela?
@janett_332 nie planovane. Nikdy sme cielene nesli pozerat nieco taketo s muzmi a ani vyhladavat vonku nieco, kde budu muzi, aby sme mohli komentovat. Nesli sme napriklad na futbal za takymto ucelom. Asi mam ine zaluby a travenie casu
nevadilo by mi, že hodnotí ženy, robíme to všetci aj keď nie nahlas. Ale vadilo by mi ak chlap pozerá Ružu pre nevestu alebo podobné hlúpe programy.
@anonym_5d7a49 ano na to narazam . Spontanne nieco okomentovat mi pride ine ako ist nieco robit či pozerat preto, aby sa mohlo okukovat a komentovat
Nevadilo, popracuj na svojom sebavedomí.
Vadilo by mi, že pozerá program takéhoto typu. Taký program pre ovečky, ktorý ti nič nedá. Alebo Farmu, mama ožeň ma a podobný hnoj. To by mi vadilo najviac. Ani nie že vadilo ale by som takého chlapa nechcela.
nie
Mala by si popracovat na svojom sebavedomi, ked ti vadi takato idiotina
@crazy_cat_lady tak ked budem mat sebavedomie do nebies, mi nebude prekazat keď bude muz pozerat taketo programy a potom si tie slecny este hladat na instagramikoch? Ja sa budem venovat detom a on si bude pozerat 20 rocne slecny a bude to vec mojho sebavedomia ?
Je rozdiel vidieť a vyhľadávať
Takže ak by vyhľadával za takým účelom, áno vadilo
@anonym_autor nie. Tiež to s manželom hodnotíme. Nepozeráme, ale dcéra áno, tak sme kúsok pozreli, zhodnotili. Je to úplne normálne.
Ale prosím ťa, mas zdravého chlapa doma. Priprav sa na to, ze bude s kamarátmi komentovať ženy až do dôchodku 😃
@crazy_cat_lady tak ked budem mat sebavedomie do nebies, mi nebude prekazat keď bude muz pozerat taketo programy a potom si tie slecny este hladat na instagramikoch? Ja sa budem venovat detom a on si bude pozerat 20 rocne slecny a bude to vec mojho sebavedomia ?
@anonym_autor ale ty si nepísala, že vyhľadáva 20 ročné slečny n a inst, ale že hodnotia ženy v programe. A to je rozdiel.
@anonym_autor nie. Tiež to s manželom hodnotíme. Nepozeráme, ale dcéra áno, tak sme kúsok pozreli, zhodnotili. Je to úplne normálne.
@anonym_38716a hodnoti pred vami ktora sa mu paci, ktoru by dal dole a podobne? Pozera si ich potom nasledne aj na instagrame?
@anonym_autor ale ty si nepísala, že vyhľadáva 20 ročné slečny n a inst, ale že hodnotia ženy v programe. A to je rozdiel.
@anonym_38716a ja uz nemam 20. Staram sa o seba a mam aj sebavedomie. Nemam ziadne obavy, ze si teraz niektoru vyhliadne a pobezi za nou. To sa moze kedykolvek v zivote stat. Ini muzi v mojom zivote mali muznejsie hobby ako tesit sa na to, ake dievcata budu v programe. Pozeraju to len kvoli tomu a potom si ich pozeraju aj na instagrame. Nie je to zabavka ako pozriet si film a vypnut ho. Su tu realne zeny z okolitych miest a obdivuju ich potom ešte aj na internete

@anonym_autor samozrejme. Zadany chlap si ma predsa oči vypichnúť a už v živote sa nebaviť s kamarátmi o iných ženách. Najmä pri show pre jednoduchších v ktorej o nič iné nejde 🙂