Viber online a vraj tam nie je
Ahojte s mužom komunikujeme cez Viber a poslednej dobe je väčšinou online on mi tvrdí že tam není a ani nebol myslíte že ten výber ukazuje nezmysly?
ano ukazuje .. aj fb .. mne staci ze som na mobile a hned som vsade online .. dokonca fb som mala sta vypnuty aj na telefone aj na pc a aj tak som svietila celu noc
Presne všetky tie mesengre fb Ig a iné chobotiny ukazujú totálne blbiny, stačí ze si zasvietis obrazovku a už si online, s mužom sme to skúšali, položil mobil na stol a 2 hodiny bol online aj keď ho ani do ruky nechytil
Viber beží na pozadí, či ho používaš ci nie a kým je zariadenie zapnuté, tak svieti, že si prihlásená.
Mne sa zda ze viber sa ukaze online, len ked tu aplikaciu realne otvoris, tak isto ako whatsapp
@jan510 jj, ja som s tym tiez nemala nikdy problem. Autorka, ale mozes.skusit s nejakou kamoskou resp na dvoch telefonoch pozriet
Viber a whatsapp neofajas …. Tie ti zasvietia online len keď tam reálne si . V momente ako zavries zminimalizujes tak už online nie si . čiže ak si na týchto dvoch aplikáciách online , máš ich reálne otvorené .
Čo sa týka messengra , tam to má každý inak . Tam by som ruku do ohňa nedala , ale podľa mna to ukazuje reálny čas online +- pár minuz , že dotyčný ešte svieti online ale už nie . A zrazu ti to skoci že bol aktívny pred piatimi minútami . ( áno toto mám ešte z čias pubertaleneho stalkovania frajerov haha ). Ešte by som si aj ICQ pamätala či jaka to bola appka haha
@viestta a to si sa kde dočítala… Viber je prehľadnejší tam vieš pozrieť kedy bol dotyčný presne naposledy .Stačí si otvoriť komunikáciu a pod menom ti svieti či je online,píše alebo kedy bol naposledy 😉 neplatí to pre skupiny tam sa to da iba ak si ju otvoris na účastníkov a tam ti presne tiež výpise posledné prezeranie Môžeš si to vyskúšať ak si myslíš že je to inak
Plus ak to budes muzovi kontrolovat 😅 tak viber ma funkciu skrytych chatov, cize ak by mal nejaky skryty a chcela si ho objavit, tak musis prejst ceky telefonny zoznam a kontakt po kontakte otvorit. A ked ti pri jednom vybehne ze zadat heslo, tak ten je skryty. To len, keby nahodou 😀
@sisulia urcite je. Messenger nefunguje vobec, ale viber a whatsapp ukazu online vzdy, ked si realne online a mas appku zapnutu.
No mne teda Viber ukazuje chobotiny. Prišla mi správa a Viber spokojne tvrdil, že odosielateľ bol naposledy prihlásený pred mesiacom. Asi mi to Kasper
tej chvili odpísal 😜 takisto ma nedávno ukazovalo zelenú do 3 rána, kým som ja už sladko spala 🤷🏻♂️
@queen_mary Myslím, že nie, nevedela som to lepšie pomenovať 😂 online je slovo, ktoré som asi hľadala 🤭
Pozdravujem. Je to tak, už druhý deň som online, aj keď nie som...ako keby som bola na viberi 5x za hodinu, čo nie je pravda... nevie niekto pomôcť, čo s tým? Nestretol sa niekto s naburanim účtu? Nemôže to byť to?
@queen_mary prosím vás a dá sa na viberi písať aj s takým číslom ktoré nieje uložené v mobile a priamo v aplikácii?
Da sa tam pisat s barskym, kto ma appku v telefone, ale musis vediet, na ake cislo chces pisat.
Inak taku blbu otazku som velmi davno nedostala.

Neviem ako tá aplikácia presne funguje. Nemyslím si ale, že to ukazuje nezmysly.