Vzťah bez orgazmu
ahojte, chcela by som poziadat o radu, respektive ci zazil niekto nieco podobne.
som s priatelom zhruba 4 mesiace, a nedari sa nam velmi v posteli. on je moj prvy priatel aj prvy ,,sexualny partner”
no vzdy ked dojde na vec tak to proste nejde dnu 😀
tak to skusame inymi sposobmi ale ja sa pri nom neviem urobit.
on s tym nema problem. no mne sa velmi nedari dosiahnut vrchol 😀
Pokiaľ máte vážny vzťah, čo predpokladám že máte tak mu to určite povedz a skúste sa o tom bližšie porozprávať. Možno robí niečo čo ti nevyhovuje. Môj partner bol zo začiatku príliš “ostrý” a tiež som mala problem sa spraviť ale na rovinu som mu povedala že takto sa mi to nepaci a odvtedy to funguje 🙂 musíte si proste nájsť co vám vyhovuje obom a hlavne o tom vedieť, čo ma ten druhý rád.
@drugarica ďakujem, skúsim to s nim najblizsie prebrat, no ak to nepomoze tak neviem.
Tak mu porad a povedz ako ti je to prijemne pripadne počas sexu si pomôž aj sama a máš vybavené..
len ze sex nam velmi nejde kedze mu nechce stat ked uz to smeruje k sexu, alebo do mna nejak nechce ist :D neviem nepride mi to ako keby som bola nejaka extra ,,mala”
Tak asi ma slabsiu erekciu a preto sa nevie dostat dnu? Skuste este pokracovat v inych pre neho stimulujucich aktivitach a az potom sa pokusat ked bude pevnejsia erekcia. A neberte to prilis vazne 🙂
Nech používa lubrikačny gél keď ho ide dať dnu. Musíte byť obaja uvoľnený a nie v strese. Nech to robí pomaly a a skúša to robiť ako by ti to bolo príjemnejšie, nech spraví najskôr teba keď je vo vnútri a potom nech sa on alebo sa po 2x môžete obaja naraz... Dôležité je sa pozerať do očí užívať si to a uvoľniť. Dávajte si predohru 15min. a rovno konajte, uvidíš že to časom bude lepšie a lepšie a budeš mať tak silný orgazmus že to budeš chcieť iba sexom nie svojou rukou. Podľa mňa sa vždy oplatí počkať na sex ktorý bude pre vás úžasný a hovorí sa.... Kto miluje ten si aj počká 😅
To jr normalne, mne to trvalo dost dlho,urcitr vyse roka. Dalsia vec je aj to, ze vaginalny orgazmus nezaziva kazdy a stale. Ja naozaj malokedy.
Ja sa tiež pri klasickom sexe neurobím, je jedno v akej polohe. Je to celé príjemné, ale to je celé, nič viac pri tom ja necítim. Určite používajte lubrikant, uvoľnite sa obaja, nech si to viete aj obaja užiť. A ten problém s erekciou, to ti poradiť neviem, vždy má s tým problém pri sexe či len niekedy? Keď len niekedy, tak v pohode, keď pravidelne, možno má nejaký zdravotný problém.
Možno ste spolu ešte krátko ... a je to ešte aj prvý partner... možno to príde keď sa zohrate trosku ;) ... ja s manželom keď sme spolu začínali tiež to chvíľku trvalo kým to prišlo ... a keď už to prišlo tak to stalo za to a odvtedy je to vždy ;) keď sa spoznáte dobre a prídete na to čo komu funguje a čo obom vyhovuje tak to príde ... P.s. Orgazmy prišli par rokov pred svadbou takze v tomto to nebude :P
A chlapcovi to prečo nefunguje ? Má k tomu nejaké vysvetlenie ?
Boji sa ? Alebo sa bojí tehotenstva alebo kde je problém ?
Použite lubrikant.
Ale čo tak spomínam na mladé časy, tak mal by byť ako zajačik a nie ako senior...🤷
@ivca88 Neder si zbytocne klavesnicu, iba sa niekto zabava. 🙂
Vzdy je v podobnom prispevku otazka Stalo sa to aj vam, ako to mate u vas, zazil niekto nieco podobne,... a skoro vzdy ide o nieco so sexom 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/muz-ho-mal-makky/
@ivca88 tvrdi ze stres :D neviem co za tym presne moze byt ale zevraj sa mu to nestavalo
Raz je to prvy priatel a ste spolu 4 mesiace, potom je to manzel a ste spolu 10 rokov. Toto nie je sranda, treba na to brat lieky. 🙂
Proste nejde dnu... - skúšali ste lubrikačný gél? Prípadne nie je problém pevnejšia panenská blana?

A sama orgazmus dosiahneš?