icon

Vnímali by ste toto rande tiež negatívne?

30. okt 2022

Čaute,

dnes som bola na rande a mám z neho negatívne dojmy, ale mama mi povedala, že to hrotím, tak sa chcem spýtať aj vás, ako by ste to vnímali.
S chalanom sa poznáme dlhšie, ale potom sme si dlho nepísali, píšeme si teraz asi 2 mesiace, on pracuje vo Švajčiarsku a na SVK chodí cca 1-2 razy do mesiaca. Rande spomínal dlhšie dopredu, že by sme mohli ísť napr. na obed, na zákusok, niekam si sadnúť, padlo aj kino ako nápad. Dal samé normálne a slušné návrhy, tak si vravím, že jasné, v poriadku. A potom prišiel piatok, sobota a dnešok, on nič nevymyslel vlastne, už to bola len prechádzka, prechádzka, že on sa chce ísť niekde prejsť, že nech vymyslím ja, kam pôjdeme a tam bude. Dala som menší tip na taký park, kde je blízko aj kaviareň, najprv dobre, ale prišiel dnešok a celé ináč. Navrhol iné miesto, spýtal sa ma, či sa tam viem v tom čase dostať, lebo že on z opačnej strany to má ísť po mňa nepraktické a že v tom čase už nebude niekde blízko. Už to ma nahnevalo, že je taký neochotný, lebo má auto, povedala som jeden park, čo bol tak niekde na pomedzí, meškal asi 15 minút, že on si to zle vyrátal, prechádzka ok, asi 30 minút, potom povedal, či si nesadneme niekde na lavičku, ja som si myslela, že skôr si na čaj sadneme niekde, nakoniec povedal, že či si chcem ísť niekde sadnúť na kávu, že on neni ani hladný ani smädný a nemá na nič chuť. To ma znechutilo už totálne, že mi to prišlo také lacné, veď sme šli len na čaj, nie na večeru do reštiky..Či on si myslel, že čo si objednám? Celý mi prišiel, že mu šlo len o peniaze, aby náhodou neminul, pritom o nič nešlo a ja som ho na žiadne drahé miesto neťahala.
Čo by ste si mysleli vy?

marca12
30. okt 2022

Viac by som s nim nikam nesla. Neochotny zgrliak.

autor
30. okt 2022

@luccija je fešák, správanie mimo tohto tiež ok, nie som z neho paf, ale fyzicky je fešák

autor
30. okt 2022

@marca12 tiež už nemám chuť, mne tiež prišlo, že čo mohol, pokazil.

bluka2
30. okt 2022

Tak možno sa zameraj len tá tú fyzickú stránku veci, ale do života najskôr nebude 😆

marca12
30. okt 2022

Nejde ani tak o ten caj,ale o pristup. Nebol ochotny pre teba ani prist,niekolko krat zmenil program. Je to chlap,ktory drista do vetra a nestoji si za svojim slovom. Najskor ta nabalacha,aky super program si spravite a postupne odskrtava a nakoniec z toho vyjde kratka prechadzka s posedenim na studenej lavicke. Je koniec oktobra,ak si mlady muz nevsimol,na lavicky sa uz v tomto obdobi nesada,ak nema podusku pod zadok.

brembo
Autor odpoveď zmazal
simonkazga
30. okt 2022

Je to keket, ignoruj ho. Kamoška mala raz takéto super rande. On ju pozval do reštaurácie a keď si sadli, tak zaperlil "ale tak jesť nebudeme, že nie"

darius_a
30. okt 2022

Tak ja by som dala ešte druhu sancu.
Proste sa to zopakuje, ale hlásia ochladenie a ak ta ani vtedy nevezme, tak je to lakomy chmulo.
Alebo ho pozvi ty a ak ani vtedy nezaplatí 2 teplé nápoje, tak je to opäť lakomy chmulo.
Druhá šanca.
Hlasujem za druhu

ropucha6
30. okt 2022

@simonkazga toto nieee 😂

marca12
30. okt 2022

Na svete je vela fesakov a navyse s dobrymi sposobmi.

autor
30. okt 2022

@bluka2 To nie, nemám takú povahu...ja si prajem parťáka do života 🙂))

bcrow1307
30. okt 2022

Ak na prvom rande nezafungovala chémia, tak to fungovať nebude, Bola som na x rande, kde sme si pred tým písali a to vyzeralo, ok, ale v realite to potom neprebehlo, až mi takto prišiel do cesty môj muž a funguje to stále. Naše prvé stretnutie trvalo asi hodinku, a to som na neho tiež čakala, ale teda on to čakanie nevedel nijako ovplyvniť. Tiež sme sa boli iba prejsť, ale bolo to úplne super. A vlastne sme tak akosi obaja chceceli byť sami a nie ísť medzi ľudí, ani len na čaj a to bol december.

autor
30. okt 2022

@marca12 Presne, povedala si presne moje myšlienky.

mikadooo
30. okt 2022

Škrob totálny 😄. Nehrotíš, nebolo to ok a s takým by bolo prvé rande aj posledné veru 😂. Hlavne že frajeruje jak robí v CH, ale ani na čaj ťa pre istotu nepozve 😂.

autor
30. okt 2022

@simonkazga 😂😂😂😂

autor
30. okt 2022

@mikadooo však toto...a ešte sa rád robí, že ide si kupovať nové auto, že on nosí len kvalitnú módu a podobne...a potom nemá základné spôsoby

shinon258
30. okt 2022

Už by som sa mu neozvala. Však si od neho nechcela večeru za 50€, ale len si ísť niekde posedieť na čaj.
Ja som raz bola na takom rande a chalanisko sa ešte pred naším stretnutím ubezpečoval, že nebudem chcieť aby mi on tú kávu zaplatil 😂 cena kávy 1.7€. a ja som bola tá čo sa za ním trepala pol hodinu rýchlikom do iného mesta.
Aj moja kamoška mala také podobné rande, že ju chalan pozval na kávu, samozrejme si kávu platila sama (vedia muži čo znamená slovo "pozvať"?) a ešte sa jej spýtal či nie je hladná, že tam je lidl neďaleko a že si môžu ísť niečo kúpiť 😂

jaskolka
30. okt 2022

Nič nehrotis, aj mne by to pripadalo zvláštne. Dačo tam nesedí, bud je taky po pletený, ze nevie sa zorganizovať, alebo je lakomy vôbec dat peniaze na nejakú kávu, či drink.
Celé to správanie je čudné, ak tam navyše nebola ani nijaká iskra, na tvojom mieste na to kašlem a druhe rande ani neriešim

20iffka
30. okt 2022

Daj na svoj vnutorny pocit 😉 presne ako to vnimas negativne take to aj bolo a bodka … ide o teba nie o maminu a pod. Drz sa 🍀

autor
30. okt 2022

@jaskolka áno, inak to nevidím ani ja.

savoya
30. okt 2022

Ja som tiez mala s takym debilkom,sice mi zaplatil vecere ale sam sebe si nic neobjednal.V restike zral čipsy kupene v obchode.

jaskolka
30. okt 2022

@shinon258 nakúpiť v lidli jedlo na rande? A jest ho chcel akože kde? Na lavičke v parku?

sticker
autor
30. okt 2022

@savoya fuu, tak vidím, že takých dopletených je viac 😂

autor
30. okt 2022

@20iffka Ďakujem dievčatá, ste ma podporili, aj ma pobavili a vyčarali úsmev takto večer ❤️

bluka2
30. okt 2022

Inak, je tu téma o najhorších rande. To s tým lidlom by si tam mala pridať @shinon258

jaskolka
30. okt 2022

@bluka2 aj tie čipsy v restike od @savoya by tam sadli

littlefiona
30. okt 2022

Vrchol toto už, čo niektorí muži predvádzajú. U mňa je samozrejmosť, že ak ma chlap pozve na rande, tak aj zaplatí aspoň tú kávu, čaj. A ak sú sympatie, tak v tom balení a snažení pokračuje. Ak sme po nejakom čase oficiálny pár, samozrejme je to už o inom a pozýva a platí aj žena. U nás, ale väčšina žien, tým nemyslím autorku samozrejme, skáču mužovi do postele takmer okamžite a potom už nemá motiváciu ženu dobíjať.

shinon258
30. okt 2022

@jaskolka no asi hej. Ona vravela, že on si chcel kúpiť bagetu alebo niečo 😂 a na tej káve sedeli asi 4 hodiny, že už jej bolo hrozne trápne, lebo sa aj čašníčky na nich pozerali, lebo si objednali iba jednu kávu za ten čas.
Jaj a viete čo bol najväčší hrot? Že on ju prvý krát stretol vo vlaku a tam si vypýtal jej číslo a tak.
No a po tomto rande sa odmlčala na mesiac alebo tak a ona ho neskôr stretla znova v tom vlaku, zas si k nej prisadol a opäť so vypýtal to číslo 😂😂 ON SI JU ANI NEPAMÄTAL.
Ja som skoro umrela, keď mi to rozprávala 😂😂

radiah
30. okt 2022

Aj ja by som sa tak trápne cítila

lucyluska
30. okt 2022

Nestretla by som sa už s ním.
Zažila som prvé rande, kde chalan ani hladný nebol ale kúpil mi večeru, výborná bola, zamilovane na mňa pozeral a ja som papkala.
Muž keď má záujem urobí to, čo poteší ženu. Keď chcem koláč, kávu ... aspoň na začiatku keď ťa chce spoznať.