icon

Venušine guličky - skúsenosti

katchov
4. mar 2021

Ahoooj, ktorá používa venušine guličky? 🙂.. ako dlho ich používate? aj na prechádzku alebo tak?? ... Ja som ich raz mala s mužom na prechádzke a ako som si ich chcela dať preč tak som ťahala za šnúrku a nešlo vytiahnuť, potom som ich musela tlačiť a ťahať :D stalo sa to niekomu? teraz sa ich bojím dať :D a môžem ich používať hocikedy? po menštruaci, tesne pred menštruaciou ? je to jedno ? chcem znova si ich dať a bojim sa zaseknutia

Strana
z2
xima
4. mar 2021

@bobacik88 pocuj ty si vlastne muz či žena? Máš mužský profil,pises v muzskom rode,ale odporucas venusine gulicky..tak kde si ich davas? 😂😂

bobacik88
4. mar 2021

@xima noo,som muz,ano,no gulicky sa nosia aj inde,ako ,ved vies,

fino
5. mar 2021

Nik nepovedal že to musia len ženy...

bobacik88
5. mar 2021

@fino ved ano,ved to hovorim,vlastna skusenost👍

xima
Autor odpoveď zmazal
xima
5. mar 2021

@bobacik88 ako mne je to jedno kde si to davas 😅 len vravis ze super pozitok je to ked ma clovek aj vysoke topánky, tak nejak som si ta skusila predstavit..alebo nie,radsej si to nepredstavujem😂

bobacik88
7. mar 2021

@xima ale no,hmm,ved vysoke topanky su fajn a tie gulicky aj tak nie je vidiet.😅

bobacik88
7. mar 2021

ved v praci velmi ani topanky& velmi nevidno,snad len po ceste do nej a treba sa pekne oblliect

katkabg
7. mar 2021

Hahaha ze nosila to pocas nakupu...venuskine gule neprinasaju nahodou vzruuuso?Neni to to.sex.pomocka?Co to je uz normalne v dnesnej dobe ze idem na nakup do Lidla a vrazim venusine gule do seba len tak pre vzruso?Nevadi ze som medzi ludmi?

katkabg
7. mar 2021

@bobacik88 nosia sa ako nahrdelnik na krku,ze? 😂

bobacik88
7. mar 2021

@katkabg nieee,co si,tam,kdew mnaju robit to vzruso.

bobacik88
7. mar 2021

@katkabg a preco nie do obchodu,ved aj ked vzruso robia,preco nie aj tam.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
bobacik88
7. mar 2021

@zazvorka87 ved prave,tak preco nie,kludne moze nosit.to by malo viac ich nosit,v tomto case by bolo hned vsetko veselsie

fino
8. mar 2021

@katkabg nevidno ich a nie je to čisto len do postele

vaapeter66
Autor odpoveď zmazal
mareri
Odpoveď bola odstránená
mamina87
14. mar 2021

@bobacik88 vyzerá to ako rybka😂

bobacik88
14. mar 2021

@mareri super.ved preco nie,je to pre vlastne potesenie

bobacik88
14. mar 2021

@mamina87 no ano,je to rybicka,mala ale sikovna

mamina87
14. mar 2021

@bobacik88 😂😂😂

bobacik88
14. mar 2021

ved vyskusane,,tak viem
@mamina87

mamina87
15. mar 2021

@bobacik88 pre zaujímavosť som pozrela ale na sk to neviem nájsť 😁😒 máte nieaku obľúbenú stránku ?

bobacik88
15. mar 2021

urcite su aj tu na sk,mozno trosku ine tvary,ale su,aj na dialkove.inac to dialkove je dobra sranda,zvlast,ked ho ma niekto iny
@mamina87

Strana
z2