icon

Vaginálny orgazmus

kosicanka27
16. apr 2021

Dobrý deň,viem tato tak bola u x-krát ale i tak mám v hlave pár otázok. Nemám vaginalny orgazmus len ten klitorialny. Viem že to takto má nespočetne veľa žien, a som vďačná aspoň za ten keďže viem,že niektoré ženy nemajte žiaden. ALE i tak ma zaujíma či má niekto z vás tu skúsenosť že časom alebo tréningom alebo číiiiiimkoľvek napokon dosiahol aj vaginalny org. V poslednú dobu ma to dosť trápi,že prichádzam o tu rozkoš. Dá sa to nejako natrénovať (Nemám 15 nevojde sa, mám 33 a dieťa)

Strana
z2
tomyhardy
Odpoveď bola odstránená
hipuska
18. apr 2021

@tomyhardy neverím ti ani slovo. A ak by to bola pravda, chuda tvoja sestra, že tu peberas jej sex.zivot.

leyla1675
18. apr 2021

Tu je viac smutné že preberá sex so svojou sestrou gulicky atd.. Teda aspoň mne to príde dosť divne. Súrodencov mam dvoch ale o ich sex. živote neviem chvalabohu nič.😂

tomyhardy
Odpoveď bola odstránená
hipuska
18. apr 2021

@tomyhardy jasne, tak veľmi že s tebou preberá to, že nemá vaginálny orgazmus. A potom, ti tento jej problém zdieľas s cudzími na nete. My máme tiež otvorené vzťahy ale v zivote by som si toto nedovolila. Či v rámci vašich dobrých vzťahov jej povieš: vieš čo, ten tvoj má fakt veľký a už to vedia aj na MK

matkahelka
18. apr 2021

@hipuska nadych- vydych. ma tu fotku sestry, ci co riesis? ja surodencov nemam, mam 2 svagrine a tiez sa otvorene bavime o sexe. a tiez viem, ze moji svagrovia su dobre vybaveni, a kedze je aj moj muz, tak to maju zjavne v rodine. a mam aj 2 skvele kamosky s ktorymi sa uplne v pohode bavime o sexe. poniektori sme liberalni a ak tu nedam meno a rodne cislo dotycneho, tak o nic nejde.

matkahelka
18. apr 2021

@kosicanka27 neviem, ci sa to da nacvicit. z mojej skusenosti to zavisi od sikovnosti, vydrze a vybavenia partnera. s byval.partnermi som vaginalny nemala nikdy, s manzelom ho mavam bezne.

leyla1675
18. apr 2021

Aj ja sa rozprávam o sexe občas s kamoškou alebo aj so svagrinou ale neviem si predstaviť baviť sa o tom so starším bratom. A ešte takto do detailov. Každopádne každý sme iný ✌️

sisa101
18. apr 2021

@kosicanka27 Mne pomohla tantrická masáž. Tiež som mala podobný problém.

hipuska
18. apr 2021

@matkahelka nič neriešim. Bolo to myslené ironicky. Že píše, že nierisi veci na nete, a píše tu o sestre. A o jej frajerovi. Však jeho vec.

karolinakr
19. apr 2021

@kosicanka27 s niektorym chlapom to ide s niektorym nie,lebo ty mas nejaku velkost on nejaku mozno ste si nesadli presne na chlp, ale da sa to natrenovat vibratorom aby ty si zistila že čo ti robi dobre, a nezvyčajne polohy.Ked si das do googlu ake polohy ked nemože žena mat orgazmus a vyhodi ti.

https://www.cosmopolitan.com/sex-love/positions/

https://www.cosmopolitan.com/sex-love/positions...

karolinakr
19. apr 2021

Tuto aj nejake akrobaticke cvičenia zažijete😃

https://www.womenshealthmag.com/sex-and-love/a1...

Strana
z2