icon

Vlastníte niektorá Lelo sona 2?

lada818
24. júl 2023

Ahojte, vlastníte niektorá Lelo sona 2? zaujímali by ma vaše pocity a dojmy z tohto zázraku 🙂

Strana
z2
petra92
25. júl 2023

Hm tak to idem googliť co to je 🤔👀

jennifer007
25. júl 2023

@lada818 ano, odporúčam 😊🤪

missviolet
25. júl 2023

@foterlotor vobec. nie su vsetky zeny rovnake a ,,dilda,, so mnou nic nerobia. preto mam v oblube len klitoralne pomocky, ty no taaak. jak keby bola na penise zavislost alebo co 😂mne to vobec neprinasa pozitok, a uz vonkoncom orgazmus, ani prijemne zachvevy, proste nic. vidis, aspon prvykrat pocujes, xe aj taka zena existuje

foterlotor
25. júl 2023

@missviolet ved ja sa nehadam, ja sa vzdelavam 🙂 netvrdim ze penis je vrcholom rozkose. Len tak ako muz potrebuje potrebuje mat penis vo vagine, ocakavam, ze zena potrebuje mat nieco v sebe a popri tom stimulacia klitorisu, alebo bodu g. Bod g tu nikto nespomenul pritom je to top lokalita minimalne u niektorych mojich byvalych partneriek.

anastasiagrey
25. júl 2023

@missviolet Som v Tvojom klube 😁. Ale aj s mužom sa rada milujem, presne pre tu blízkosť, nehu atď.

@foterlotor napr. podcasty Sexuálna výchova alebo Divoká jazda majú tom (a iných hračkách) recenzie.. Žiaľ bez názornej ukážky 😄. Dokonca aj zlavove kódy 😅

dadis
26. júl 2023

@missviolet chlapi toto nikdy nepochopia, inak by denne neboli rozposielane miliony fotky ich pych v presvedceni, ze ked si zena fotku otvori, od stastia im povoli vstup medzi stehna 😂😂😂

hugger
Autor odpoveď zmazal
hugger
Autor odpoveď zmazal
foterlotor
2. aug 2023

@hugger dakujem za biologicke okienko ale toto vsetko je mi zname 🙂 z mojich skusenosti je urcite dolezite okrem klitorisu stimulovat aj vaginu. Nemusi byt z toho orgazmus vzdy ale ide predsa o splynutie tiel 🙂 a bod g je tiez dolezity. Neviem preco sa tu vsetko toci okolo klitorisu.

lada818
autor
2. aug 2023

@foterlotor lebo riesime lelo sona? sonicky masazny pristroj na klitoris

dadis
2. aug 2023

@foterlotor na sebaukajanie uplne postacuje stimulovat klitoris - nic si nikam pchat nemusime..

beata_k
2. aug 2023

@foterlotor Zasadny rozdiel...Vagina je z vnutra sliznica, penis koza. Maju uplne ine nervove zakoncenia. Skus si prejst prstom po vnutornej strane pier ako mas sliznicu a tetaz si skus prejst prstom po perach ako mas kozu. Citis rozdiel? Ja myslim, ze urcite 😉

tomaskovamaminka
8. aug 2023

Baby tie čo to máte môžte sa mi prosim ozvať do súkromnej správy? Nieco sa potrebujem opýtať, vďaka.

foterlotor
8. aug 2023

Neverim vam, zeny, ze vam staci Lelo a nepotrebujete penis. Mozno feministkam ok ale inac NE VE RIM.

lada818
autor
9. aug 2023

@foterlotor nuz je to ako to je

lada818
autor
9. aug 2023

@tomaskovamaminka mozes mi napisat

dadis
9. aug 2023

@foterlotor Co to ma spolocne s feminizmom? Chcene byt s muzmi v partnerstvach, ale kvoli orgazmu nepotrebujeme penis vo vagine..

11brano11
Odpoveď bola odstránená
monicka987
19. jan 2025

@11brano11 samozrejme ja odkedy mám Sonu tak ani neviem kde som dala hlavicu 😄😄😄

11brano11
Odpoveď bola odstránená
tomaskovamaminka
19. jan 2025

Ahojte a náhodou sa žiadnej ešte nepokazil? Môj nejako štrajkuje :(

monicka987
20. jan 2025

@tomaskovamaminka ak to máš zaregistrované majú tusim 10r záruku

monicka987
20. jan 2025

@11brano11 potom daj vediet ako sa paci 🙂

11brano11
Odpoveď bola odstránená
tomaskovamaminka
20. jan 2025

@monicka987 ani neviem, že sa to dalo registrovať, ale nasla som faktúru, mam ho 1rok a cca 5mes. Musim im napísať, ako sa k tomu postavia, predsa len to nebola zanedbateľná suma.

11brano11
Odpoveď bola odstránená
monicka987
25. jan 2025

@11brano11 ale to sa nedava na vaginu ale na klitoris 😊 plus je to lepsie s gélom

11brano11
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2