icon

Veľmi milý, šikovný, ale nie je pekný

27. aug 2022

Ahojte baby, už pol roka pracujem ako kuchárka v jednej reštaurácii. Prácu mám celkom rada a baví ma, iba niekedy je toho veľa a ťahám aj 12 hodín v kuse. Spoznala som tu jedného chlapa, ktorý je odomna starší o 4 roky. Veľmi mi spríjemňuje prácu. Je milý, šikovný, pomáha mi, rozpráva sa so mnou a dokonca som s ním už bola vonku aj dvakrát mimo roboty cez víkendy. Zobral ma na obed, na nakúpi, veľmi dobre sme sa cítili. Aj si spolu píšeme a začína to už byť pomaly niečo viac, ako len kamarátstvo, ale mám trochu pochybnosti. Nie som povrchný človek, ale neviem, čo by na neho povedala moja rodina a známy keby ho videli. Je silnejšej povahy, nie je vyslovene tučný, ale má nejaké kilá na viac a nie je najkrajší. Iba sa vás chcem spýtať, išli by ste do toho s niekým takým?

Strana
z4
lesana25
28. aug 2022

@anita6666 vraví madam čo súloží výlučne s bohatými chlapmi za peniaze, alebo aspoň za novú kabelku 👍

eva8
29. aug 2022

Nerieš, čo naň povedia ostatní. Je ti s ním dobre? Tak niet čo riešiť.

domca1408
6. sep 2022

ono ani nejde o to ako vyzerá alebo čo povedia známi (to je dosť povrchné)....ide o to či priťahuje teba (lebo priťahovať ťa môže čokolvek...mna by skôr bucoš ako rukatý nohatý a 200 cm), takže páči sa tebe? predstava sex s ním? ak nie tak ho neťahaj za nos. ono je fajn, že ked je niekto na nás milý, a pomáha nám ale predstav si situáciu, že to takto nechaš ísť a zájde to tak daleko že na teba vyrukuje, že sa zaľúbil a vzťah a bla bla a ty povieš nie....to sa vám bude dosť ťažko spolu pracovať!!

Strana
z4