Vlastníte niektorá Lelo sona 2?
Ahojte, vlastníte niektorá Lelo sona 2? zaujímali by ma vaše pocity a dojmy z tohto zázraku 🙂
@lada818 ano, odporúčam 😊🤪
@foterlotor vobec. nie su vsetky zeny rovnake a ,,dilda,, so mnou nic nerobia. preto mam v oblube len klitoralne pomocky, ty no taaak. jak keby bola na penise zavislost alebo co 😂mne to vobec neprinasa pozitok, a uz vonkoncom orgazmus, ani prijemne zachvevy, proste nic. vidis, aspon prvykrat pocujes, xe aj taka zena existuje
@missviolet ved ja sa nehadam, ja sa vzdelavam 🙂 netvrdim ze penis je vrcholom rozkose. Len tak ako muz potrebuje potrebuje mat penis vo vagine, ocakavam, ze zena potrebuje mat nieco v sebe a popri tom stimulacia klitorisu, alebo bodu g. Bod g tu nikto nespomenul pritom je to top lokalita minimalne u niektorych mojich byvalych partneriek.
@missviolet Som v Tvojom klube 😁. Ale aj s mužom sa rada milujem, presne pre tu blízkosť, nehu atď.
@foterlotor napr. podcasty Sexuálna výchova alebo Divoká jazda majú tom (a iných hračkách) recenzie.. Žiaľ bez názornej ukážky 😄. Dokonca aj zlavove kódy 😅
@missviolet chlapi toto nikdy nepochopia, inak by denne neboli rozposielane miliony fotky ich pych v presvedceni, ze ked si zena fotku otvori, od stastia im povoli vstup medzi stehna 😂😂😂
@hugger dakujem za biologicke okienko ale toto vsetko je mi zname 🙂 z mojich skusenosti je urcite dolezite okrem klitorisu stimulovat aj vaginu. Nemusi byt z toho orgazmus vzdy ale ide predsa o splynutie tiel 🙂 a bod g je tiez dolezity. Neviem preco sa tu vsetko toci okolo klitorisu.
@foterlotor lebo riesime lelo sona? sonicky masazny pristroj na klitoris
@foterlotor na sebaukajanie uplne postacuje stimulovat klitoris - nic si nikam pchat nemusime..
@foterlotor Zasadny rozdiel...Vagina je z vnutra sliznica, penis koza. Maju uplne ine nervove zakoncenia. Skus si prejst prstom po vnutornej strane pier ako mas sliznicu a tetaz si skus prejst prstom po perach ako mas kozu. Citis rozdiel? Ja myslim, ze urcite 😉
Baby tie čo to máte môžte sa mi prosim ozvať do súkromnej správy? Nieco sa potrebujem opýtať, vďaka.
Neverim vam, zeny, ze vam staci Lelo a nepotrebujete penis. Mozno feministkam ok ale inac NE VE RIM.
@foterlotor nuz je to ako to je
@tomaskovamaminka mozes mi napisat
@foterlotor Co to ma spolocne s feminizmom? Chcene byt s muzmi v partnerstvach, ale kvoli orgazmu nepotrebujeme penis vo vagine..
@11brano11 samozrejme ja odkedy mám Sonu tak ani neviem kde som dala hlavicu 😄😄😄
Ahojte a náhodou sa žiadnej ešte nepokazil? Môj nejako štrajkuje :(
@tomaskovamaminka ak to máš zaregistrované majú tusim 10r záruku
@11brano11 potom daj vediet ako sa paci 🙂
@monicka987 ani neviem, že sa to dalo registrovať, ale nasla som faktúru, mam ho 1rok a cca 5mes. Musim im napísať, ako sa k tomu postavia, predsa len to nebola zanedbateľná suma.
@11brano11 ale to sa nedava na vaginu ale na klitoris 😊 plus je to lepsie s gélom

Hm tak to idem googliť co to je 🤔👀