Veľké prirodzenie partnera - bolesť a neuspokojenie
Mám prvého sexuálneho partnera v živote a akosi si to neužívam. Myslím si, že problémom bude aj jeho veľké prirodzenie, vždy keď prirazí, cítim poriadnu bolesť, tak sa snaží neísť nadoraz. Sexuálne spolu žijeme od augusta a je to už lepšie, ale aj tak vrchol dosiahnuť neviem (stalo sa možno raz). Komunikujeme spolu, vždy sa mi prispôsobí, použijeme aj lubrikant, ale akosi nič. Čo s tým?
najst vhodne pozicie skusit ine praktiky .. zmensit ho nezmensis.. takze jedine tak alebo vymenit za mensieho :-P
@anonym_autor pises ze je to uz lepsie, tak mozno sa to bude nadalej zlepsovat.
Vymenit za mensieho?
Kolko mas rokov?
@anonym_autor mozes mat z tohto vazne problemy. Mne tak natrhol moc trubicu a mala som aj zapal krcku maternice a neustle zapaly mocaku. Odvtedy prakticky nemozem mat sex. Utekaj kym mozes.
Oral.sex.ine polohy.mne vadi poloha odzadu.
@anonym_autor mozes mat z tohto vazne problemy. Mne tak natrhol moc trubicu a mala som aj zapal krcku maternice a neustle zapaly mocaku. Odvtedy prakticky nemozem mat sex. Utekaj kym mozes.
@anonym_ff7018 prosím a to ste ako zistili ? :0 tak ja riešim tiež nejaké podobné veci ženské s tiež rozmýšľam či to nemôže byť zo sexu s mojím mužom tiež ho má veľkého a veľa x má to boli pri ňom alebo je viac náruživý . Ale tak sa snaží aby som si to užívala aj ja len niekedy sa trochu neudrží a je drsnejší na chvíľku . A teraz tiež som mala niečo s kovovým mechurom a trubicou a plus na krčku niečo
@anonym_ff7018 prosím a to ste ako zistili ? :0 tak ja riešim tiež nejaké podobné veci ženské s tiež rozmýšľam či to nemôže byť zo sexu s mojím mužom tiež ho má veľkého a veľa x má to boli pri ňom alebo je viac náruživý . Ale tak sa snaží aby som si to užívala aj ja len niekedy sa trochu neudrží a je drsnejší na chvíľku . A teraz tiež som mala niečo s kovovým mechurom a trubicou a plus na krčku niečo
@anonym_6b9bec to natrhnutie moc trubice - nieco tam akoby puklo a strasna bolest. K urologovi som s tym nesla, lebo v tej bolesti by som nezniesla keby mi tam niekto sparal. Po case polest ustupovala, teraz ma uz len reze pri kazdom moceni (vyse 10 rokov). Zapal uz nemam ziadny, je to tou poskodenou moc. trubicou. (nemala som odvtedy sex). Zapal krcku maternice sa prejavuje ako bezny zapal posvy, zistilo sa to pri prehliadke na gynde.
Som jediná, ktorá za týmto príspevkom vidí honiča?
Som jediná, ktorá za týmto príspevkom vidí honiča?
@anonym_1b9515 áno si
Tak si vymenme. Môj má malého a je o ničom
Tak si vymenme. Môj má malého a je o ničom
@anonym_b4e92c no vidíte, musíme si pomáhať
No nehnevajte sa, ale taaaaak ste mi všetci poradili

@anonym_autor tak možno sa podarí mat orgazmus ináč, ako len prirážaním. Jazyk, prsty?