Vaginálny orgazmus
Dobrý deň,viem tato tak bola u x-krát ale i tak mám v hlave pár otázok. Nemám vaginalny orgazmus len ten klitorialny. Viem že to takto má nespočetne veľa žien, a som vďačná aspoň za ten keďže viem,že niektoré ženy nemajte žiaden. ALE i tak ma zaujíma či má niekto z vás tu skúsenosť že časom alebo tréningom alebo číiiiiimkoľvek napokon dosiahol aj vaginalny org. V poslednú dobu ma to dosť trápi,že prichádzam o tu rozkoš. Dá sa to nejako natrénovať (Nemám 15 nevojde sa, mám 33 a dieťa)
Tu je viac smutné že preberá sex so svojou sestrou gulicky atd.. Teda aspoň mne to príde dosť divne. Súrodencov mam dvoch ale o ich sex. živote neviem chvalabohu nič.😂
@tomyhardy jasne, tak veľmi že s tebou preberá to, že nemá vaginálny orgazmus. A potom, ti tento jej problém zdieľas s cudzími na nete. My máme tiež otvorené vzťahy ale v zivote by som si toto nedovolila. Či v rámci vašich dobrých vzťahov jej povieš: vieš čo, ten tvoj má fakt veľký a už to vedia aj na MK
@hipuska nadych- vydych. ma tu fotku sestry, ci co riesis? ja surodencov nemam, mam 2 svagrine a tiez sa otvorene bavime o sexe. a tiez viem, ze moji svagrovia su dobre vybaveni, a kedze je aj moj muz, tak to maju zjavne v rodine. a mam aj 2 skvele kamosky s ktorymi sa uplne v pohode bavime o sexe. poniektori sme liberalni a ak tu nedam meno a rodne cislo dotycneho, tak o nic nejde.
@kosicanka27 neviem, ci sa to da nacvicit. z mojej skusenosti to zavisi od sikovnosti, vydrze a vybavenia partnera. s byval.partnermi som vaginalny nemala nikdy, s manzelom ho mavam bezne.
Aj ja sa rozprávam o sexe občas s kamoškou alebo aj so svagrinou ale neviem si predstaviť baviť sa o tom so starším bratom. A ešte takto do detailov. Každopádne každý sme iný ✌️
@kosicanka27 Mne pomohla tantrická masáž. Tiež som mala podobný problém.
@matkahelka nič neriešim. Bolo to myslené ironicky. Že píše, že nierisi veci na nete, a píše tu o sestre. A o jej frajerovi. Však jeho vec.
@kosicanka27 s niektorym chlapom to ide s niektorym nie,lebo ty mas nejaku velkost on nejaku mozno ste si nesadli presne na chlp, ale da sa to natrenovat vibratorom aby ty si zistila že čo ti robi dobre, a nezvyčajne polohy.Ked si das do googlu ake polohy ked nemože žena mat orgazmus a vyhodi ti.
Tuto aj nejake akrobaticke cvičenia zažijete😃